Egoege kullanıcısının son içeriği

1. Egoege

HyperOS Xiaomi dialer uygulamasını nasıl kullanırım?

Kalıyor. Önemli olan ilk kurulum bölgesi.
  2. Egoege

Yardım Yüksek ses uyarısı

Ek olarak bağlanılan bluetooth cihazının ayrıntılarının olduğu kısımda da var.
  3. Egoege

Yardım Kayıtlı Redmi Note 9 pro custom rom kurarsam imei/şebeke gider mi?

Hocam sizin cihaz curtana kod adına sahip global note 9s veya hindistan adıyla note 9 pro. Hatayla Joyeuse kodlu global note 9 pronun recoveryisi uyumsuz olabilir ona dikkat edin. Sadece uyarı amaçlı söyledim, rastgele gezinirken konu dikkatimi çekti.
  4. Egoege

Mod (Rootsuz) Xiaomi 17 Ultra Leica Teması

Hocam tarif ederseniz yardımcı olurum. .bak şeklinde dosyaya hiç rastlamadım.
  5. Egoege

Yardım 17 pro - 17 pro Max eu rom

Ayarlardaki bu sayfa ile cihazın kilidini açmaya müsaade ediyorsun. Telefon ile sim kartı ilişkilendirip kilit açma işlemi için ön izni veriyorsun. Kilit açma işlemi bilgisayara bağlayıp mi unlock yazılımı ile yapılıyordu en son.
  6. Egoege

İnternette 17 ultra leica versiyonuna dair videolardan daha detaylı görebilirsiniz. Simgeleri siyah yapıyor onun dışında açılış animasyonunda xiaomi hyperos yerine leica logosu çıkıyor.
  7. Egoege

Rehber basit fakat dikkatli olmanızda fayda var. Ben ve forum sorumluluk üstlenmemektedir. Hyperos 3 ile çalışan cihazlarda çalışmaktadır. Kendim 14 Ultrada denedim oldu. Leica Tema Bu işlem için üç öge gerekiyor : Leica Tema Paketi Shizuku Z Arcihve(rardan dosyayı çıkarmak için)...
  8. Egoege

Anket Mi 17 ultra globale gelecek galiba

Ultra xiaomiler zaten 13 ultradan beri global pazarda var. Türkiye için de 14 ultra ilk oldu. 17 serisinde pro ile promax bekleyenler hayal kurmamalı, geleceğini sanmıyorum. 17 ve 17 Ultra gelir.
  9. Egoege

HyperOS (Aurora) Xiaomi 14 Ultra Hyperos 3.0.5.0 WNAMIXM

Xiaomi, garip bir şekilde, 15 ultraya daha global hyperos 3 ü vermemişken bir eski model olan 14 ultraya global 2. hyperos 3 güncellemesini verdi. Bu güncellemede xiaominin dediklerine göre : >Sistem: Optimizasyon iyileştirildi. >Onarım: Bazı hataları düzelttik...
  10. Egoege

Soru Xiaomi 15 Ultra globale hyper OS 3 geldi.

valla hocam pek bir şey değişmiyor.
  11. Egoege

Soru Xiaomi 15 Ultra globale hyper OS 3 geldi.

Benim anladığım ultra cihazlar gücünden ve donanımından kaynaklı biraz verimsiz. Günde 1.5 batarya kullanıyorum yaklaşık olarak. (14 ultra, hyperos 3 global yüklü.) Hyperos 1, 2 veya 3. Hiç fark etmedi. Amiral gemisi cihazların kanayan yarası.
  12. Egoege

Yardım Xiaomi 14 ultra global hyperos 3.0 pil sağlığı

14 ultra sahibiyim, ne hyperos 1 de ne 2 de ne de 3 te gördüm. Ancak gizli özellikleri açan uygulamalar ile pilin döngü sayısına bakılabiliyor.
  13. Egoege

Yardım Redmi Note 14 Pro xiaomi dialer ve sms

Hocam her cihazda çalışmıyor fakat orijinal global yazılımdaysanız sıfırdan kurulum yapın bölgeyi hong kong yapın. O zaman gelme olasılığı var.
  14. Egoege

Soru Xiaomi 17 pro max imeil

15 ultra eea ya hyperos 3 gelmiş hocam, globale yakında gelir diye düşünüyorum. (kaynak mifirm)
  15. Egoege

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Hyperos 2 tırt bir yazılım gerçekten. Hyperos 1 ile cihazımı çok kısa bir süre kullanma fırsatım oldu kesinlikle 1 daha iyi 2 den. 3 şimdilik iyi fakat bir kaç arayüzde sorun yaşadım. Onun dışında iyi.
Üst Alt