Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ara flex kontrol eder misiniz hocam kendi cihazımın ısıdan dolayı ara flexin soketleri kaymıştı yada şarj boardına da bi bakın ama donanımsal ise %70 ara flexdir
hocam direnç kayıt yaptım kendi cihazıma ben garantiye almak amaçlı genelde direnç öneriyorum ama yazılımsal oalrak da herhangi bir sorun çıkmaz güncelleme alır.
hocam yeni bir imei kaydına gerek yok bl kapalı işlem için öncelikle yetkili ile hyperos dan miui a düşürülüyor sonra bl açma isteği atılıyor daha sonrasında bl açık halde işlem devam ediliyor ki kendi eski imeinizi çakacaklar zaten o yüzden sadece yetkili ücreti gerekir bu işlemde bide ne kadar...
Konu başlığında birçok modül bulunuyor fakat daha işlevsel ve tüm grafik ayarlarında 120fps ayarı açık olan bir mobül paylaşmak istedim sizlerle geri dönüş yaparsanız sevinirim.
hocam öncelikle çabanızı tebrik ediyorum fakat 2024 senesinde en az 60 tane poco x3 pro cihaz geldi hepsi de işlemci sorunu ve yaptıran kişiler birkaç ay içinde geri dönüş yaptı yani cihaz elinde patlayan bir cihaz evde duran işlemci sorunlu bir poco x3 pro cihazım vardı sırf test için işlemci...
Hocalarım öncelikle Selamın Aleyküm cihazım Mi 13T Pro arama yaparken mobil veri kullanımı duruyor açık olsa dahi hattımdan mı acaba diye diğer hattım açık iken denedim aynı sorunu hala yaşıyorum bilgisi olan veya aynı sorunu yaşamış hocalarımız var mıdır acaba.
Merhabalar forumdaşlarım cihazımda uygulamayı silsem de verilerini koruyor. Yani örnek vermem gerekirse bir uygulamaya giriş yaptım diyelim silip geri yüklediğimde o hesapla tekrar giriş yapıyor mail hesabını cihazdan kaldırıyorum yine de o hesapla giriyor cihazı sıfırlamadan nasıl çözebilirim...