egultekin kullanıcısının son içeriği

1. E

Alış Redmi note 4x anakart alırım.

Xiaomi redmi note 4x ekran değiştirirken anakart arızalanmış elinde anakart olan varsa alabilirim. Teşekkürler. İyi forumlar.
  2. E

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

Redmi Note 3 SD (Kenzo) oğlum için ikinci el aldım. Aldığımda açılmadığını, mi ekranında kaldığını söylemişti. 1. Bootloader kilidini açıyorum, twrp yüklüyorum, custom rom yüklüyorum ama hangisini yüklersem cihaz mi ekranında kalıyor. 2. Edl modda miflash ile global rom yüklüyorum cihaz...
  3. E

Rehber 4 Adımda TWRP Yükleme Root Atma ve TWRP Üzerinden Custom Rom Yükleme

Box konusunda yardımcı olabilirmisiniz ? Ankaradayım. Wifi, Bluetooth ve sensör konusunu düzeltecek öneriniz varmı ? Mac adres 02.00.00.00.00.00 gibi birşey çıkıyor. Çok araştırdım ama sonuç bulamadım. Teşekkürler.
  4. E

Rehber 4 Adımda TWRP Yükleme Root Atma ve TWRP Üzerinden Custom Rom Yükleme

Redmi note 3 SD (kenzo) 1. Bootloader kilidini açıyorum, twrp yüklüyorum, custom rom yüklüyorum ama hangisini yüklersem cihaz mi ekranında kalıyor. 2. Edl modda miflash ile global rom yüklüyorum cihaz açılıyor bu seferde wifi, Bluetooth, sensörler çalışmıyor. En son olarak 8.10.18 romu...
  5. E

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Sefa kardeşimden redmi note4 global aldım çok teşekkür ederim. İlgili ve güvenilir bir arkadaş. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. E

Rom MIUI 9 7.9.22 Global Beta ROM Güncellemesi

Edit: Yardımcı olmak istedim silebilirsiniz
  7. E

İnceleme MIUI 8 7.5.25 Global Beta ROM Güncellemesi

Karaliste uygulamasına kilit koyabiliyormuyuz deneyen birisi cevap verebilirse sevinirim. Teşekkürler. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Rom MIUI 8 7.5.4 Global Beta ROM Güncellemesi

Xiaomi.eu 7.4.27 ve 7.5.4'te kara liste uygulaması parola korumalı olmamaktadır. "com.android.antispam" Redmi pro 3/64 x25 cihazımda 7.4.20 sürümüne geri döndüm.
  9. E

İnceleme MIUI 8 7.4.6 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Yararlı bir değişiklik olacaktır. Bekliyorum.
  10. E

Rom MIUI 8 7.3.30 Global Beta ROM Güncellemesi

Xiaomi.eu rom güncellendi. Sorun yok. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. E

Yardım Sol hoparlör

Teşekkürler kardeşim bende arızalı sandım. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

Yardım Sol hoparlör

Redmi pro Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. E

Yardım Sol hoparlör

Arkadaşlar sol hoparlör den ses gelmiyor bu normalmi yoksa ayarlardan düzeltilir mı veya arızalımıdır yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

Yardım Redmi pro mesaj bildirimi

Sorun halloldu teşekkürler Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

Yardım Redmi pro mesaj bildirimi

Arkadaşlar yeni xiaomi kullanıcısıyım. Redmi pro MIUI 8.3/7.3.9 rom yüklü. Mesaj geldiğinde üst bildirimde sadece kişinin numarası ve mesajı gözüküyor. Yani kişi kayıtlı değilmiş gibi. Mesajlara girdiğimde ismi gözüküyor. Android bilgimde iyidir ama bir türlü çözemedim. Neden olduğunu bilen...
Üst Alt