Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Egoege 'in en son etkinliği
Egoege
,
Soru
Xiaomi 15 hakkında bir kaç soru
başlıklı konuya cevap yazdı.
bugün mağaza şartlarında bi baktım hoşuma gitti. 2024 ün ultra xiaomisinde 2.5 diyafram var hocam bence yine kabul edilebilir seviyede t...
18 Ekim 2025
Egoege
,
Soru
Duymak üzdü, Çinlilerin her alanda kalite kontrolde kusurları var. En basitinden bisikletime parça aldım, kimi diyor berbat kimi diyor...
18 Ekim 2025
Egoege
,
Soru
Güncelleme yapayım: NUCAR44 hocam bana özelden başka bir sistem başlatıcı sürümü bağlantısı gönderdi o bağlantıdaki çalışıyor. Cihaz 14...
18 Ekim 2025
Egoege
Rehber
Xiaomi 15 Ultra (xuanyuan) | HyperOS 2↔3 Ultimate ROM Flash & Geçiş Rehberi [Android 15 ↔ 16 | Global ↔ Çin | Root | TWRP | IMEI | vbmeta ve Dahası
konusundaki
MILITECH mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Android 15 → 16 | Global ↔ Çin | Root | TWRP | IMEI | vbmeta | payload-dumper | HyperCapsule | Gizli Özellikler Ek Bilgiler: "↔"...
18 Ekim 2025
Egoege
,
Soru
Apkmirrorda bulduğum sürümlerin hepsini denedim. Hata aldım. Neyse, hyperos 3 yakındır mi 14 ve 15 ailesi için.
18 Ekim 2025
Egoege
,
Soru
sonunda cihazlara bu özelliği eklemeyi akıl ettiler. hyperos 2 cihazda deneyecektim, gözüm yemedi açıkça söylemek gerekirse.
18 Ekim 2025
Egoege
,
Soru
hocam bu olayı ilk defa sizden duydum, başka cihazlarda denediniz mi? veya başka telefonda sistem başlatıcıyı güncellersek sorun yaşar...
17 Ekim 2025
Egoege
,
Soru
15T Pro Alınır mı?
17 promax globale çıkarsa bence başka bir isimle çıkar, hatta ultra model olarak lanse edeceklerini düşünüyorum ben. Ultra xiaomiden...
15 Ekim 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt