Egoege kullanıcısının son içeriği

1. Egoege

Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

sanırım 7 yıllık xiaomi yolculuğum sona erecek, kağıt üstünde içime çok sinen mi 14t proyu bugün inceleme fırsatım oldu ve parasını hak etmediğini düşünüyorum. Samsung 23 veya 24 ultra haneme önce nasip sonra da hayırlı olur inşallah. Xiaomi sevdamız firmanın daha türkiye distribütörü yokken...
  2. Egoege

Hocam oneplusı bilirim, severim fakat piyasası ölü olan ve arayüzüne yabancı olduğum bir firmaya bulaşmayı pek istemiyorum o yüzden Xiaomi ve Samsung önceliğim.
  3. Egoege

abi yd cihaz alma imkanım olsa anında 15 ultra alırdım fakat yd cihaz alma imkanım yok(müsaade yok öyle diyim özetle) O pubg olayı da işte ayda yılda bir oluyor onun dışında sadece clash of clans oynuyorum onu da zaten alt seviye/eski cihazlarda bile sıkıntı olmadan açıyor. Poco f7 ye bi baktım...
  4. Egoege

Abi türkiye cihazı alacağım marka ne olursa olsun, oyun zaten bi clash of clans oynuyorum o kadar onun dışında birkaç ayda bir pubg perileri geliyor birkaç gün pubgm oynuyorum anca o oluyor oyun kullanımı. S24 valla çok iyi çok hoş ama pahalıya geliyor ondan biraz mesafeliyim işte. Zaten 5...
  5. Egoege

Hızlı şarjın olmadığı cihax zaten kalmadı, en kötüsü 1-1.5 saate doluyor artık ondan dedim. 14T Pro nun şarj hızı çok yüksek, şarj hızıyla pil tüketimi birbirini amorti etmez mi acaba? 24 Ultra biraz pahalı geliyor ondan dolayı biraz mesafeliyim. Yoksa muhteşem cihaz o da.
  6. Egoege

Merhaba, telefon alma arefesindeyim alacağım cihaz konusunda çok kararsızım.8 yıla yakın xiaomi cihazlarını(Redmi 4x ve Note 9 pro) kullanıyorum fakat değişim vakti yaklaştı. İçime sinen modeller: Xiaomi 14T Pro, Mi 15 ve Samsung 24 Ultra. Başka öneriniz varsa açığım. Bütçe konusunda oynağım...
  7. Egoege

Çözüldü Telefon numaralarını tek bir simde toplama

Merhaba, redmi note 9 pro kullanıyorum. sim kart değiştim, cihazımda yer alan bütün numaraları nasıl tek bir sim karta toplayabilirim? bir türlü beceremiyorum. cihazda şuan hem google'ın hem de xiaomi nin kişiler uygulaması mevcut.
  8. Egoege

Yardım Redmi Note 9 pro kamera boyutu

derdiniz çözünürlük ise 9/16 da 12mp de çekiyor 3/4 ve 1/1 de ise 16mp de çekiyor, 64 moduna da geçebilirsiniz tabii ki. 9/20 de ise mp de çekim yapıyor.
  9. Egoege

Rom EU MIUI 14 Rom Note 9s Global

kilit bilgi:cihazınızın bl kilidi açık olmalıdır ve bilgisayarınızda gerekli sürücülerin yüklü olduğundan emin olun. ek bilgi: bu kurulum yöntemi fastboot ile kurulumdur, recovery ile de kurulum mümkün. bilgi yedeklerinizi aldıktan sonra mi hesabınızdan çıkış yapın. sonra cihazınızı kapatın...
  10. Egoege

Tema Paralı temalar

aboooo yandık desene abi direkt :D mtz tester üstünden kaçak tema yükleme dönemi başladı anlaşılan.
  11. Egoege

Soru müzik çalar

ayarlar, ses ve titreşime gelin. ses yardımcısına basın ve oradan birden fazla kaynak seçeneğini aktifleştirin. umarım yardımcı olur.
  12. Egoege

Yardım Android System Webview

a onu fark etmemişim, aklıma başka bir çözüm gelmiyor. bilen varsa aydınlatsın.
  13. Egoege

uygulamanın üstüne gelin, sağ üstteki üç noktadan güncellemeleri kapatın isterseniz eğer yapmadıysanız.
  14. Egoege

webview tarayıcılar için olan bir özelliktir, güncellemelerini yere ihtiyacınız yoksa kaldırmayın öylece dursun bence.
  15. Egoege

Yardım Redmi note 9 pro ses kesilmesi

başka bir sürüm yükleyip deneyin hocam. bu arada 12.5.4 endonezya romda da aynı sorun var haberiniz olsun.
Üst Alt