Efsane5105 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Telefonu kapatınca edl moda giriyor çıkmıyor!!

Verdi abim ama belki bı başkasının da başına gelmiştir belki diye yardım arıyorum caresizligimi madur görün:-(
  2. E

Yardım Telefonu kapatınca edl moda giriyor çıkmıyor!!

Abiler geçen gün konu açmıştım telefonum redmi 9t telefonun şarjı bitince açılıyor fakat kendimiz kapatınca edl moda düşüyor. Forumdan ücretli yazılımcı abilerden biri yazılım attı fakat edl moddan çıkmadı. Sonrasında telefonun şarjı bitti açtım telefonu telefon açıldı yazılım yüklenmiş fakat...
  3. E

Yardım Redmi 9 t siyah ekran açılmıyor Com 9008 goruyor

Derdimiz aynı gibi iyi veya kötü sonuçları bu konuda bildirelim birbirimize ustam
  4. E

Ses kısma ile açma tuşuna bas fasboot a geçiyorsa yazılım kurtarabilir
  5. E

Vermediğim komut kalmmadi hocam geçmiyor. Ne recovery e nede fasboot ekranına. Ekran simsiyah
  6. E

CMD de adb device yazınca cihazı görmüyor malesef
  7. E

Ne gibi arıza mesela abim bu olay ilk başta başıma şöyle geldi CMD minibal adb ekranindan fasboot mode alma kodunu yazdım enter yaptım kapandı açılmadı sonra bu bağlantı geldi o gün aralıklarla açma tuşuna basılı tuttuğum zaman cihaz açıldı komple şarjı bitince şarja taktigimda açılmadı yine...
  8. E

Abiler kardeşler yardım telefonu kapatınca acilmiyor dün sabah batarya uyarısı geldi şans eseri açıldı fakat kapatınca bı daha açılmadı bu 2 i kez başıma geliyor kapalı haldeyken Qualcom com baglantisini görüyor bilgisayarda batarya kapağını soktum batarya pimini çıkardım geri taktım yine...
  9. E

Yardım Telefon siyah ekran açılmıyor Com 9008 görüyor.

Abiler kardeşler yardım telefonu kapatınca acilmiyor dün sabah batarya uyarısı geldi şans eseri açıldı fakat kapatınca bı daha açılmadı bu 2 i kez başıma geliyor kapalı haldeyken Qualcom com baglantisini görüyor bilgisayarda batarya kapağını soktum batarya pimini çıkardım geri taktım yine...
  10. E

Yardım Telefon Bricklendi

Bir tane mi flash vardı bootloader kapalıyken yazıyordu ama hangisi hatırlamıyorum muhakkak bilen vardır yazarlar şimdi.
  11. E

Yardım Telefon Bricklendi

Fasboot ekranına geçiyor mu?
  12. E

Yardım Telefon Siyah Ekran sorunu

Sorunu cozebildiniz mi hocam benimde başıma geliyor redmi 9 t de
  13. E

Yardım Mi10t pro yardım

Hocam sorunu cozebildiniz mi
  14. E

Çözüldü Mi Unlock Request Parameter Error Redmi Note 6 Pro

hocam bu durumu cozebildin mi ? bendede olmuyor