Ekimhuso kullanıcısının son içeriği

1. Ekimhuso

Yardım Fiyat performans laptop tavsiyesi

Selam arkadaşlar, Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Bizim iş yerine laptop lazım ama fiyat performans olması gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz ürünleri yazar mısınız? Kullanım amacı: Baskı makinesinin bilgisayarı olucak. Corel veya başka programlarda kasmamalı ve ayrıca ssd ve...
  2. Ekimhuso

Yardım xiaomi wifi pro vs router 4c

Arkadaşlar iyi günler, Benim modemim: zyxel vmg3625-t50b. Evimizdeki internet halamların evinde düşük çekiyor. Evlerimizin arası 40 metre vardır. Arasında başka bina falan yok açık alan. Aklımda iki tane cihaz var hangisi uygun olur karar veremedim. Xiaomi mi wifi pro mu? yoksa xiaomi router 4c...
  3. Ekimhuso

Rom redmi note 6 pro için (tulip) full performans oyun odaklı rom önerisi

Günaydın arkadaşlar, benim cihazım note 6 pro şu an sistemde abhix rog romu var. Bana oyunlar için daha performanslı bir rom lazım aosp da olabilir farketmez önerilerinizi bekliyorum yeterki full oyun ve performans odaklı olsun yanında kernelde önerirseniz sevinirim. Özelliklerini detaylı...
  4. Ekimhuso

Soru note 6 pro için performans odaklı rom ve kernel önerir misiniz?

Selam arkadaşlar benim cihazım note 6 pro 4/64 olan versiyon. Bu cihazda miui global 12.0.1 sürümü ve strix kernel yüklü durumda. Acaba bu cihazım için en performanslı custom rom ve kernel önerisi yapar mısınız? Genellikle pubg oynuyorum günlük kullanımlarda da takılmalar oluyor uygulama...
  5. Ekimhuso

MIUI 11 Miui 11 güncellemesi geldi geri gitti.

Öncelikle merhaba benim note 6 pro cihazıma 2 gün önce miui 11 güncellemesi geldi müsait olmadığım için yapamadım yarın yaparım dedim. Dün güncellemeyi denetledim ama güncellemenin gitmiş olduğunu gördüm. Daha sonra gelirmi? ,Yoksa bişey yapmam gerekmi?
  6. Ekimhuso

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Driver • Twrp • Root • Rom - Yükleme Anlatımı

Hocam ben sadece root atmak istiyorum hangi adımları uygulayacağım?
Üst Alt