Ege Sayman kullanıcısının son içeriği

1. Ege Sayman

Yardım aktivasyon sms i alınamadı

ayarlarda 4.5 g görünüyor. Özellikle tweetter videolarında sorun yaşıyorum.
  2. Ege Sayman

TEŞEKKÜRLER 1635005908 TEŞEKKÜRLER..SAYGILAR 1635005910 TEŞEKKÜRLER..SAYGILAR
  3. Ege Sayman

Teşekkürler. Hattım Türkcell tarifeli . Bu uyarılar gelmeye başladıktan sonra video açma yavaşlaması oldu. Paket yenileme nedeniyle 20 gb hediye geldi 15 gb de tarife hakkı. Ama çok zaman izmir gibi merkezi yerde internet sıkıntırı yaadığıdan hediye büyük oranda boşa gitti. hız testinde mobil...
  4. Ege Sayman

merhaba arkadaşlar. redme note 8 puro telefonumda kapatıp açılışta aşağıdaki mesaj geliyor.. Google'de bulduğum tüm işlemleri videolu tarileri yaptım ama çözemedim. bu arada internet zayıflaması da oldu.. Yani videoları bazen açamıyorum. Bağlantı var mı bilmiyorum. yardımcı olursanız...
  5. Ege Sayman

Yardım WhatsApp çift uygulamada medyaları göremiyorum

telefonda 2. alan facebook veya tweetter e video ve resim yüklemek istediğimde galeri boş görünüyor. eskiden çalışıyordu. fabrika ayarlarına dönsem çcuklar için yüklediğim ücretli oyunlar vs kaybolacak ikinci uygulamada galeriyi görememe sorunu nasıl çözlür 1630856029 bende 2 aydır uğraşıyorum...
  6. Ege Sayman

önceden oluyordu..ama şimdi çift uygulamalarde galeriye erişim yok gibi.. çözemedim..
  7. Ege Sayman

bende de oluyor aynısı çözemedim.. facebook oygulaması galeriye erişiyor.. ama çift uygulama facebook ile bir şey paylaşmak istesem galeri boş görünüyor.. yüzlerce video ve resim var ilen..
  8. Ege Sayman

Sohbet video indirme sorunu

teşekkür ederim..selamlar
  9. Ege Sayman

Sohbet galeride görünmeyen ama paylaşım yaparken görünen eski görselleri silmek

arkadaşlar lütfen yardım edin redme pro 8 kullanıyorum. Galeriyi boşalttığım halde birine whatsapp vs bir yerden görsel göndermek istediğimde ekleme yaparken karşıma görmek istemediğim ve galeride artık olmayan binlerce görsel veda boş simge çıkıyor. (bu mesaja örnek ekran resmi ekledim ) Bu...
  10. Ege Sayman

Sohbet facebook beğeni ve yorumlarda sesi kapatmak

Bir yerden buldum çaresini Facebook'ta programda sağ üst köşeye tıklayın uygulamalar Ayarlar bölümünden gizlilik ayarlar altta hücresel veri kullanımı oradaki seçeneklerden en altta uygulamadaki sesler Orayı kapatın Hepsi bu kadar
  11. Ege Sayman

Medya ve Kişiler'e inin ve Sesler'e dokunun. deniliyor ama bende o seçenek çıkmıyor
  12. Ege Sayman

Arkadaşlar selamlar. Facebookta beğeni, yorum paylaşım yaptığımda çıkan sesi kapatamıyorum. daha önce Ayarlar ve gizlilik--- ayarlar-- bildirimler medya ve kişiler bölümünde kapatıyordum. şimdi orda bildirim sesleri hakkında bir seçenek yok.. ne yapabilirim.. yardım ederseniz sevinirim
  13. Ege Sayman

Sohbet telefon hafızası doluyor

teşekkürler 1619112436 teşekkürler
  14. Ege Sayman

Sohbet telefon hafızası doluyor

teşekkürler.. ama orada çok fazla dosya yok.. muhtemelen girdiğim proğramlardan kalan artıklar
  15. Ege Sayman

telefon hafıza alanı azalıyor

not 8 puro kullanıyorum. telefon hafızası 64 gb ama şimdi 15 gb kaldı fazlalıkları nasıl temizlerim yardım ederseniz sevinirirm
Üst Alt