efkavasi kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom Redmi Note 8 Çin Kararlı 10.3.6.0.PCOCNXM indirme bağlantıları

Hindistan rom link verebilir misiniz? Diğer konuda varmış. Kusura bakmayın.
  2. E

Mod Legendary Kernel Tweaks [LKT]

Modu kurduktan sonra google play hizmetleri şarj kullanımı %40 ların üzerinde çıktı. Modu nasıl kaldırabilirim.
  3. E

Diğer Salla Kazan Hilesi

Çift ekran yapamıyorum. Uygulama üzerine basılı tutunca paylaş ve uygulama bilgisi çıkıyor. Nasıl ekranı bölebilirim. Eu beta 9.9.26 kurulu.
  4. E

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Ana ekranda iken ekranı sağa kaydırınca çıkan kısayol adımsayar vs. çıkmıyor. O bölüm silinmiş duruyor. Nasıl geri getirebilirim.9.9.26 sürüm.
  5. E

Yeni farkettim otomatik parlaklık aktif değil. Açıp kapatıyorum herhangi bir değişiklik olmuyor. Telefonu açıp kapayınca düzeldi.
  6. E

Uygulama [ Kararlı sürüm ] Magisk v20 [ 12.10.2019 ]

Aynen bende güncelledim. Aynı hatayı verdi. eu beta 9.9.26
  7. E

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Bu konuya yazdığım mesajlar silinmiş.
  8. E

Bu sürümü çok beğendim batarya olsun akıcılık olsun gayet güzel. Ayrıca animasyonlar perfomans ve akıcılığı hiç etkilemiyor.
  9. E

Sohbet Call of duty mobile çıktı

Akşam denedim ama beğenmedim diyebilirim. Takım moduna girdim maçlar 50-7 50-11 gibi skorlarla bitince karşıdakiler mod herhalde diye düşündüm. Kesinlikle pubg yerini alamaz.
  10. E

Sohbet Call of duty mobile çıktı

Eve gidince deneyeceğim. Umarım güzel olmuştur. mi 6 perfomansı nasıl olacak.
  11. E

Güncelleme paketi gibi olarak hiç wipe yapmadan kurdum. Efektler falan çok hoş duruyor. Kamera uygulamasından galeriye giriş yapabiliyorum. Bakalım şarjdan sonra ne olacak. İlk farkettiğim şey yüz kilidi ile açmada biraz geç algılıyor gibi.
  12. E

Batarya performansı nasıl? Magisk exposed vs. hata veriyor mu? 4 wipe yeterli sanırım.
  13. E

Yardım Mobil data sorunu

Çözüm yok mu? Çok saçma bir şey.
  14. E

Yardım Mobil data sorunu

Telefonda arama yaparken aynı anda whatsapptan mesaj attığımda veya gelen resimi açmak istediğimde konuşmayı kapatmadan açamıyorum veya attığım mesaj gitmiyor. 9.8.22 eu beta var.
  15. E

Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

29 dan hiç memnun kalmadım. Format data yapıp 22'ye geri döndüm. Çok enteresan birşey oldu. Kişi listemde yaklaşık 300 kişi vardı. Ama hesabı açınca 125 kişi yüklendi kalan diğer kişilerin hepsi silindi. Daha önce hiç böyle olmazdı.Neden olmuş olabilir.
Üst Alt