Ekenilkay10 kullanıcısının son içeriği

1. Ekenilkay10

Soru Sim hatasi

Merhaba arkadaşlar Xiaomi redmi note 5 telefonum sim1 de hattım takılı olmasına rağmen hattı sim2 diye okuyor telefonu bazen ilk açılışta IMEIler gelmiyor wifi ye girmiyor sonra geliyor pin kodu girmem.halinde onay vermiyor sizce sorun neden kaynaklı olabilir.
  2. Ekenilkay10

Yardım Redmi 6a brick oldu

Merhaba arkadaşlar elime redmi 6a geçti brick olmuş tepki yok ne yapabiliriz edl ye falan alablilyorum.
  3. Ekenilkay10

Soru Kameraya bağlanilamiyor hatası.

Merhaba arkadaşlar 2.el bir note 6, pro aldım kameraya bağlanilamiyor hatası veriyordu engineer modda kamera açılıyor ama uygulamada tık yok watsap da ön kamera açılıyor ama arka kamera yok rom yükledim gene olmadı
  4. Ekenilkay10

Soru Note 6 pro mi account baypass sorunu

Merhaba arkadaşlar geçen günlerde 2.el yurt içi bir note 6 pro aldım yurt içi cihaz cihazı sifirladim akabinde mi hesabı sifresi istedi aldığım kişide bilmiyor şifreyi umt ile telefonu açtık lakin bu seferde wifi açılmıyor ve hattımi telefona takınca tekrar etkinleştirme ekranı geliyor bu hesabı...
  5. Ekenilkay10

Soru Baska telefona yedekleme

İyi aksamlar arkadaşlar note 6 promu yarın satıyorum akabinde hemen bir note 8 pro alicam usb ile yedekleri nasil alabilirim mi taşıyıcı ile daha once yapmıştım ama bu sefer 2 telefonu yan yana getirme sansim yok usb den bilgisayara yapma sansim varmı uygulama dahil
  6. Ekenilkay10

Soru Note 6 pro bootloader sebeke olmadan açılır mi

Merhaba arkadaşlar cihazim sebeke sinyali yok bootloader kapali sebeke olmadan bootlader kilidini açmanın bir yolu varmıdır.
Üst Alt