Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler.
Hattım Türkcell tarifeli . Bu uyarılar gelmeye başladıktan sonra video açma yavaşlaması oldu. Paket yenileme nedeniyle 20 gb hediye geldi 15 gb de tarife hakkı. Ama çok zaman izmir gibi merkezi yerde internet sıkıntırı yaadığıdan hediye büyük oranda boşa gitti.
hız testinde mobil...
merhaba arkadaşlar.
redme note 8 puro telefonumda kapatıp açılışta aşağıdaki mesaj geliyor.. Google'de bulduğum tüm işlemleri videolu tarileri yaptım ama çözemedim.
bu arada internet zayıflaması da oldu.. Yani videoları bazen açamıyorum. Bağlantı var mı bilmiyorum.
yardımcı olursanız...
telefonda 2. alan facebook veya tweetter e video ve resim yüklemek istediğimde galeri boş görünüyor.
eskiden çalışıyordu. fabrika ayarlarına dönsem çcuklar için yüklediğim ücretli oyunlar vs kaybolacak
ikinci uygulamada galeriyi görememe sorunu nasıl çözlür
1630856029
bende 2 aydır uğraşıyorum...
bende de oluyor aynısı çözemedim.. facebook oygulaması galeriye erişiyor.. ama çift uygulama facebook ile bir şey paylaşmak istesem galeri boş görünüyor.. yüzlerce video ve resim var ilen..
arkadaşlar lütfen yardım edin
redme pro 8 kullanıyorum. Galeriyi boşalttığım halde birine whatsapp vs bir yerden görsel göndermek istediğimde ekleme yaparken karşıma görmek istemediğim ve galeride artık olmayan binlerce görsel veda boş simge çıkıyor. (bu mesaja örnek ekran resmi ekledim )
Bu...
Bir yerden buldum çaresini Facebook'ta programda sağ üst köşeye tıklayın uygulamalar Ayarlar bölümünden gizlilik ayarlar altta hücresel veri kullanımı oradaki seçeneklerden en altta uygulamadaki sesler Orayı kapatın Hepsi bu kadar
Arkadaşlar selamlar. Facebookta beğeni, yorum paylaşım yaptığımda çıkan sesi kapatamıyorum.
daha önce Ayarlar ve gizlilik--- ayarlar-- bildirimler medya ve kişiler bölümünde kapatıyordum. şimdi orda bildirim sesleri hakkında bir seçenek yok..
ne yapabilirim.. yardım ederseniz sevinirim