egeboys0 kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.5.16

evet mantıklı çünkü şarjım yüzde 20ler deydi. bi önceki sürüme geçeyim bari. teşekkürler.
  2. E

merkezi saat yok. bildirimler ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım.
  3. E

merhaba arkadaşlar, bugün sabah yükledim roomu genel olarak hiç bi sıkıntı çarpmadı gözüme lâkin, 2 kere arayüz çöktü. hata raporu verdi, siyah ekranda takılı kaldı. yeniden başlatmama rağmen zor kendine geldi telefon. bu sorunu yaşayan var mi benden başka. temiz kurulum yapmıştım.
  4. E

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Teşekkür ederim hocam araştırayım. MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. E

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Merhaba, yeni sürümü yükledim bu ios tarzı statubar yapma olayını bulamadım. Önceden ayarlar bölümünde vardı. Pil durumunu falan sol a alıyordum bilen var mi?
  6. E

Rom Epic_Rom_MI MAX 2_MIUI9_8.2.8_Global_7.1 By Escobar1945

Öncelikle room için verdiğiniz emek den dolayı teşekkür ederim. 8.8.16 güncel versiyonu kurdum bugün. Yalnız root yok, magisk yok. Oto güncelleme de gözüküyor ama indiremiyorum. Bu işlemleri yapabileceğim kolay bi yol var mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  7. E

Rehber Miui8 Rootsuz Yazı Tipi Ekleme

Ne gerek var o kadar program ile uğraşmaya. Tema markete girin. 'moby' yazın aratın. Onlarca yazı tipi çıkıyor. İndirip uygula diyin yeterli
  8. E

Redmi NOTE 3 unlock açıldı %50 hatası için

Merhaba arkadaşlar. Global sürüm kullanıyorum. Unlock için onay mesajı geldi. Ama %50 de hata veriyor. Sanırım geliştirici sürüme geçmem lazım. Hiç bu telefon da room yüklemedim. Hem öğrenme amaçlı bir arkadaş uzaktan bağlantı ile bana yardımcı olabilir mi? Gerçekten cok memnun olurum...
Üst Alt