EfeReis06 kullanıcısının son içeriği

1. E

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Global Stabil V12.5.1.0.RJGMIXM İndirme Bağlantıları

Yurtdışı olduğu için telefon güncel görünüyor ne yapmam gerekiyor
  2. E

Selamlar ota güncelleme dosyasını indirip seçiyorum fakat hata veriyor aldığım hata şu şekilde yardım edebilir misiniz Stoya Güncelleme doğrulanamıyor Doğrulanamadı. Mevcut sürüm, özel ROM paketi ile uyumlu değil. Resmi kanallardan uyumlu bir ROM paketi indirebilirsiniz.
  3. E

Soru Poco X3 Pro Ekran ( Dokunmatik sorunu )

Dediğiniz rom bu mu ? MIUI 12 - POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.7.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları Bir de benim telefonumdaki dokunmatik sorunu yazılımsal değil mi? Telefonu iade etmeme gerek var mı yoksa romlar ile çözebilir miyim dün aldım telefonu.
  4. E

Endonezya roma geçmeden önceki sürümü kaçtı telefonun
  5. E

Endonezya roma geçmeden önce dokunmatik problemi var mıydı?
  6. E

Yardım Poco X3 nfc ısınma ve şarj sorunu!

Göndereceğini bilsem sorun değil önce eft yaparım da göndermeme ihtimali de var. Siz 12.0.8 kullanırken dokunmatik sorunu var mıydı
  7. E

Çok uzakmış hocam teşekkür ederim. Bende 12.0.8 var başka güncelleme görünmüyor sizce iade etmeden önce 12.5 yükleyip test edeyim mi? BL kilidi açması zor mu?
  8. E

Sizin cihazda sürüm kaç acaba güncellemeyle mi alakalı 1628602800 Sizin telefonunuzda sürüm kaç hocam bir de o fiyata nereden aldınız?
  9. E

Bu telefonda mı sorun var yoksa kullanan herkeste mi aynı? Bunu iade edip başka alsam onda da aynı sorun olacak mı?
  10. E

İkinci el aldım o nedenle değiştirme gibi bir şansım yok iade edebilirim sadece
  11. E

Bu telefonu daha dün aldım 1.günde dokunmatik problemi çıkarttı eğer çözülmeyecekse iade edeceğim o yüzden birinin cevap vermesini bekliyorum .
  12. E

Hocam siz sorununuzu nasıl çözdünüz aynı sorunu ben de yaşıyorum
  13. E

Garantili değil. Hangi romu yüklememi tavsiye edersiniz? Bl kilidi açık değil.
  14. E

Selamlar Poco X3 telefonu kullanıyorum şuana kadar çok memnundum fakat bir sıkıntısı var. Kullanırken bir müddet sonra sağ alt tarafında dokunmatik çalışmıyor. Alttaki google, kamera, güvenlik kısayollarına dokunamıyorum. Touch testten baktığımda dokunmatiği sağlam görünüyor yazılımsal diye...
  15. E

Bende de poco x3 var telefonu biraz kullandıktan sonra sağ alt tarafında dokunmatik çalışmıyor. Dokunmatik testi yaptığımda ekran sorun yok görünüyor ve kapatıp açtığımda sorun çözülüyor. Çözümünü bilen var mı?
Üst Alt