Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son iki formatımı ve whatsap kurulumunu anlatıyorum. önceden aynı mail adresi ve telefon numarası ile hesabı alnımış facebook , instagram hesabımım vardı. bunları bi ara birbirine bağlamıştım sanırım birinde ne paylaşıyorsam diğerinede düşüyor. Gelelim kuruluma
custom aosp rom kurdum sıfır...
sorun modlu whatsap kullanmak idi. sonrasında bootloader kilidi kapalı olması ve custom romun googplayi cihaz sertifikasını onaylamanası. ama instagram facebook ve whatsabın hesaplarının aynı numara ve mail adresi olunca whatsap kuruluyor. önce instagram ve facebook açılacak hasap girişi...
Merhaba whatsap orjinal vs sorunu için bişey keşfettim. Bende çok rok yükleyip değiştirdiğimden büyük sorun ve uğraşıyoruz. o neden le paylaşmak istiyorum.
whatsapda kullanacağınız numara ile varsa sorun yok instagram hesabı alın. aynı numara ile facabook hesabı açın. instagram ve facebook...
Merhaba whatsap orjinal vs sorunu için bişey keşfettim. Bende çok rok yükleyip değiştirdiğimden büyük sorun ve uğraşıyoruz. o neden le paylaşmak istiyorum.
whatsapda kullanacağınız numara ile varsa sorun yok instagram hesabı alın. aynı numara ile facabook hesabı açın. instagram ve facebook...
Yeni bir rom yüklerken beceremedim redmi note 8 pro ne recovery ne fastboot açilmaz olmuştu. sadece titriyordu.
Forum yöneticisi zenex hocama gönderdim 2 gün sonra telefon yapilmiş olarak gönderildi. Kendisine teşekkür eder ayni sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim