Efranist kullanıcısının son içeriği

1. Efranist

Yardım twrp gelmedi mi 13t pro için

hala gelmedi mi hocam yerel dosyaları görmüyor internetteki twrp lerden
  2. Efranist

Yardım Ekranın sağ üstte beliren yeşil nokta mikrofon işaretinin oyundan bezdirmesi

gameturbo dan üst paneli kapatın hocam benim cihazda da aynı sorun vardı bu şeklilde düzelttim
  3. Efranist

Yardım 13T Pro Turbo ve 120w şarj sorunu

hocam istanbul ümraniye çarşıda hasan zengin hocamız var bizde telefoncu olarak oraya yolluyoruz iş yoğun olunca işinin ehli bir insandır
  4. Efranist

Yardım 120 w hızlı şarj olmuyor

ara flex kontrol eder misiniz hocam kendi cihazımın ısıdan dolayı ara flexin soketleri kaymıştı yada şarj boardına da bi bakın ama donanımsal ise %70 ara flexdir
  5. Efranist

Soru 13T Pro Direnç mi yazılım mı?

hocam direnç kayıt yaptım kendi cihazıma ben garantiye almak amaçlı genelde direnç öneriyorum ama yazılımsal oalrak da herhangi bir sorun çıkmaz güncelleme alır.
  6. Efranist

Yardım Fake Rom nasıl yapılır

hocam yeni bir imei kaydına gerek yok bl kapalı işlem için öncelikle yetkili ile hyperos dan miui a düşürülüyor sonra bl açma isteği atılıyor daha sonrasında bl açık halde işlem devam ediliyor ki kendi eski imeinizi çakacaklar zaten o yüzden sadece yetkili ücreti gerekir bu işlemde bide ne kadar...
  7. Efranist

Soru 13 T Pro TWRP Hakkında

hocam geçen sene nisan da çıkmış bir image deneyen olmuştur da ben güvenemedim sanırım twrp gelmeyecek bu cihaza
  8. Efranist

Mod Pubg Mobile 120 FPS Module

Konu başlığında birçok modül bulunuyor fakat daha işlevsel ve tüm grafik ayarlarında 120fps ayarı açık olan bir mobül paylaşmak istedim sizlerle geri dönüş yaparsanız sevinirim.
  9. Efranist

HyperOS HyperOS Yüklenmiş tüm cihazlara ROOT atma

Hocam yemeyen cihazlar init dosyası ile yapabilir mi13t pro cihazım bu yöntem ile yemediği için boot.init dosyasını yamaladım ve öyle flashladım
  10. Efranist

Soru 13 T Pro TWRP Hakkında

Gelişme var mı acaba
  11. Efranist

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

dft üzerinden flashladım hocam
  12. Efranist

Yardım Poco X3 Pro Fastboot.

hocam öncelikle çabanızı tebrik ediyorum fakat 2024 senesinde en az 60 tane poco x3 pro cihaz geldi hepsi de işlemci sorunu ve yaptıran kişiler birkaç ay içinde geri dönüş yaptı yani cihaz elinde patlayan bir cihaz evde duran işlemci sorunlu bir poco x3 pro cihazım vardı sırf test için işlemci...
  13. Efranist

Yardım Arama Yaparken Şebeke Gidiyor

Hocalarım öncelikle Selamın Aleyküm cihazım Mi 13T Pro arama yaparken mobil veri kullanımı duruyor açık olsa dahi hattımdan mı acaba diye diğer hattım açık iken denedim aynı sorunu hala yaşıyorum bilgisi olan veya aynı sorunu yaşamış hocalarımız var mıdır acaba.
  14. Efranist

Yardım Uygulamalar Verileri Silmiyor.

Merhabalar forumdaşlarım cihazımda uygulamayı silsem de verilerini koruyor. Yani örnek vermem gerekirse bir uygulamaya giriş yaptım diyelim silip geri yüklediğimde o hesapla tekrar giriş yapıyor mail hesabını cihazdan kaldırıyorum yine de o hesapla giriyor cihazı sıfırlamadan nasıl çözebilirim...
  15. Efranist

Soru IMEI neden kapanmadı?

Tek sim imei atılmış olabilir hocam
Üst Alt