Ekimhuso kullanıcısının son içeriği

1. Ekimhuso

Yardım Fiyat performans laptop tavsiyesi

Selam arkadaşlar, Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Bizim iş yerine laptop lazım ama fiyat performans olması gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz ürünleri yazar mısınız? Kullanım amacı: Baskı makinesinin bilgisayarı olucak. Corel veya başka programlarda kasmamalı ve ayrıca ssd ve...
  2. Ekimhuso

Yardım xiaomi wifi pro vs router 4c

Arkadaşlar iyi günler, Benim modemim: zyxel vmg3625-t50b. Evimizdeki internet halamların evinde düşük çekiyor. Evlerimizin arası 40 metre vardır. Arasında başka bina falan yok açık alan. Aklımda iki tane cihaz var hangisi uygun olur karar veremedim. Xiaomi mi wifi pro mu? yoksa xiaomi router 4c...
  3. Ekimhuso

Rom redmi note 6 pro için (tulip) full performans oyun odaklı rom önerisi

Teşekkür ederim önerini dikkate alıcam 1642576267 Söylediğiniz çoğu şeyi yaptım hocam ama yinede sormak istedim. Çok teşekkür ederim önerin için.
  4. Ekimhuso

Rom redmi note 6 pro için (tulip) full performans oyun odaklı rom önerisi

Günaydın arkadaşlar, benim cihazım note 6 pro şu an sistemde abhix rog romu var. Bana oyunlar için daha performanslı bir rom lazım aosp da olabilir farketmez önerilerinizi bekliyorum yeterki full oyun ve performans odaklı olsun yanında kernelde önerirseniz sevinirim. Özelliklerini detaylı...
  5. Ekimhuso

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Ben farklı şekilde farklı deneyimleri severim. Sıkıntı çıkarsa MIUI 13 çıkmış onu denerim 😅
  6. Ekimhuso

Kernelin yeni sürümlerini yüklemeyi düşünüyorum.
  7. Ekimhuso

arkadaşlar ben bu romu kurarken strix kernel kurdum kerneli değiştirmek istiyorum kendim kerneli twrp den yüklesem bir sıkıntı çıkar mı? yoksa farklı bir kernel yüklenebilir mi?
  8. Ekimhuso

Ben açmadığım hâlde açıktı. Kontrol etmekte fayda var şuanda sorun devam etmiyor bende
  9. Ekimhuso

Selamlar öncelikle, hepimizin zorluk çektiği ve sinir krizi geçirdiği internet sorununu çözdüm arkadaşlar. Çözümü: ayarlardan bağlantı ve paylaşıma girip oradaki özel dns ayarını kapalı yapınız. Şuanda bende sorun ortadan kalktı.
  10. Ekimhuso

Haklı olabilirsin. Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
  11. Ekimhuso

Arkadaşlar ben internet sorunu yaşarken wifi sorunuda yaşamaya başladım. Bir anda wifi gidiyor ve yeniden başlatınca geliyor. Bağlı olduğum wifiye yeniden başlatmadan bağlanamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı?
  12. Ekimhuso

Acaba romu kurarken reklam engellemeyi açtığımız için oluyor olabilir mi diyeceğim ama ben etkinleştirmedim.
Üst Alt