Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir durum güncellemesi daha yapayım, beta programına rağmen hâlâ hyperos 3 e dair bir ses seda yok. Bugün ise 2.207 vnamixm kodlu ufacık bir güncelleme geldi.
Güvenlik Yaması Ekim 2025 tarihine güncellenmiş.
Telefonu bilgisayara bağlayıp bir debloater uygulaması ile sileceksin, bu kadar. Xiaomi adbfastboot tools olur, universal android debloater olur, adb appcontrol olur. Sadece silmen gereken uygulamalara dikkat et ki bunun da listesi internette var.
Olabilir hocam, benim bootloadera garantiden ve whatsapptan vb. dolayı müdahale etmedim daha. Hayırlı olsun. Pil açısından yorumlarınızı bekliyorum, HOS 3 te sözde pil verimliliğini iyileştirdiler.
Uyarı : Kurulumda yapılacak hatalardan dolayı ben veya Miui Türkiye forumu bir sorumluluk kabul etmemektedir.
Uyarı : Çin yazılımında google servisleri ve Türkçe dil desteği bulunmamakta. Sadece Çince ve İngilizce var.
Hyperos 3 gelen cihaz sayısı günden güne artıyor, Yeni sürüm umarım...
Uyarı : Kurulumda yapılacak hatalardan dolayı ben veya Miui Türkiye forumu bir sorumluluk kabul etmemektedir.
Uyarı : Bu yazılım, resmi Avrupa yazılımı değildir, Xiaomi Avrupa Topluluğu Çin veya Global yazılımı (cihaza göre değişiyor) alıp içine gerekli servisleri koyup yeniden paketliyor...
Kendim mesajıma bir güncelleme yapayım:
Çin ve Xiaomi Avrupa Topluluğu(Xiaomi.eu) yazılımları çıkmış, bootloaderı açık olup da ilgilenen varsa indirip kurabilir. Global, EEA gibi romlarda şimdilik bir hareketlilik yok.
Hocam leica otantik sinematik hissiyat vererek ve biraz siyah vinyet ekleyerek çekiyor görüntüleri, vibrant ayarı olması gerektiği gibi çekiyor. Sarı lamba altında beyaz çekiyor bende şartlar ne olursa olsun. Anlamadım gitti.
Hocam cihazım gerçek global, ona rağmen mi böyle düşünüyorsunuz acaba? Soruda art niyet vb aramayın, aklıma takıldı. 2.206 VNAMIXM sürüm kodlu yazılım var.
hocam note 9 proda ben kendim 13.05 Endonezya kullandım, yaklaşık 2 yıla yakın tek bir yazılımda durmuştum. Tavsiye ederim. Diğer konular için bilgim yok.