Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu an eski ilk smart tvlerden olan LG marka bir televizyonun var televizyon aşırı yavaş ve televizyonda YouTube Disney plus gibi uygulamalar yok aynı zamanda uygulama mağazasından indirilemiyor ve internet tarayicisindan herhangi bir video oynayamiyorum mi TV stick almak aklıma geldi kullananlar...
Redmi note 10 pro ile Xiaomi 11 lite arasında kaldım fiyatları aynı mi 11 lite 2. El yan kasası hasarlı cizikli note 10 pro ise sıfır mi 11 litenin tasarımını çok beğendim kararsız kaldım 3-4 sene güncel kalacak bir telefon istiyorum
Ben yurtdisi bir note 9 kullanıcısıyim telefonumdan sıkıldım ve telefonu aldığım telefoncuya sordum dediki elindeki note 9 u ve üstüne 1200-1500 TL verirsen sana yurtdışı note 10 5g veririm dedi sizce nasıl alınır mı?
Dediğinizi pek anlamadım ama hat takılı şebek yok değil direk hat takılı değil sorunu bana IMEI sorunu gibi gelmedi çünkü googlede hesap açmaya çalıştığımda bilgiler kontrol ediliyor yazısında hata veriyordu öyle bir sorun yok
MIUI 13.0.2 güncellemesini yaptıktan sonra telefonum sim kart okumuyor hattımı başka telefonlar okuyor ama benim telefonda hiç bir sim kart okumuyor telefonum yurt dışı acaba imeimi gitti desem e-posta girişi vb yapabiliyorum lütfen yardımcı olun