Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam elimde Türkiyeden alınma redmi note 7 var. Onun imei'ni bu cihaza yapabilir miyim. Musti hocam yapabilirsin demiş. Burdan sorduğum bir kaç kişi yok diyor. Telefonu getirtip elimde patlasın da istemiyorum..
Hocam zaten baktım oda dirençle açılıyor sanırım. 13t pro almayı düşünüyorum sadece doğru düzgün derdimi anlatabileceğim ve bu işi yapabilecek bir yer bulmaya çalışıyorum.
Merhaba değerli arkadaşlar. Yurt dışı 13t pro satın almayı düşünüyorum.
Elimde redmi note 7 Türkiyeden aldığım telefonum var imei'ni 13t proya çakabiliyorlar mı? Telefona direnç falan yapmadan.
İkinci sorum ise.
Dirençle imei olayından sonra hyperos gibi güncellemeler alabilir miyim telefon su...
Bende mi 10t var yakınlık sensörü yüzünden satmak üzereyim. Hiç bir şekilde xiaomi almayı düşünmüyordum ama bu seriyi yine beğendim.
Acaba kullanan arkadaşlarda telefon görüşmesi esnasında yakınlık sensörü problemi var mı?
Hem sensör sorununa hem rehber konusuna değindiğin için teşekkür ederim.
Ben binance kullanıyorum ne yaparsam yapayım bildiririm çalmıyor. Sırf bunun için yükleyebilirim.
12.0.6. Zaten Endonezya rom'a geçer geçmez 12.0.6 güncellemesi geldi hemen kurdum. Stabil ve şarj süresi iyi gibi geldi bana. Bir kaç el oyun oynadım oda iyi geldi.
Benim gibi merak eden varsa kesinlikle eu romdan daha iyi. Tek sorun kumanda hala globaldeki gibi değil.
Direk tv markasını girince ilk çıkan kumanda ile herşeyi kumanda edebiliyordum. Şimdi 6. Sekmede cihazı kapatıyor. Ama diğer tuşların hiçbiri çalışmıyor malesef