efsanae6868 kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru K30 4G Şarjı Çabuk Bitiyor

Selam ustalarım elimde kendi kullandığım k30 4g cihaz var bunun şarjı çok çabuk bitiyor bunun nasıl düzeltme bilirim yardımcı olacak ustam varmı
  2. E

Soru redmi 8 kamera sorunu

Selam ustalarım sıfır y.dışı redmi 8 cihaz aldım ve ön kamerayı açmıyor yardımcı olacak ustam varmı şimdiden teşekkürler
  3. E

Tavsiye Note 8 pro 8 GB ram

Selam arkadaşlar yurt dışı note 8 pro 8 gb ram ve 128 GB hafıza olan modeli almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz kararsız kaldım şimdiden teşekkürler
  4. E

Diğer Samsung a7 2018 google camera

Selam arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı geceler arkadaşlar ben bugün samsung a7 2018 aldım bu telefona en iyi google kamera hangisidir yardımcı olursanız çok sevinirim ve elinde olan arkadaşımız link vere bilirmi hepinize hayırlı geceler dilerim
  5. E

Mod Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme

Selam ustam kaydet dedigim zaman error diyor kaydetmiyor nasıl yaparım ustam yardımlarınızı bekliyorum
  6. E

Rom Redmi Note 7 STAG OS Rom (9.0)(Pie)(UnOffical)03.10.2019

Ustam bunların direk indirip kurma şansımız varmı trwp kurmadan mesela kuramazmıyız
  7. E

Yardım Redmi note 7 şebeke

Selam arkadaşlar elimde redmi note 7 var cihaz yurt dışı kayıtlı cihazın 4.5g yi acınca şebeke gidiyor 3 g de sıkıntı yok bunu nasıl düzelte bilirim lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim
  8. E

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Listede hala V1 olarak görülüyor tr dil yok dimi
  9. E

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Türkce olan sürümü yokmu ustam
  10. E

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Son güncellemede ne gibi degişikler var arkadaşlar birde note 7 lerde şarj azmı gidiyor
  11. E

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Ustam burdan indirip kurduğumuz zaman cihaz sıfır lanıyormu
  12. E

1568793096 Bende global sürüm 10.3 10 görülüyor 10.3.12 gelmiş ama oto güncelleme de yok diyor cihaz yurt dışı globaol sürüm neden yapar ustam
  13. E

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

Baktım şimdi bana güncelleme gelmemiş şuan 8.12.20 görünüyor
Üst Alt