Egoege kullanıcısının son içeriği

1. Egoege

Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

Hocam benim de xiaomi 15 hakkında bilgim yok, bilgim olsa koşa koşa yardıma gelecem. Klişe olmuş bir soru ama eu(xiaomi.eu) romu düşündünüz mü ? Çin tabanlı yazılım, globalde olmayan özelliklerle geliyor.
  2. Egoege

Endonezya romunu eski telefonumda yaklaşık 2 yıl miui 13 üstünde kullandım sıkıntı yaşatmamıştı bana. Mi 15 için bilgim yok nasıldır neresi iyidir neresi kötüdür. Ama Endonezyanın üzeceğini pek düşünmüyorum. Şimdi de Endonezya yazılımının gördüğü ilgili Tayvan ve Rus yazılımı görüyor.
  3. Egoege

Yardım Şarj anomaliliği 67 watt-120watt

redmi note 9 prodan mi 14 ultraya geçtim, iki cihaz da 1 saat - 1 saat 10dk civarında şarj oluyor nasıl oluyorsa. Şarj hızını yüksek hıza çekince yapılan şarj dayanmıyor, bu işin orta noktası yok galiba. Hyperos 2.0.205 globaldeyim ben siz hangi yazılımdasınız ve pil açısından nasıl dayanıyor...
  4. Egoege

hey maşallah. Naptınız o kadar, parmak izi yazılımını bile mi sildiniz :D
  5. Egoege

merak ettiğim için soruyorum, kaç adet uygulamayı debloat ettiniz? Ben kendi cihazımda 19 adet silmiştim.
  6. Egoege

HyperOS Xiaomi 14 Ultra (aurora) - Global Kararlı Beta - HyperOS2.0.5.0.VNAMIXM

14 ultrada global rom için stabil beta programı yeniden başlamış, forumdan katılan var mı?
  7. Egoege

HyperOS Xiaomi HyperOS 3 duyuru tarihi açıklandı: Android 16 geliyor

Bu konuda mı başka bir yerde mi hatırlamıyorum, bazı vatandaşlar hyperos 3 ün mi arama ve mesajlar uygulaması ile gelme olasılığının çok yüksek olduğunu söylüyorlardı, onlara ithafen yazdım ben. Benim şimdi asıl merak ettiğim konu bootloader kilidi, hyperos 3 te açılabilir olacak mı yoksa...
  8. Egoege

Beklentisi yüksek olanları biraz üzeceğim ama xiaomi nin global sitesindeki ekran görüntüsüne göre arama mesaj uygulaması yine google gelecek gibi gözüküyor. Sitedeki en son güvenlik kısmının anlatıldığı yerde, ortadaki telefonda gözüküyor.
  9. Egoege

Video eski telefondaki bilgileri yeni telefona aktarma

Telefonu sıfırdan, en baştan kurarken gözükür.
  10. Egoege

Video eski telefondaki bilgileri yeni telefona aktarma

Cihaza gömülü gelen google ın aktarma sistemini denediniz mi? Bu sayede yeni cihaza kusursuz şekilde geçiş yaptım, sadece whatsapp mesajlarının yedeğini almıştım. Mi 14 proyu sıfırdan kurarken bilgiler aktarılsın mı diye sorar, o sırada 14 pro ile 14t yi yakın tutarsanız 14t nin ekranında uyarı...
  11. Egoege

Şahsi düşüncem, redmi note 14 ailesinin xiaomi 14 ailesinden daha önce alması tam bir komedi.
  12. Egoege

HyperOS HyperOs 3 hakkında

doğru/gerçek olsa ne güzel olur fakat gerçekleşme olasılığına çok düşük diyorum.
  13. Egoege

Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

Hocam merhaba, ani bir gelişme oldu ve xiaomi 14 ultra aldım, kendisi ile 1 aydır birlikteyiz ve keyfim yerinde. S24 ultra biraz içimde ukte kaldı ama yapacak bir şey yok. Mi 15 alacağıma geçen yılın ultrasını alayım dedim. S25+ için hepsiburadanın stoğunu bekledim bir süre ama gelmeyince kaldı...
  14. Egoege

Soru 14 Ultra mı 15 Ultra mı Almalıyım?

14 ultra sahibiyim. 6.5 7 saatleri zorladığım oldu. Cihaz daha 1 haftalık.
  15. Egoege

xm diye bitmiş kod, muhtemelen orijinaldir. Güncelleme alıp almadığına dikkat ederseniz anlaşılır. Sahte romlar güncelleme almıyor. Sahte olan bazı cihazlarda xn kodlu olabiliyor.
Üst Alt