efiltem kullanıcısının son içeriği

1. E

Sohbet Forum Üyelerinin Kullandığı Xiaomi Cihazlar

Faydalı olabileceğini düşündüğüm bir konu. Cihazlarla ile ilgili kullanıcı deneyimleri çok önemli. Ufak problemlerin çözümünde mesaj ile aynı cihazı kullandığı bildiğimiz arkadaşa ulaşmak faydalı olur diye düşünüyorum. Kullandığım Ürünler 1-) Mi 8 2-) Amazfit Bip Watch (Notify&fitness...
  2. E

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Şimdi arkadaşlar ben en son 9.6.27 resmi beta sürümünde kaldım. Henüz otadan güncelleme gelmiş değil. Önce stabil sürüme mi geçmemiz lazım bu güncellemeyi almak için. İlk sayfalarda recovery yüklemeye izin vermediğini okuduğumdan aslında bu soruyu sormuştum. Linkten indirince sorun çözüldü...
  3. E

Yardım Kamera Camındaki Leke

Jelatini ilk aldığımda çıkarmıştım. Şu an sadece cam var. Ama camın önündeki siyahlık/karartma soyuluyor gibi. Güneşe de nerdeyse hiç maruz kalmadı. Telefonu çok titiz kullanırım. Ne arkasında ne önünde en ufak bi çizik yok. Şimdilik çekilen fotolarda bi sıkıntı yok ama tam lensin önüne...
  4. E

Yardım Kamera Camındaki Leke

Telefonu ilk aldığımda nokta kadar olan bu lekeyi o zaman önemsemedim. Şu an farkettim ki baya büyümüş. Tam lensin önüne geldiğinde fotoğraf kalitesine etkisi olur mu bilmiyorum ama sizlerde böyle bir sorun oluştu mu? Telefom ritzy garantili. Garanti kapsamında cam değişimi olur mu onu da...
  5. E

İnceleme Bölgelere Göre Face ID ve Ses Yüksekliği Durumu

Bu başlığı açtığımda hem yüz tanıma, hem yüksek kulaklık sesi seviyesi, hem de minimum reklam vardı. Artık yüz tanıma dışında bi özelliği yok maalesef. Ses seviyeleri eşitlendi. 1570601794 Maalesef. Resmi Beta rom kullanıyorum sadece
  6. E

Yardım MI8 Ses Sorunu

Arkadaşın bahsettiği durum herkesin telefonunda mevcut. Bölge değiştirmekle çözülen bir durum değil. Daha önce açtığım "bölgelere göre face id ve ses yüksekliği" başlığında belirttiğim üzere artık xiaomi tüm bölgelerdeki sesleri eşitledi. Daha doğrusu kısıtladı. Bunu yaparken de hiç şaşırmadığım...
  7. E

Yardım Arabada Bluetooth ile Spotify Dinlerken...

Sorunun çözümünü çokça ifade ettim. Yine söylüyorum. Eğer telefonunuzda android 8 yüklü ise ww grubu ve birkaç araç grubunda belirli aralıklarla bağlantı kopması ve sesin takılmasını yaşarsınız. Sorun android 8 oreo ve xiaomi'nin bluetooth yazılımı. Tek çözümü ise android 9 pie sürümüne geçmek...
  8. E

Çözüldü Amazfit bip lite İspanyolca Oldu

Koca şirketin saat yazılımına yanlış dil paketi yüklemesi dahi şaşırtmıyor beni zira mi8 ile biz bu absürtlüklere alıştık. Benim anlamadığım ve anlayamayacağım nokta ise şu; Mi fit ile benim saatime, bana seçenek sunmadan neden zorla her yeni saat yazılımını otomatik olarak yüklüyor. Yahu ben...
  9. E

Uygulama Mi Fit 4.0.0 Arayanı Gösteren Sürüm

Bugün gelen güncelleme ile birlikte amazfit bip cihazlar da Türkçe menülü olmuştur. Geç de olsa sevindirici haber.
  10. E

Düz mi 8 mi, mi 8 lite mi yoksa mi 8 ee mi. Yazılım sürümünüz nedir? Bunlar da farklılık gösterebilir. Normal mi 8'de şu an gürcistan bölgesinde yüz tanıma özelliğini kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Bu arada ses seviyelerinin eşitlenmesi maalesef negatif yönde. Yüksek olan bölgelerdeki...
  11. E

Bu bilgiler mi 8 için. Telefonunuzun modeli farklı ise yüz tanıma aktif olmamış olabilir. Bu arada 9.4.18 beta sürüm ile tüm bölgelerdeki ses seviyeleri eşitlenmiştir.
  12. E

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.4.18 Global Beta Rom

Daha önce bölgelere göre farklı seviyelerde olan müzik ses seviyeleri tüm bölgeler için eşitlenmiş ve biraz azaltılmış gibi.
  13. E

Bu işte bi tuhaflık var. Bu değerler hiç normal değil. Gün içinde iki defa daha şarja takıp fullememe rağmen şu an şarjım %55.
  14. E

Bir beta sürümünde şarj mükemmel, bir sonrakinde kötü, sonra tekrar iyi, tekrar kötü. Bir kısır döngü içindeyiz sanki. Bu son beta ile şarj yine hüsranlarda bende. Of çeke çeke bi hal olduk.
  15. E

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.4.12 Global Beta Rom

Altına hemen edit yazdım zaten. orda da belirttim telefonu kapatıp açınca düzeldi diye. Öncesinde şarjı çıkarıp taksam da olmamıştı.
Üst Alt