Egoege kullanıcısının son içeriği

1. Egoege

Yardım Redmi Note 14 Pro xiaomi dialer ve sms

Hocam her cihazda çalışmıyor fakat orijinal global yazılımdaysanız sıfırdan kurulum yapın bölgeyi hong kong yapın. O zaman gelme olasılığı var.
  2. Egoege

Soru Xiaomi 17 pro max imeil

15 ultra eea ya hyperos 3 gelmiş hocam, globale yakında gelir diye düşünüyorum. (kaynak mifirm)
  3. Egoege

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Hyperos 2 tırt bir yazılım gerçekten. Hyperos 1 ile cihazımı çok kısa bir süre kullanma fırsatım oldu kesinlikle 1 daha iyi 2 den. 3 şimdilik iyi fakat bir kaç arayüzde sorun yaşadım. Onun dışında iyi.
  4. Egoege

Yardım Mi 15 Ultra Güncelleme/ROM Atma/Bootloader Kilidi Açma

1: Bootloader kilidi için yanlış bilmiyorsam her gün saat 19.00 da başvurular alınıyor, ondan sonra mi unlock yazılımı ile açıyorsun.(burayı tam bilen birisi aydınlatsın, bilgide eksik/hata olabilir.) 2: Rom atmak için her türlü bootloader kilidin açık olmalı. (istisnalar: orijinalinde gelen...
  5. Egoege

Bende 14 ultra (Aurora) var. Global yazılım, xiaomi topluluğunda teste katılmıştım.
  6. Egoege

yakında verirler hocam dert etmeyin. Çok meraklı iseniz xiaomi topluluğu uygulamasından hyperos 3 testine katılmayı düşünebilirsiniz belki önden verirler orada. Kendi cihazım için konuşursam ben ciddi bir değişim göremedim.
  7. Egoege

HyperOS (Aurora) Xiaomi 14 Ultra Hyperos 3 Global 3.0.4.0 WNAMIXM

var hocam ne yazık ki. Yazma düzenim altüst oldu, bir kelimeyi bile doğru düzgün yazamıyorum. Her şeye rağmen var boşluk ve ok sembolü, xiaomi klasik eşekliğini yapmayı ihmal etmemiş yine.
  8. Egoege

Bişe diyeceğim, bunlar 14 ultraya globalde hyperos 3 verdiler. Harbiden 15 ultraya vermedilerse komik olur.
  9. Egoege

Çözüldü Redmi Note 9 Pro GİZLİLİK KORUMA ŞİFRESİNİ UNUTTUM

Hatam veya eksiğim varsa düzeltin. bilgisayarızın başına geçtikten sonra İnternete minimal adb&fastboot yazın. Uygun yazılımları indirin ve çalıştırın. Çalıştırdığınızda windowsun cmd si gibi bir ekran karşılaması lazım sizi. Telefonuza geçelim. Ayarlara gelin ve miui sürümünün olduğu kısmı...
  10. Egoege

Çözüldü Klavye altında çıkan ok tuşu

Konuyu hortlatıyorum, hyperos 3 te bu olaya bir çözüm yok mu? Klavyem SwiftKey, Tam ekran çubuğu da kapalı ona rağmen ok tuşu çıktı. Klavyede yazmakta feci zorlanıyorum. Kafayı yemek üzereyim.
  11. Egoege

Hiperada kaydırma hareketleri ile kapatılabiliyor, fark ettiğim özelliklerden parça parça bahsedeceğim.
  12. Egoege

Bir ekleme yapayım, hiperada özelliğini daha çok uygulamada kullanabilmek için hyperbridge diye bir uygulama mevcut. Mesela google haritalarda orijinalde çalışmıyor. Bu uygulama ile çalışabiliyor.
  13. Egoege

Hyperos 3 Çin den sonra globale de geldi. İlk izlenim olarak çok ciddi bir değişim göremedim. Sıfırdan Hong Kong bölgesi kurulumu yaparsanız Xiaomi Arama ve Mesajlar uygulaması geliyor. Hiperada özelliği çeşitli uygulamalarda çalışıyor. Galeride birkaç adet daha filigran çeşidi gelmiş. İndirme...
  14. Egoege

HyperOS [Aurora] Xiaomi 14 Ultra Xiaomi.eu Stabil HyperOS 3.0.4.0 WNACNXM

Rica ederim, Türkiye cihazı hocam benimki.
  15. Egoege

HyperOS [Aurora] Xiaomi 14 Ultra Xiaomi.eu Stabil HyperOS 3.0.4.0 WNACNXM

Bilmiyorum hocam, daha iyi bilen birisi aydınlatsa çok iyi olur. Bende tekte kurdu güncellemeyi, semboller dışında ve hiperada dışında değişim göremedim.
Üst Alt