ehmed kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım 13t pro imei hakkında

Hocam elimde Türkiyeden alınma redmi note 7 var. Onun imei'ni bu cihaza yapabilir miyim. Musti hocam yapabilirsin demiş. Burdan sorduğum bir kaç kişi yok diyor. Telefonu getirtip elimde patlasın da istemiyorum..
  2. E

Cevaplar için teşekkürler. Elimde redmi note 7 trden alınma telefon var onun imei 13t proya yazılabilir mi acaba?
  3. E

Hocam zaten baktım oda dirençle açılıyor sanırım. 13t pro almayı düşünüyorum sadece doğru düzgün derdimi anlatabileceğim ve bu işi yapabilecek bir yer bulmaya çalışıyorum.
  4. E

Merhaba değerli arkadaşlar. Yurt dışı 13t pro satın almayı düşünüyorum. Elimde redmi note 7 Türkiyeden aldığım telefonum var imei'ni 13t proya çakabiliyorlar mı? Telefona direnç falan yapmadan. İkinci sorum ise. Dirençle imei olayından sonra hyperos gibi güncellemeler alabilir miyim telefon su...
  5. E

Rehber Mi 13T Pro İmei ve Partitions yedekleme

Mardin - Diyarbakır direnç veya imei konusunda yardımcı olacak birileri varsa mesajla ulaşırsa iyi olur.
  6. E

Ana Başlık Xiaomi 11T Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Bende mi 10t var yakınlık sensörü yüzünden satmak üzereyim. Hiç bir şekilde xiaomi almayı düşünmüyordum ama bu seriyi yine beğendim. Acaba kullanan arkadaşlarda telefon görüşmesi esnasında yakınlık sensörü problemi var mı?
  7. E

Recovery [OFFICIAL][3.5.2 V1.1][apollo]TWRP for Mi 10T/Mi 10T Pro/Redmi K30S Ultra [0 MB FİX]

Çok teşekkür ederim. o kısmı gözümden kaçmış. Çok teşekkürler tekrardan nerdeyse indirme bitityordu :))
  8. E

Recovery [OFFICIAL][3.5.2 V1.1][apollo]TWRP for Mi 10T/Mi 10T Pro/Redmi K30S Ultra [0 MB FİX]

hocam, Eu kısmına tıklamama rağmen Parantez içinde Turkey yazıyor yanlış olanı indirmek istemiyorum. Bide fastboot 12.5.5 önerir misiniz?
  9. E

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Endonezya Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJDIDXM İndirme Bağlantıları

Hem sensör sorununa hem rehber konusuna değindiğin için teşekkür ederim. Ben binance kullanıyorum ne yaparsam yapayım bildiririm çalmıyor. Sırf bunun için yükleyebilirim.
  10. E

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Endonezya Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJDIDXM İndirme Bağlantıları

Eea ve Endonezya arasında fark var mı acaba. Sırf arama kaydetme özelliği, rehber için falan geçmeyi düşünüyorum da.. Global surumdeyim
  11. E

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.9.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

9 veya 10 sorunlu mu ki ? @Citarolovers
  12. E

MIUI 12 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.6.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları

12.0.6. Zaten Endonezya rom'a geçer geçmez 12.0.6 güncellemesi geldi hemen kurdum. Stabil ve şarj süresi iyi gibi geldi bana. Bir kaç el oyun oynadım oda iyi geldi.
  13. E

MIUI 12 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.6.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları

Benim gibi merak eden varsa kesinlikle eu romdan daha iyi. Tek sorun kumanda hala globaldeki gibi değil. Direk tv markasını girince ilk çıkan kumanda ile herşeyi kumanda edebiliyordum. Şimdi 6. Sekmede cihazı kapatıyor. Ama diğer tuşların hiçbiri çalışmıyor malesef
Üst Alt