Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi 2209116AG model numarası, Xiaomi Redmi Note 12 Pro (4G) hocam, bootloader açık mı bilmiyorum fakat açık olduğunu sanmıyorum
1780249688
Videoları denedim fakat olmadı yine de teşekkür ederim
İçindekiler kıymetli nede olsa arkadaşımın merhum annesine ait şeyler, bir kaç telefoncuya sordum ama yapamayız dediler. Video için teşekkürler izleyip yapmayı deneyeceğim eksik olmayın <3
biraz araştırdım fakat açık olacağını sanmıyorum, açık olup olmadığını nasıl anlarım? Bir de açık değilse hangi adımları uygulasam iyi olur? Bunun anlatan bir video vs var mı izleyerek de adım adım ilerleyebilirim
Arkadaşımın annesi şubat ayında vefat etti o günden beri telefonun içindeki verileri silmeden telefonun şifresini kırmaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Bana yardımcı olacak birisi var mı? Gerçekten mühim bir konu
Arkadaşımın annesi şubat ayında vefat etti o günden beri telefonun içindeki verileri silmeden telefonun şifresini kırmaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Bana yardımcı olacak birisi var mı? Gerçekten mühim bir konu