Efecan0 kullanıcısının son içeriği

1. Efecan0

Yardım Günceleme

Öncelikle Selamın aleyküm arkadaşlar acaba Muiu, 13 ne zmn gelir arkadaşlar çok süredir bekliyorum cihaz note9
  2. Efecan0

Çözüldü Telefon Sıfırlama

Öncelikle Selamın aleyküm telefon not 9 kaçak orijinal heralde acaba telefonuma format atsakk IMEI veya telefona bir sıkıntı gelirmi
  3. Efecan0

Soru Güncelleme

Öncelikle Selamın aleyküm cihaz not 9 acaba Muiu 13 ne zaman gelecek ya 2022 ilk aylarında geliyordu sözde
  4. Efecan0

Soru Güncelleme

Öncelikle Selamın aleyküm cihaz not 9 acaba MIUI 13 ne zman gelecek olmuş 2022 yılın nisan ayi nr zmn göndermeyi düşünüyorlar bilgisi olan yazablrmi
  5. Efecan0

Soru Güncelle

Öncelikle Herkese İyi Sahurlar Benim bir sorum olck muiu 13 neden gelmedi ne zamaan gelecek arkdslar bilgisi olan yazabilirmi tekrardan İyi Sahurlar
  6. Efecan0

Yardım Güncelleme

Öncelikle Selamın aleyküm arkadaşlar bi kaç gündür güncellemeyi takip etmiyodm bugun kalktım da ayarlarda güncele yazıyordu güncellemeyle bastim güncelleme yok diyor ne den acaba cihaz not 9 suanki sürüm 12.5.3
  7. Efecan0

Soru Günceleme

Uzun zamandır Günceleme gelmiyor neden Cihaz not 9
  8. Efecan0

Soru MIUI 13

Öncelikle iyi akşamlar herkese benim sorum olckti muiu 13 ne zman gelecek net bilgisi olan varmi acaba
  9. Efecan0

Çözüldü Günceleme sorunları

Beyler yeni bi konu açmak zorundayız bıraktınız beni o kadar kişi gördü sorumu kimse cevaplamadi yeni görenler için soruyu tekrar yazıyorum benim cihaz redmi not 9 muiu 12.5.3 Güncelemesi geldi sonra güncelemeye girdim Günceleme birden gitti sebebini ve bidaha ne zaman gelir bilen varsa yazablrmi
  10. Efecan0

Soru Geri alındı Günceleme

Beyler geri alinan miui 12.5.3 Güncelemesi daha gelmedi ne zmn gelecek bu geri çekilen Günceleme cihaz not 9
  11. Efecan0

Çözüldü MUİU Günceleme

öncelikle Selamın aleyküm benim cihaz redmi not 9 bugun cihazım miui 12.5.3 Güncelemesi geldi fakat 5 dakika sonra geri giti sebebini bilen varsa anlatablrmi bide ne zmn gelir bu Günceleme terkardan bilgisi olan yazarsa sevinirim iyi günler :)
Üst Alt