efkavasi kullanıcısının son içeriği

1. E

Uygulama Ücretsiz Dizi, Film, Canlı TV, Anime vs. | CloudStream

Githubtan adresi link olarak yapıştırdım oldu. Teşekkürler
  2. E

Uygulama Ücretsiz Dizi, Film, Canlı TV, Anime vs. | CloudStream

Program için teşekkürler. Ancak depo ekleme yapacağım zaman geçersiz veri hatası veriyor. Farklı depoları nasıl bulabiliriz?
  3. E

Sohbet Mi Band 8

1 ay önce almıştım. Genelde havuz için kullanıyordum. Fakat geçen gün bootlop oldu birden. Servise gönderdim bakalım ne sonuç çıkacak.
  4. E

Soru Mı Band 8

1 ay önce almıştım. Geçen gün birden bootlop oluştu. Servise gönderdim bakalım ne sonuç çıkacak.
  5. E

Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

sürekli yapmıyor şimdiye kadar 2 kez oldu bir daha olursa deneyeceğim. Arka kapak açılmıyor lehim olayını nasıl çözerim?
  6. E

Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Son 1 hafta içinde telefon kendine kendine miui logosu ekranına gelip sürekli reset atmaya başladı. Bootloop döngüsüne giriyor gibi sanki. Komple kapatamıyorum da sürekli resetleniyor 3 sn içinde. Sonra düzeliyor. Yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mı? Daha önce...
  7. E

Yardım Mi6 öldü mü?

20.6.18 eu rom ile yaklaşık 6 senedir kullanmaktayım. Şu anki hali bile beni 2 sene götürür gibi duruyor. Gayet memnunum kendisinden.
  8. E

Soru Mi6 Bluetooth Kulaklık Sıkıntısı

Bende de haylou t15 var. Bağlantı hatası mı bilmiyorum ama özellikle fark ettim internet üzerinden video müzik vs izlerken sürekli anlık takılmalar yaşıyorum ama internet bağlantısını kapatınca o takılmalar olmuyor.
  9. E

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Haylou T15 bluetooth kulaklık aldım ama müzik dinlerken ya da video izlerken ara ara anlık takılmalar oluyor. Neden olabilir?
  10. E

Rehber Deezer Üzerinden Ücretsiz FLAC Müzik İndirme

Freezer ile indirdim bir kaç tane flac ama dinlerken haşur huşur sesler çıkıp programdan atıyor. Bir kaç kez indirmeme rağmen hep aynı şekilde indiriyor. Bazılarında ise sorun yok.
  11. E

Eşime almayı düşünüyorum. 9s 9 pro ya da note 10 lite. hangisini tavsiye edersiniz.
  12. E

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Eşime almayı düşünüyorum ama note 9 pro mu yoksa note 10 lite mı arasında kaldım. Hatta note 9s var hemen hemen aynı seviyelerde. Eşim hala g4 bite kullanıyor. Miadı çoktan bitmiş telefon ama inatla kullanıyor. Beklentisi o kadar çok değil. Hangisini tavsiye edersiniz.
  13. E

Diğer Salla Kazan Hilesi

nod~~ Tamam o zaman. Bilmemek böyle bişey işte.. Deniyeyim.
  14. E

Diğer Salla Kazan Hilesi

Şöyle izah edeyim üst ve altta iki d.o açıp giriş yapıyorum. Ancak alttaki ekranda her türlü işlem yapıyor olmama rağmen sadece salla butonuna hiç bir müdahale yapamıyorum. Ama üstteki normal şekilde yerini bile değiştirebiliyorum. Alttakinde ise sadece görüntü olarak duruyor hiç bir şey...
  15. E

Diğer Salla Kazan Hilesi

Çift ekran açıp giriş yapıyorum. Ama sadece bir tanesine dokunabiliyorum. İkinci ekrandaki salla kazan aktif değil.
Üst Alt