Ege Sayman kullanıcısının son içeriği

1. Ege Sayman

Yardım aktivasyon sms i alınamadı

merhaba arkadaşlar. redme note 8 puro telefonumda kapatıp açılışta aşağıdaki mesaj geliyor.. Google'de bulduğum tüm işlemleri videolu tarileri yaptım ama çözemedim. bu arada internet zayıflaması da oldu.. Yani videoları bazen açamıyorum. Bağlantı var mı bilmiyorum. yardımcı olursanız...
  2. Ege Sayman

Sohbet galeride görünmeyen ama paylaşım yaparken görünen eski görselleri silmek

arkadaşlar lütfen yardım edin redme pro 8 kullanıyorum. Galeriyi boşalttığım halde birine whatsapp vs bir yerden görsel göndermek istediğimde ekleme yaparken karşıma görmek istemediğim ve galeride artık olmayan binlerce görsel veda boş simge çıkıyor. (bu mesaja örnek ekran resmi ekledim ) Bu...
  3. Ege Sayman

Sohbet facebook beğeni ve yorumlarda sesi kapatmak

Arkadaşlar selamlar. Facebookta beğeni, yorum paylaşım yaptığımda çıkan sesi kapatamıyorum. daha önce Ayarlar ve gizlilik--- ayarlar-- bildirimler medya ve kişiler bölümünde kapatıyordum. şimdi orda bildirim sesleri hakkında bir seçenek yok.. ne yapabilirim.. yardım ederseniz sevinirim
  4. Ege Sayman

telefon hafıza alanı azalıyor

not 8 puro kullanıyorum. telefon hafızası 64 gb ama şimdi 15 gb kaldı fazlalıkları nasıl temizlerim yardım ederseniz sevinirirm
  5. Ege Sayman

Sohbet telefon hafızası doluyor

not8 puro kullanıyorum 64 gb alandan 15 gb kaldı.. fazlalıkları nasıl boşaltabiliriz
  6. Ege Sayman

Sohbet video indirme sorunu

tweetter . youtube. facebook gibi sitelerden kopyaladığım videoları online video indirme sayfalarına yapıştırıp indiriyordum. Ama sanırım güncellemeler sonrası bu indirme artık olmuyor. Bilgisayarda ile sorunsuz indiriliyor. Bunu nasıl çözerim
  7. Ege Sayman

Çözüldü rehberde isim değişikliği

Telefon programlanırken muhtemelen rehberdeki isimlerdeki hataların giderilmesi unutulmuş. yani bir ismi yanlış girmişseniz düzeltme yolu kapalı. Ünv mezunuyum 20. telefonum ve 3 gündür arayıp bulamadım.. Bu gerekli bir seçenek. Çok gizli bir yerlerde saklanmış ise ben bulamadım. Netten baktım...
  8. Ege Sayman

Soru şarj göstergesi ve gelen çağrı göstergesi

not 8 puru modeli kullanmaktayım. Yakın görme sorunum var gözlükle bile şarj yüzdesi ile gelen çağrı arama /sonlandırma gösyergesi çok küçük.. bunları büyütme ayarı varmı acaba.. saygılar.
  9. Ege Sayman

Çözüldü oyun oynarken gelen aramalar

kelimelik Oyunu oynarken gelen aramayı cevapladığım da hoparlörü açıyor. Bunun olmasını istemiyorum. cevapladığım da normal konuşmam için var mıdır bir ayarı?
  10. Ege Sayman

Yardım indirilen videolar

redme 8 puro aldım. indirdiğim videolerı indirilenler klasörüne atıyor.Ancak o klasörden video paylaşmak istediğimde galeride görünmediği için bunu yapamıyorum. Bilgisayara ara kablo ile bağladığımda indirilenler klasörünü göremiyorum. Bu nedenle bilgisayara da aktaramıyorum yardımcı olursanız...
Üst Alt