Efilef kullanıcısının son içeriği

1. Efilef

Rom [Port][Q] R5+ MIUI 12.5 EU Beta 21.1.10

hocam diğer eu romlar gibi, ichazı sıfırlamadan güncelleme şeklinde yüklemek mümkünmü?
  2. Efilef

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

hocam. kurulumun tamamını az evel bitirdim, elinize sağlık. çok güzel bir RN9 PRO sahibi olduk sayende, harikasın...
  3. Efilef

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Hocam merhaba, öncelikle konu için çok teşekkür ederim, ama bir türlü indirme bağlantısını açamadım, maile gönder diyorum, gönderiyor indirme bağlantısını ama gmailden açtığımda tekrar mail yaz gönder diyor, kısır döngü gibi. Nasıl indirebilirim?
  4. Efilef

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Hocam çok teşekkür ediyorum, ufak tefek sırıklar ve çatlak bir ayak eşimin ve ekstradan parçalanan mi note 7 im, napalım cana gelmesin. Ve bu ailenin içerisinde olmak gurur verici, hepinizi alice çok seviyoruz
  5. Efilef

Çok çok teşekkür ediyorum, amin... 1561232460 Çok teşekkür ediyorum sağolun,
  6. Efilef

Hocam bende çok üzen, gelemedik talihsiz bir kaza geçirdik, eşimle tam tüm heyecanımız ile yola çıktık aracımıza vurdular, bir anda felaket bir güne dönüştü, şuan yeni evimize geldik hastaneden. Çok çok üzgünüm .
  7. Efilef

Çok teşekkür ederim hocam
  8. Efilef

Ottoman Hocam mümkünse eşimide eklemek istiyorum, olabilir mi. 2 kişi yani. Sağolun ben eklemişim çok teşekkür ederim. Mümkünse hocam Alıntı Cevapla
  9. Efilef

Hocam mümkünse eşimide eklemek istiyorum, olabilir mi. 2 kişi yani. Sağolun ben eklemişim çok teşekkür ederim. Mümkünse hocam
  10. Efilef

Benide eklerseniz çok memnun olurum. Tabi kontenjan dolmadıysa. Dulduysa da şimdiden kaltılan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum. Mükemmel bir etkinlik
  11. Efilef

Sohbet Redmi note 7 india's farkı?

Selamlar, arkadaşlar elime redmi note 7 india's NO.1 serili bir cihaz geldi. Bu varyantın diğer Redmi note 7 ile arasındaki fark nedir, bilen yazarsa çok sevinirim. Çünkü kamera çıkıntısı daha az ve 48 mp yazmıyor kamera altında, 12+5 yazıyor sadece
  12. Efilef

Redmi 5 plus stable roma dönüş

şimdi anladım. son bir sorum olacak, sizide sıktım kusura bakmayın. lazyflasher forumda varmı, yoksa nereden indirebilirim? çok sağolun yarmcı oldunuz.
  13. Efilef

çok teşekkür ediyorum, peki lazyflasher i kurulum yapmadan önce twrp üzerinden mi kurucam ? ne yapamam lazım anlatabilirsen çok mutlu olurym 1551282659 çünkü benim bilgisayarım 32 bit, şuan için flash üzerinden yapma şansım yok
  14. Efilef

Hacalarım selamlar. Redmi 5 plus cihazını stabil roma geçirmek istiyorum, araştırdım kafam biraz karıştı. Kimi twrp üzerinden güncelleme paketi seç yükle olur demiş, kimi olmaz flash tool ile yükle demiş. Ne yapmam gerekiyor, Hangi yolu izlemeliyim. Bootloader açık ve şuan xiaomi eu rom yüklü...
Üst Alt