Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Son 1 hafta içinde telefon kendine kendine miui logosu ekranına gelip sürekli reset atmaya başladı. Bootloop döngüsüne giriyor gibi sanki. Komple kapatamıyorum da sürekli resetleniyor 3 sn içinde. Sonra düzeliyor. Yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mı? Daha önce...
Bende de haylou t15 var. Bağlantı hatası mı bilmiyorum ama özellikle fark ettim internet üzerinden video müzik vs izlerken sürekli anlık takılmalar yaşıyorum ama internet bağlantısını kapatınca o takılmalar olmuyor.
Freezer ile indirdim bir kaç tane flac ama dinlerken haşur huşur sesler çıkıp programdan atıyor. Bir kaç kez indirmeme rağmen hep aynı şekilde indiriyor. Bazılarında ise sorun yok.
Eşime almayı düşünüyorum ama note 9 pro mu yoksa note 10 lite mı arasında kaldım. Hatta note 9s var hemen hemen aynı seviyelerde. Eşim hala g4 bite kullanıyor. Miadı çoktan bitmiş telefon ama inatla kullanıyor. Beklentisi o kadar çok değil. Hangisini tavsiye edersiniz.
Şöyle izah edeyim üst ve altta iki d.o açıp giriş yapıyorum. Ancak alttaki ekranda her türlü işlem yapıyor olmama rağmen sadece salla butonuna hiç bir müdahale yapamıyorum. Ama üstteki normal şekilde yerini bile değiştirebiliyorum. Alttakinde ise sadece görüntü olarak duruyor hiç bir şey...