Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam sizin cihaz curtana kod adına sahip global note 9s veya hindistan adıyla note 9 pro. Hatayla Joyeuse kodlu global note 9 pronun recoveryisi uyumsuz olabilir ona dikkat edin. Sadece uyarı amaçlı söyledim, rastgele gezinirken konu dikkatimi çekti.
Ayarlardaki bu sayfa ile cihazın kilidini açmaya müsaade ediyorsun. Telefon ile sim kartı ilişkilendirip kilit açma işlemi için ön izni veriyorsun. Kilit açma işlemi bilgisayara bağlayıp mi unlock yazılımı ile yapılıyordu en son.
İnternette 17 ultra leica versiyonuna dair videolardan daha detaylı görebilirsiniz. Simgeleri siyah yapıyor onun dışında açılış animasyonunda xiaomi hyperos yerine leica logosu çıkıyor.
Rehber basit fakat dikkatli olmanızda fayda var. Ben ve forum sorumluluk üstlenmemektedir.
Hyperos 3 ile çalışan cihazlarda çalışmaktadır. Kendim 14 Ultrada denedim oldu.
Leica Tema
Bu işlem için üç öge gerekiyor :
Leica Tema Paketi
Shizuku
Z Arcihve(rardan dosyayı çıkarmak için)...
Ultra xiaomiler zaten 13 ultradan beri global pazarda var. Türkiye için de 14 ultra ilk oldu. 17 serisinde pro ile promax bekleyenler hayal kurmamalı, geleceğini sanmıyorum. 17 ve 17 Ultra gelir.
Xiaomi, garip bir şekilde, 15 ultraya daha global hyperos 3 ü vermemişken bir eski model olan 14 ultraya global 2. hyperos 3 güncellemesini verdi.
Bu güncellemede xiaominin dediklerine göre :
>Sistem: Optimizasyon iyileştirildi.
>Onarım: Bazı hataları düzelttik...
Benim anladığım ultra cihazlar gücünden ve donanımından kaynaklı biraz verimsiz. Günde 1.5 batarya kullanıyorum yaklaşık olarak. (14 ultra, hyperos 3 global yüklü.) Hyperos 1, 2 veya 3. Hiç fark etmedi. Amiral gemisi cihazların kanayan yarası.
Hyperos 2 tırt bir yazılım gerçekten. Hyperos 1 ile cihazımı çok kısa bir süre kullanma fırsatım oldu kesinlikle 1 daha iyi 2 den. 3 şimdilik iyi fakat bir kaç arayüzde sorun yaşadım. Onun dışında iyi.