Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xm diye bitmiş kod, muhtemelen orijinaldir. Güncelleme alıp almadığına dikkat ederseniz anlaşılır. Sahte romlar güncelleme almıyor. Sahte olan bazı cihazlarda xn kodlu olabiliyor.
Dijital dengeye ayarlardan bakıyorsun, dediğin gibi gece 12 den itibaren başlıyor o. Anca yapabileceğin şey sallıyorum 12 den sonra baktıysan o süreden bi ekran görüntüsü alırsın ondan sonraya takip edersin o olur.
Abi merhaba, önceden xiaomi cihazlarda bunu görebiliyordun sonradan kaldırdılar. Bildiğim kadarıyla Çin ve Xiaomi.eu yazılımında var. Anca şuan dijital denge ve ebebeyn denetimi ayarından bakarsın ekran süresine.
yani çok da eskimiş sayılmaz bence, daha gideri var. Kullandığınız yazılım da epey etkiliyor sıcaklığı.
Xiaomi yeni çıkan cihazlarında 1000-1200-1600 vesyare döngü diyip duruyor ya malum, ona dayanarak diyorum.
Cihaz olarak başka model var elimde ama sıcaklıkların etkisinin büyük olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ankaradayım, sıcaklık 32 33 derece civarında geziniyor, mobil veri/wifi(ikisinden biri sürekli açık) cihaz şuan 36 derecede. Cihaz 14 ultra global yazılımlı, 60hz ve 1080p de kullanıyorum...
Son bir sorum daha olacaktı, ses ayarlarında birden fazla ses kaynağını kontrol et seçeneğini açmama rağmen kontrol kısmı görünmüyor. Ne yapmam gerekiyor?
Hocam merhaba, tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat geçenlerde birden 14 ultraya kadar verdim ve ona geçiş yaptım. F7 pro ile zaten aynı işlemciye sahipti yanlış hatırlamıyorsam.