eg4856 kullanıcısının son içeriği

1. E

Recovery [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-0103 Tek Tuş Yükleme Aracı

hocam twrpyi fastboot ekranında yaptım, kapanıp açılınca telefon şifre falan istemeden direkt twrp ekranını installin olduğu alana gidiyor mi 12 global adnroid 10 yüklü 1606891817 hocam twrpyi fastboot ekranında yaptım, kapanıp açılınca telefon şifre falan istemeden direkt twrp ekranını...
  2. E

Recovery [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-0103 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam merhabalar, ben miui 12 vardı bende ve fabrika verilerini sıfırlayınca imei mi kaybettim. tek tık twrp yüklemede ise sanırım sürümden dolayı twrp yüklemesi yapamadık. çünkü instal dediğimde karışık ve anlamsız dosyalar görünüyordu, twrp ekranında data chache de 1 2 3 5 numaralı dosyaları...
  3. E

Yardım Xiaomi amazfit bip firmware

Bilmiyorum biraz araştırdım sadece..daha risksiz bir yöntemi var mı diye araştırdım fakat sanırım gadgetbridge dışında mümkün değil gibi
  4. E

Peki nasıl yapabiliriz
  5. E

Teşekkür ederim. Şuan okulda olduğum için deneyemiyorum. Çince versiyon olduğu için İngilizce'ye dönmeme şansı var mı
  6. E

Merhaba arkadaşlar. Çin versiyonu amazfit bip akıllı saatimi ingilizce/Türkçe yapmaya çalışıyorum. Saatimin sürümü 1.1.5.12 yüklemeye çalıştığım firmware versiyonu ise amazfitwaches sitesinde 1.1.5.4 son versiyonu var.... Bildiğiniz 1.1.5.12 versiyon firmware var mı? Ya da napabiliriz...
Üst Alt