Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar.
redme note 8 puro telefonumda kapatıp açılışta aşağıdaki mesaj geliyor.. Google'de bulduğum tüm işlemleri videolu tarileri yaptım ama çözemedim.
bu arada internet zayıflaması da oldu.. Yani videoları bazen açamıyorum. Bağlantı var mı bilmiyorum.
yardımcı olursanız...
arkadaşlar lütfen yardım edin
redme pro 8 kullanıyorum. Galeriyi boşalttığım halde birine whatsapp vs bir yerden görsel göndermek istediğimde ekleme yaparken karşıma görmek istemediğim ve galeride artık olmayan binlerce görsel veda boş simge çıkıyor. (bu mesaja örnek ekran resmi ekledim )
Bu...
Arkadaşlar selamlar. Facebookta beğeni, yorum paylaşım yaptığımda çıkan sesi kapatamıyorum.
daha önce Ayarlar ve gizlilik--- ayarlar-- bildirimler medya ve kişiler bölümünde kapatıyordum. şimdi orda bildirim sesleri hakkında bir seçenek yok..
ne yapabilirim.. yardım ederseniz sevinirim
tweetter . youtube. facebook gibi sitelerden kopyaladığım videoları online video indirme sayfalarına yapıştırıp indiriyordum. Ama sanırım güncellemeler sonrası bu indirme artık olmuyor. Bilgisayarda ile sorunsuz indiriliyor.
Bunu nasıl çözerim
Telefon programlanırken muhtemelen rehberdeki isimlerdeki hataların giderilmesi unutulmuş.
yani bir ismi yanlış girmişseniz düzeltme yolu kapalı. Ünv mezunuyum 20. telefonum ve 3 gündür arayıp bulamadım.. Bu gerekli bir seçenek. Çok gizli bir yerlerde saklanmış ise ben bulamadım. Netten baktım...
not 8 puru modeli kullanmaktayım.
Yakın görme sorunum var
gözlükle bile şarj yüzdesi ile gelen çağrı arama /sonlandırma gösyergesi çok küçük..
bunları büyütme ayarı varmı acaba..
saygılar.
kelimelik Oyunu oynarken gelen aramayı cevapladığım da hoparlörü açıyor. Bunun olmasını istemiyorum. cevapladığım da normal konuşmam için var mıdır bir ayarı?
redme 8 puro aldım. indirdiğim videolerı indirilenler klasörüne atıyor.Ancak o klasörden video paylaşmak istediğimde galeride görünmediği için bunu yapamıyorum. Bilgisayara ara kablo ile bağladığımda indirilenler klasörünü göremiyorum. Bu nedenle bilgisayara da aktaramıyorum
yardımcı olursanız...