efeleoo kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Andorid 11-12 miuı custom romlar arasında en iyisi hangisidir ?

Merhaba aosp romlar çok iyi ama whatsap kurma sorunu var. WhatsApp artık bootloader kilidi açık olan cihazlar için bir kısıtlama getirdi . bu sorunu dikkate alarak kurulum yapın yada bu sorunun çözümü tarifi varsa paylaşılırsa bende aosp ye geçmek isterim
  2. E

Rom LiteOS v2 MIUI 12.5

başarılı rom nfc kullanmadığım için onu bilmiyorum ama diğer her şey çalışıyor. yalnızca kendi sistem uygulamalarını (music video gibi) güncelleyemedim. hızlı kasma yok pil iyi Whatsap ıda magisk lposed vs ile hallettim
  3. E

Recovery [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-12 Tek Tuş Yükleme Aracı (MIUI12 Destekli)

Merhaba yeni aosp romlar dynamic recovery ile kuruluyor linklerinide veriyorlar. Fakat recoverylerini kuruyorum ama bir türlü romları kurmadım . bu konuda bilgisi olan varmı acaba
  4. E

Rom Evolution X 7.1 Android 13 OFFICIAL | AOSP

ikisi de başarılı rom. tek tercih sebebi aosp yada miui diye olabilir. kararınız öyle olsun . Aosp ise evo miui ise Ghost dur.
  5. E

Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

ben yanlış anlamışım bu romun linkini arıyorsunuz sandım
  6. E

Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

https://ava6.androidfilehost.com/dl/BVNPYKc47peaX6nHSY2dVw/1671620641/4349826312261774286/MiuiMiX_2.2.0_davinci-davinciin_V11.0.6.0.QFJCNXM_v11-10.zip bunu dene bakalım
  7. E

Soru Mi 9t eu beta

(eu daki bir kaç özelliği örneğin çift tık ekran kapa özelliğini bu roma flashladım.)link ve tarif etmeniz mümkünmü. teşekkürler
  8. E

Soru Mi9T/K20 Mart 2022 hangi rom kullanılır?

açılır kamerada sıkıntı başladı açmıyor. onun haricinde rom çok iyiydi yazık oldu ;(
  9. E

ön kamerada sıkıntı yok normal çalışıyor
  10. E

az önce yükledim gayet hızlı kamera uzun pozlama falan var. oyun oynamam ve pil konusunda bişey diyemiyecem şimdilik. müzik vedeo uygulamaları yok. rootlu geliyor rom. Ben beğendim ;)
  11. E

Soru Hangi Romu Kullanıyorsunuz ?

bende sorun yok iki programda yükledim. ayrıca rootsuzum. flame gaps ile yüklemiştim rom gapps soran arkadaşa da cevabım olsun gapps lazım
  12. E

https://xiaomifirmwareupdater.com/firmware/davinci/# benim kullandığım firmware linki
  13. E

takip ettiğim adres bura tavsiye ederim anında düşüyor xda da görünmeyen versiyon ve romlar[ URL unfurl="true"]https://drive.google.com/file/d/1BFrWq7Gzd5jjs6b7iRhpS_HbMkh0QIqJ/view?usp=sharing[/URL] flame gapps ve firmware ile kurdum bilginize. ayrıca pilde on numara bende ;) 1639691383...
  14. E

crDroid 7.13 dün akşam kurudum. şu an bu romdayım akıcılık hız vs güzel camera ANXCamera ingilizce, pil için bişey diyemiyeceğim şu an için. bence başarılı rom.
Üst Alt