Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar ota güncelleme dosyasını indirip seçiyorum fakat hata veriyor aldığım hata şu şekilde yardım edebilir misiniz Stoya
Güncelleme doğrulanamıyor
Doğrulanamadı. Mevcut sürüm, özel ROM paketi ile uyumlu değil. Resmi kanallardan uyumlu bir ROM paketi indirebilirsiniz.
Dediğiniz rom bu mu ? MIUI 12 - POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.7.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları
Bir de benim telefonumdaki dokunmatik sorunu yazılımsal değil mi? Telefonu iade etmeme gerek var mı yoksa romlar ile çözebilir miyim dün aldım telefonu.
Çok uzakmış hocam teşekkür ederim.
Bende 12.0.8 var başka güncelleme görünmüyor sizce iade etmeden önce 12.5 yükleyip test edeyim mi? BL kilidi açması zor mu?
Selamlar Poco X3 telefonu kullanıyorum şuana kadar çok memnundum fakat bir sıkıntısı var. Kullanırken bir müddet sonra sağ alt tarafında dokunmatik çalışmıyor. Alttaki google, kamera, güvenlik kısayollarına dokunamıyorum. Touch testten baktığımda dokunmatiği sağlam görünüyor yazılımsal diye...
Bende de poco x3 var telefonu biraz kullandıktan sonra sağ alt tarafında dokunmatik çalışmıyor. Dokunmatik testi yaptığımda ekran sorun yok görünüyor ve kapatıp açtığımda sorun çözülüyor. Çözümünü bilen var mı?