efekar34 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Çin temaları nasıl yapılır?

Merhaba, Çin beta romundaki temaları globalde kullanamıyor muyuz bir türlü bulamadım. Betadaki temalar çok güzeldi.
  2. E

Mod XPrivacyLua (Gizlilik)

Arkadaşlar Merhaba, Sizlere yeni deneyimlediğim, Android cihazların gizliliğini had safhaya çıkarıp, uygulamaların yapacağı eylemleri onları hataya iz bırakmadan kısıtlayan uygulamadan bahsedeceğim. Uygulamalara sahte konum, sahte ip, kamera engelleme, telefon izleme kapatma gibi bir sürü...
  3. E

Mod Gravitybox Android 10/11

Gravitybox sistemde çeşitli değişiklikler yapmaya yarar, durum çubuğu, ses vb. gibi birçok değişikliğe olanak tanır. Edxposed modülüdür. Android 10 için Gravitybox Q Android 11 için Gravitybox R 1618070689 Android 10 Android 11 1618070820 Yapımcı
  4. E

Yardım Cfw rom hakkında

Merhaba arkadaşlar stok romdan cfw romlara geçmek istiyorum fakat çok fazla rom var ve sizin için en iyi diyebileceğiniz veyahut stok romdan hız şarj konusunda iyiler mi deneyimleriniz nelerdir, benim gibi geçmek isteyen bir sürü kişi vardır onlara da ışık olur. Teşekkürler.
  5. E

Yardım Dosyaları görmüyor

Merhaba arkadaşlar MIUI 12 kurdum rootladim fakat sistemdeki hiçbir dosyayı göremiyorum, uygulama yüklenmiyor dosyalar görünmediği için acaba bir şeyi mi engelledim bilen var mıdır?
  6. E

Yardım Redmi note 8 pro

Merhabalar arkadaşlar note 8 pro android 10 rootladim her sey güzel sıkıntı yok ama safenity kontrolünde soyle bir sorunum var eger sorun olmuyorsa problem yok benim icin olursa sıkıntı yardimci olur musunuz?
  7. E

Yardım Telefonum açılmıyor

Merhaba arkadaşlar note 8 pro kullanıyorum ve root atayım derken telefonum açılmıyor ne yapmam gerekiyor servisine mi götüreyim yoksa telefoncuda hallederler mi ya da başka yolu var mı acaba?
Üst Alt