Efesezer kullanıcısının son içeriği

1. Efesezer

Soru 5500 TL yurtdışı telefon önerisi

5500 lira bütçem var, yurtdışı telefon alacağım kayıt ettirilebilen bir model önerir misiniz
  2. Efesezer

Yardım Diag Portu Açılmıyor

Cihazım redmi note 9 pro max. Adb den öncelikle adb shell sonra su sonra port açma kodunu yazıyorum hata filan vermiyor birşey yazmıyor ama qpst de görünmüyor port. aosp 11 rom kurulu magiskli lütfen yardım edin.(Imei Repair yapacağım)
  3. Efesezer

Yardım 1 numaralı sim karta izin verilmiyor hatası

Arkadaşlar telefonum rn9 pro max 2 aydır Evo x yüklü bir anda 1 numaralı sim karta izin verilmiyor dedi ve kullanamıyorum hattımı ne yapmalıyım lütfen yardım edin
  4. Efesezer

Soru En iyi miui rom hangisidir?

Arkadaşlar en iyi miui rom hangisidir cihazım redmi note 9 pro max eu dur miuitr dir bangsat dır filan pek bilmiyorum benim için önemli olan batarya ve performans. Şimdiden teşekkürler
  5. Efesezer

Yardım dotOs reboot problemi

Arkadaşlar geçen gün dotOs kurdum (gapps ve miatoll) ama nedense 3-4 saatte bir haberim olmadan reboot yapıyor sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler
  6. Efesezer

Yardım S5 apk yükleme butonu pasif

Arkadaşlar Galaxy S5 cihazıma apk yüklemeye çalışırken yükle butonu pasif. Bunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler. Resim ekte.
  7. Efesezer

Tavsiye 3000 TL Yurtdışı Telefon Önerisi

Arkadaşlar 3000 TL altı yurtdışı olarak satılan telefonlardan hangisini önerirsiniz. Benim için tek önemli olan 120hz ekran ve CPU gpu performansı.
  8. Efesezer

Yardım M20 Odin Fail

Arkadaşlar cihazım M205F Odin ile stock rom atmaya çalışırken her seferinde cant open serial (com) port hatası alıyorum hep fail veriyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
  9. Efesezer

Yardım Redmi Note 9 Pro Max Corvus Sorunu

Arkadaşlar ben redmi note 9 pro max cihazıma corvus kurmak istiyorum ve corvusun sitesinde redmi Note 9s ve 9 Pro (miatoll) a göre rom var bunu kursam bir sıkıntı çıkar mı?
  10. Efesezer

Soru Note 9 Pro Max için En iyi Rom hangisi?

Arkadaşlar redmi Note 9 Pro Max için en iyi Rom hangisidir? Pil performans akıcılık ve birazda şık dursun yeter kullandığınız ve önereceğiniz romlar var mıdır ? varsa bekliyorum
  11. Efesezer

Yardım Redmi Note 9 Pro Max Twrp var mı?

Arkadaşlar benim cihazım redmi note 9 Pro max (excalibur). Buna uygun Twrp var mıdır? ben bulamadım.
  12. Efesezer

Yardım Redmi Note 9 Pro Max Sürekli Açık Ekran

Merhaba, bende Redmi Note 9 Pro Max 128 6 modeli var. Ayarlara bugün girdiğimde sürekli açık ekran ayarı var bunu nasıl ayarlayabilirim veya bug filan mı? (Resimleri aşağı bırakıyorum)
Üst Alt