efege kullanıcısının son içeriği

1. efege

Soru Mi9T game booster programi

Merhaba, miui 11 guncelemesinden sonra telefonumda game boosteri bulamıyorum. Oyun hızlandırıcı diye bir şey var ama game booster daha farklıydı mavi uzay temalı bir programdi. Kalktı mı bu? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. efege

Soru Cod mobile Mi9T Battle Royale modu akıcı değil?

Telefonda sıkıntı olmasında [emoji16] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. efege

Soru Cod mobile Mi9T Battle Royale modu akıcı değil?

Cod mobile Mi9T Battle Royale modu akıcı değil? Sizde de böyle mi? Normal sıralı oyunda falan herhangi bir sıkıntı yok ama Battle Royale de biraz kasma yapıyor.
  4. efege

Yardım Gcam varsayılan kamera olmuyo

Ben de merak ediyorum.
  5. efege

Soru Game Turbo uygulama kısayolu eklemek

Yok mu bilen? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. efege

Game Turbo kısayolu var ama oyun oynarken üst menüde çıkan fscebook, WhatsApp gibi kısayollar yeni uygulama eklemeyi göremedim. Ben oyun oynarken küçük ekranda İnstagram da bakmak istiyorum. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. efege

Merhaba, game turboda WhatsApp facebook kısayolları var oyunlarda yukarda çıkan menüde. Buraya başka uygulama nasıl ekleniyor? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. efege

Yardım Kamera sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mi 9T kullanıyorum fakat video çekiminden hiç memnun değilim. Donmalar, hareket ettirirken kasılmalar vs oluyor. Sebebi nedir? Mesela instagrama hikaye koyarken kötü oluyor epey. Bundan önceki telefonum iphone 7 Plus'tı. Onun video özelliği baya iyiydi..
  9. efege

Yardım Mi 9T 4K video Çekerken Donma !! Stabilize

Bende de aynı problem var.
  10. efege

Soru Mi 9T Uzun Pozlama?

Bu değil. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. efege

Soru Mi 9T Uzun Pozlama?

Merhaba arkadaşlar, Mi 9T telefonlarmızın kamerasında uzun pozlama özelliği var mı? Var ise nasıl?
  12. efege

Çözüldü İnstagramda kopyala yapıştır gozukmuyor

Karanlık modu kapatınca düzeldi. Teşekkür ederim.
  13. efege

Çözüldü İnstagramda kopyala yapıştır gozukmuyor

Merhaba, Mi9t kullanıyorum. İnstagramda kopyala yapıştır gibi bölümler gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
  14. efege

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

bileği kaldırarak ekranı açmayı nasıl aktive ediyoruz?
Üst Alt