Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar,
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Bizim iş yerine laptop lazım ama fiyat performans olması gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz ürünleri yazar mısınız?
Kullanım amacı: Baskı makinesinin bilgisayarı olucak. Corel veya başka programlarda kasmamalı ve ayrıca ssd ve...
Arkadaşlar iyi günler,
Benim modemim: zyxel vmg3625-t50b.
Evimizdeki internet halamların evinde düşük çekiyor. Evlerimizin arası 40 metre vardır. Arasında başka bina falan yok açık alan. Aklımda iki tane cihaz var hangisi uygun olur karar veremedim.
Xiaomi mi wifi pro mu? yoksa xiaomi router 4c...
Günaydın arkadaşlar,
benim cihazım note 6 pro şu an sistemde abhix rog romu var. Bana oyunlar için daha performanslı bir rom lazım aosp da olabilir farketmez önerilerinizi bekliyorum yeterki full oyun ve performans odaklı olsun yanında kernelde önerirseniz sevinirim. Özelliklerini detaylı...
arkadaşlar ben bu romu kurarken strix kernel kurdum kerneli değiştirmek istiyorum kendim kerneli twrp den yüklesem bir sıkıntı çıkar mı? yoksa farklı bir kernel yüklenebilir mi?
Selamlar öncelikle, hepimizin zorluk çektiği ve sinir krizi geçirdiği internet sorununu çözdüm arkadaşlar.
Çözümü: ayarlardan bağlantı ve paylaşıma girip oradaki özel dns ayarını kapalı yapınız. Şuanda bende sorun ortadan kalktı.
Arkadaşlar ben internet sorunu yaşarken wifi sorunuda yaşamaya başladım. Bir anda wifi gidiyor ve yeniden başlatınca geliyor. Bağlı olduğum wifiye yeniden başlatmadan bağlanamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı?