Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım redmi note 9 pro max. Adb den öncelikle adb shell sonra su sonra port açma kodunu yazıyorum hata filan vermiyor birşey yazmıyor ama qpst de görünmüyor port. aosp 11 rom kurulu magiskli lütfen yardım edin.(Imei Repair yapacağım)
Arkadaşlar telefonum rn9 pro max 2 aydır Evo x yüklü bir anda 1 numaralı sim karta izin verilmiyor dedi ve kullanamıyorum hattımı ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Arkadaşlar en iyi miui rom hangisidir cihazım redmi note 9 pro max eu dur miuitr dir bangsat dır filan pek bilmiyorum benim için önemli olan batarya ve performans. Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar geçen gün dotOs kurdum (gapps ve miatoll) ama nedense 3-4 saatte bir haberim olmadan reboot yapıyor sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar cihazım M205F Odin ile stock rom atmaya çalışırken her seferinde cant open serial (com) port hatası alıyorum hep fail veriyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
Arkadaşlar ben redmi note 9 pro max cihazıma corvus kurmak istiyorum ve corvusun sitesinde redmi Note 9s ve 9 Pro (miatoll) a göre rom var bunu kursam bir sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar redmi Note 9 Pro Max için en iyi Rom hangisidir? Pil performans akıcılık ve birazda şık dursun yeter kullandığınız ve önereceğiniz romlar var mıdır ? varsa bekliyorum
Merhaba, bende Redmi Note 9 Pro Max 128 6 modeli var. Ayarlara bugün girdiğimde sürekli açık ekran ayarı var bunu nasıl ayarlayabilirim veya bug filan mı? (Resimleri aşağı bırakıyorum)