efeleoo kullanıcısının son içeriği

1. E

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

son iki formatımı ve whatsap kurulumunu anlatıyorum. önceden aynı mail adresi ve telefon numarası ile hesabı alnımış facebook , instagram hesabımım vardı. bunları bi ara birbirine bağlamıştım sanırım birinde ne paylaşıyorsam diğerinede düşüyor. Gelelim kuruluma custom aosp rom kurdum sıfır...
  2. E

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

sorun modlu whatsap kullanmak idi. sonrasında bootloader kilidi kapalı olması ve custom romun googplayi cihaz sertifikasını onaylamanası. ama instagram facebook ve whatsabın hesaplarının aynı numara ve mail adresi olunca whatsap kuruluyor. önce instagram ve facebook açılacak hasap girişi...
  3. E

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Merhaba whatsap orjinal vs sorunu için bişey keşfettim. Bende çok rok yükleyip değiştirdiğimden büyük sorun ve uğraşıyoruz. o neden le paylaşmak istiyorum. whatsapda kullanacağınız numara ile varsa sorun yok instagram hesabı alın. aynı numara ile facabook hesabı açın. instagram ve facebook...
  4. E

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Merhaba whatsap orjinal vs sorunu için bişey keşfettim. Bende çok rok yükleyip değiştirdiğimden büyük sorun ve uğraşıyoruz. o neden le paylaşmak istiyorum. whatsapda kullanacağınız numara ile varsa sorun yok instagram hesabı alın. aynı numara ile facabook hesabı açın. instagram ve facebook...
  5. E

Sohbet Hard Brick Redmi Note 8 Pro Çözüldü Saol Zenex

Yeni bir rom yüklerken beceremedim redmi note 8 pro ne recovery ne fastboot açilmaz olmuştu. sadece titriyordu. Forum yöneticisi zenex hocama gönderdim 2 gün sonra telefon yapilmiş olarak gönderildi. Kendisine teşekkür eder ayni sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim
Üst Alt