ekinasik kullanıcısının son içeriği

1. ekinasik

Soru Miroom

Arkadaşlar merhaba size bir sorum var miroom artık güncelleme vermiyecek değil mi MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. ekinasik

Mi 8 Se Miuı 12.5

Arkadaşlar merhaba mi 8 se miuı 12. 5 alacak mı ki tahminimce alır ama hangi custom rom verir acaba bilgisi olan var mı MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ekinasik

Yardım Mi 8 Se China Roma Twrp Kurma (Miui12)

Merhaba arkdaşlar telefonum dün fastboota geçti bende fastboottan miuı12 çin romunu flashladım şimdide twrp yüklemek istiyorum ama bir türlü yükleyemedim yardımcı olur musunuz
  4. ekinasik

Yardım Eu rom uygulama güncelleme

Arkadaşlar merhaba eu romda uygulama güncellemeleri Türkçe bir şekilde nasıl yapılır?
  5. ekinasik

Yardım Mi 8 SE ön kamera videoyu ters çekiyor

Merhabalar arkadaşlar, ön kamera videoyu ters çekiyor, selfie düzgün ama videoda ayna efekti yapıyor ne yaptıysam düzeltemedim. Eu 12 stabil rom kullanıyorum
  6. ekinasik

Yardım Mi 8 Se Android 9 İçin Twrp

Merhaba arkadaşlar iyi günler.Bende mi 8 se modelini alarak aranıza katıldım. Benim cihazda Twrp yüklüydü ve bir kaç kez güncelledim ama mi10 3.1.0 sürümünden sonra twrp silindi ve kuramadım, yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
Üst Alt