Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar, bugün sabah yükledim roomu genel olarak hiç bi sıkıntı çarpmadı gözüme lâkin, 2 kere arayüz çöktü. hata raporu verdi, siyah ekranda takılı kaldı. yeniden başlatmama rağmen zor kendine geldi telefon. bu sorunu yaşayan var mi benden başka. temiz kurulum yapmıştım.
Merhaba, yeni sürümü yükledim bu ios tarzı statubar yapma olayını bulamadım. Önceden ayarlar bölümünde vardı. Pil durumunu falan sol a alıyordum bilen var mi?
Öncelikle room için verdiğiniz emek den dolayı teşekkür ederim. 8.8.16 güncel versiyonu kurdum bugün. Yalnız root yok, magisk yok. Oto güncelleme de gözüküyor ama indiremiyorum. Bu işlemleri yapabileceğim kolay bi yol var mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Global sürüm kullanıyorum. Unlock için onay mesajı geldi. Ama %50 de hata veriyor. Sanırım geliştirici sürüme geçmem lazım. Hiç bu telefon da room yüklemedim. Hem öğrenme amaçlı bir arkadaş uzaktan bağlantı ile bana yardımcı olabilir mi? Gerçekten cok memnun olurum...