EfeReis06 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Xioami Poco X3 Dokunmatik Sorunu

Poco X3 telefonu kullanıyorum şuana kadar çok memnundum fakat bir sıkıntısı var. Kullanırken bir müddet sonra sağ alt tarafında dokunmatik çalışmıyor. Alttaki google, kamera, güvenlik kısayollarına dokunamıyorum. Touch testten baktığımda dokunmatiği sağlam görünüyor yazılımsal diye düşünüyorum...
  2. E

Yardım Realme 7 Pro İmei Atılıyor mu?

Realme 7 pro telefona imei atılıyor mu?
  3. E

Yardım Poco X3 Pro İmei Atılabiliyor mu?

x3 pro'ya imei atılamıyor diye bir yazı okumuştum doğru mu? Eğer doğruysa X3 Nfc modelini alsak ona atılabiliyor mu?
  4. E

Yardım Bozuk EMMC'den veri kurtarılır mı?

Bozulmuş emmc'den veri kurtarılabilir mi?
  5. E

Yardım Clean All And Lock Nedir

Arkadaşlar Redmi S2 cihazım bootloop'ta kaldı. Bir türlü rom yükleyemedim devamlı tz error fix hatası veriyordu. Ben de yabancı kaynaklardan araştırırken clean all and lock yapılırsa düzeldiğini gördüm. Bu işlem tam olarak nedir yapılmalı mı?
  6. E

Yardım Redmi S2 Devamlı Reset Atıyor

Selamlar dün gece hiçbir işlem yapmadığım halde telefonum kapandı. Açma tuşuna basılı tuttum ve siyah ekran üzerinde redmi yazısında kalıyor. O şekilde saatlerce bekliyor. Güç tuşuna basılı tutarsam resetleniyor. Sanırım bootloop'a düştü. Kurtarmak için miflash'tan yazılım atacaktım ancak Sistem...
  7. E

Yardım Telefon Açılış Ekranında Kaldı

Redmi S2 model cihaz kullanıyorum. Herhangi bir işlem yapmadım normal telefon durup dururken kapandı. Açmaya çalıştığımda ise siyah ekran üzerinde redmi yazısında kalıyor. Yaklaşık 30 dakikadır bekliyorum ancak açılmıyor. Çözümünü bilen var mı?
  8. E

Yardım MİUİ 12 Açılır Pencere Kullanamıyorum

Telefonum redmi s2 miui 10 kullanıyordum açılır pencere özelliğini kullanmak için miui 12ye güncelledim ama hala küçük ekranda çalıştırmayı bulamadım lütfen yardım edebilir misiniz
  9. E

Yardım Arka Plandaki Uygulamalar Kapanıyor

Merhaba Redmi s2 model telefon kullanmaktayım. Arka plandaki uygulamalar kendi kendine kapanıyor Spotify dan müzik dinleyemiyorum çok sorun oluyor pil ayarlarından uygulama pil tasarrufunu devre dışı bıraktım arka plandaki işlem sınırını sınırsız yaptım geliştirici seçeneklerinde optimizasyonu...
Üst Alt