efe kara kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Note 12 pro şifre kırma

Yok hocam çıkmadı maalesef
  2. E

Redmi 2209116AG model numarası, Xiaomi Redmi Note 12 Pro (4G) hocam, bootloader açık mı bilmiyorum fakat açık olduğunu sanmıyorum 1780249688 Videoları denedim fakat olmadı yine de teşekkür ederim
  3. E

İçindekiler kıymetli nede olsa arkadaşımın merhum annesine ait şeyler, bir kaç telefoncuya sordum ama yapamayız dediler. Video için teşekkürler izleyip yapmayı deneyeceğim eksik olmayın <3
  4. E

Yardım Redmi note 12 pro 5g format sonrası açılmıyor

biraz araştırdım fakat açık olacağını sanmıyorum, açık olup olmadığını nasıl anlarım? Bir de açık değilse hangi adımları uygulasam iyi olur? Bunun anlatan bir video vs var mı izleyerek de adım adım ilerleyebilirim
  5. E

Hocam bu alana çok uzağım buna dair bi video vs var mı? kullandığınız tabirler ve önerdiğiniz app e dair bir bilgim de yok
  6. E

Yardım Redmi note 12 pro 5g format sonrası açılmıyor

Arkadaşımın annesi şubat ayında vefat etti o günden beri telefonun içindeki verileri silmeden telefonun şifresini kırmaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Bana yardımcı olacak birisi var mı? Gerçekten mühim bir konu
  7. E

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Mi Hesap Kilidi ve OEM Kilit Açma Sorunu

Arkadaşımın annesi şubat ayında vefat etti o günden beri telefonun içindeki verileri silmeden telefonun şifresini kırmaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Bana yardımcı olacak birisi var mı? Gerçekten mühim bir konu
  8. E

Üst Alt