Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MiFlash'ı hiç kullanmadım stock rom veya custom rom yüklenebilirmi sormak istiyorum telefonun yazılımı silindi birde şu brick nasıl olur onu merak ediyorum aslında rom atacaktım twrp ile dosya ile ilgili zip hatası verdi dosyayı sdkart'a taşırken sıkıntı mı oldu diye merak ettim video izleyerek...
Arkadaşlar sorunum aslında basit ekran çözünürlüğü 180x180 gibi birşey oldu dokunmatik bile çalışmıyor ekrana hiçbirşey sığmıyor telefon şuan kullanışsız ama çözümü uğraştıracak çünki twrp yüklü değil, usb hata ayıklamasını çözünürlük nedeni ile açamıyorum, adb cihazı algılamıyor.
Fastboot'a...
Arkadaşlar telefonumda bir sorun çıktı bilgisayara taktığımda hiçbir şekilde görmüyor kablo veya bilgisayar ile ilgili değil birçok bilgisayarda denedim ama asıl sorun ise kamera ile fotoğraf çektiğimde fotoğrafta yeşil kareler oluyor ve wifi'e bağlanmıyor en azından wifi sorununu düzeltebilmek...