Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abiler geçen gün konu açmıştım telefonum redmi 9t telefonun şarjı bitince açılıyor fakat kendimiz kapatınca edl moda düşüyor. Forumdan ücretli yazılımcı abilerden biri yazılım attı fakat edl moddan çıkmadı. Sonrasında telefonun şarjı bitti açtım telefonu telefon açıldı yazılım yüklenmiş fakat...
Ne gibi arıza mesela abim bu olay ilk başta başıma şöyle geldi CMD minibal adb ekranindan fasboot mode alma kodunu yazdım enter yaptım kapandı açılmadı sonra bu bağlantı geldi o gün aralıklarla açma tuşuna basılı tuttuğum zaman cihaz açıldı komple şarjı bitince şarja taktigimda açılmadı yine...
Abiler kardeşler yardım telefonu kapatınca acilmiyor dün sabah batarya uyarısı geldi şans eseri açıldı fakat kapatınca bı daha açılmadı bu 2 i kez başıma geliyor kapalı haldeyken Qualcom com baglantisini görüyor bilgisayarda batarya kapağını soktum batarya pimini çıkardım geri taktım yine...
Abiler kardeşler yardım telefonu kapatınca acilmiyor dün sabah batarya uyarısı geldi şans eseri açıldı fakat kapatınca bı daha açılmadı bu 2 i kez başıma geliyor kapalı haldeyken Qualcom com baglantisini görüyor bilgisayarda batarya kapağını soktum batarya pimini çıkardım geri taktım yine...