Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Oneplus 7 kullanıyorum . MSM tool ile yazılım yüklendikten sonra imei gidiyor mu ? son gelen güncellemeyle volte açıkken arama yapıp alamaz oldum . Önce sıfırlayacağım düzelmezse msm tool ile andoroid 10a döneceğim .Eğer imei gidiyorsa nasıl geri atacağım ?
Merhaba. Oneplus 7kullanıyorum. Bu yöntemle sorunsuz kullanıyordum ta ki 11.0.3.1 güncellemesini alana kadar. volte ve vowifi açıkken arama yapıp alamıyorum. beni arayana meşgul çalıyor. Ben aramak istediğimde de çağrı yapılıyor diyip öyle kalıyor. Yeniden denedim aktifleştirmeyi ama yok. Var mı...
Merhaba. Oneplus 7kullanıyorum. Bu yöntemle sorunsuz kullanıyordum ta ki 11.0.3.1 güncellemesini alana kadar. volte ve vowifi açıkken arama yapıp alamıyorum. beni arayana meşgul çalıyor. Ben aramak istediğimde de çağrı yapılıyor diyip öyle kalıyor. Yeniden denedim aktifleştirmeyi ama yok. Var mı...
9 dan 8.0 döndüm. Gcam yükledim çalışıyor. Daha sonra 8.1 update yaptım daha sonra cihazı sıfırladım ama 8.0 da çalışan gcam 8.1 de fabrika ayarlarına döndükten sonra çalışmıyor ? Neden acaba ? Daha önceden sıfırlama yapınca gcam gitmiyordu.
1550955344
Şimdi 8.0 yeniden flashladım. tool...
Önce videodaki gibi 8.0 a döndüm. Efs boot repair yaptım. Daha sonra gcam konusundaki romu indirdim ve flashladım. Sonra Gcam kurdum. Şimdide november 2018 ( sanırım 8.1 son güncellemesi ) iniyor. Ondan sonra da otomatik güncelleştirmeleri kapatıp keyfini süreceğim. Özlemişim gcam i ...
Bu sitedeki rehberden mi faydalandınız? Yoksa başka bir rehber mi kullandınız? Ekstra yaptığınız şeyler oldu mu? Wifi, imei, Hat çekmeme gibi sorunlar oluştuğunu yazıyor genelde xda kullanıcıları. Böyle bir sorun yaşadınız mı? Birde gcam yüklemek için geri 7 ye döndünüz mü yoksa 8.1 üzerinden mi...
8.1 mi kullanıyorsunuz ? 9 da ki gcam sorunları yüzünden ben de 8.1 e geri dönmek istiyorum ama 9 dan sonra tatmin edecek mi geri bilmiyorum. Gerçi 9 nda bir özelliği yok ama 8 e dönünce 9 u ararmıyım bilmiyorum.
Cvp: [PORT]MIUI V5 4.5.28 [4.2.1] Türkçe [28-05-2014]
Yeni romun linkini sabırsızlıkla bekliyoruz hocam. Biran önce gelir umarım. çalışmalarınız için teşekkür ederim.