efekcr kullanıcısının son içeriği

1. efekcr

Yardım Poco İçin Stabil MIUI Launcher ?

Merhaba, Poco X3 NFC Global Rom için stabil çalışan bir MIUI Launcher arıyorum. Bir sürü launcher denedim ancak hepsinde şöyle bir sorun var; Ana ekranda orta sağ kısımdan yukarıdan aşağı kaydırma yapınca, kontrol merkezi yerine bildirim merkezi açılıyor. Kontrol merkezi açılması için ekranın...
  2. efekcr

Soru Durum Çubuğuna 4G Yerine 4.5G Simgesi Ekleme?

Merhaba arkadaşlar, Bilindiği üzere Xiaomi.Eu Rom'lar China tabanlı oluyor. China tabanlı Rom'larda Xiaomi geliştiricileri, ülkemizde kullanılan 4.5G'yi durum çubuğunda 4G olarak gösteriyordu. Son aylarda yayınlanan China Beta'larda gördük ki bu durum düzeltilerek Global, Hindistan ve Endonezya...
  3. efekcr

Rehber Bluetooth Açıkken WIFI Hızının Düşmesi Sorunu (Çözüm-Root Gerekir)

Ben bu sorunu 5Ghz destekli bir modem alarak çözdüm. Asus'un DSL-AC51 modemi fiyat/performans ürünü. Tavsiye ederim..
  4. efekcr

Yardım Mi earbuds kulaklık

Kutuya koyduğunuzda yanan kırmızı ışıklar kulaklığın bataryasının şarj olduğunu gösterir. Örnek vermek gerekirse %10'luk bölümünü kullandıysanız %10'luk bölümü şarj edip söner.
  5. efekcr

Soru Airdots sarj

Airdots kutusunu kabloyla şarj ederken kutunun ön tarafında kırmızı ışık yanıyor. %100 şarj olunca kırmızı ışık sönüyor. Bilginize. Eğer ışık yanmıyorsa kutunun zaten %100 şarjı var demektir.
  6. efekcr

Yardım İnstagram Sorunu Gerçekten Bıktım

Mi Max 2 için uygun portlanmış Google Camera uygulamasını forumda bulabilirsiniz. Ayrıca bu uygulamayı kurmak için Cam2 API özelliğini aktif hâle getirmeniz gerekiyor. Rootsuz ve rootlu nasıl yapıldığını yine aynı şekilde forumda arama yaparak bulabilirsiniz. Bütün bunlarla uğraşmak...
  7. efekcr

Rehber Bluetooth Açıkken WIFI Hızının Düşmesi Sorunu (Çözüm-Root Gerekir)

Merhaba. Paylaşım için teşekkürler. Rootsuz bir çözümü yok mu acaba?
  8. efekcr

Yardım Mi8 youtube 4k 60 fps modunu göremedim

YouTube Vanced uygulaması, ekranınız 4K desteklemese dâhi 4K yani 2160p videoları oynatmanıza olanak tanıyor.
  9. efekcr

Çözüldü MI 8 SE Netflix

Bootloader kilidiniz açıksa da Google Play Store'dan Netflix'i indiremezsiniz. Belki ondan kaynaklıdır diye yazmak istedim.
  10. efekcr

InstAero

Aksine.. Bu uygulama ile hikâye paylaşınca inanılmaz yüksek bir kalitede paylaşım sağlanıyor. Uygulamayı yayınlayan arkadaşın emeklerine sağlık. (Videoyu kendi kamera uygulamanızdan çekip Instagram hikayelere atın.)
  11. efekcr

Tema Klasik Orjinal Temayı Diğer ROM'larda Kullanma?

Çok teşekkürler.
  12. efekcr

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Tema adı nedir acaba? CC9'a benzettim ama değil sanırım.
  13. efekcr

Tema Klasik Orjinal Temayı Diğer ROM'larda Kullanma?

Gerekli düzenleme yapıldı, bilgilendirme için teşekkürler. 1568040936 Maalesef. Global stock roma geri dönüş yaptım..
  14. efekcr

Tema İcon (simge)

Paylaşayım ;)
  15. efekcr

Yardım Gcam Görüntü Yamultma

Bazı GCam sürümlerinde bu hata mevcut. Başka bir GCam geliştiricisinin Redmi Note 7 için olanını deneyebilirsiniz..
Üst Alt