eeryucel kullanıcısının son içeriği

1. eeryucel

Yardım Güncelleme BL kapalı

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Mi 13 ultra yeni aldım. Bl kilidini açmak istemiyorum cihazı bu şekilde dirençli aldım. Güncelleme alır mı yoksa başka bir işlem mi yapmak gerekiyor. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
  2. eeryucel

Yardım Mi 11 Lite serisi için yardım

Arkadaşlar herkese hayırlı günler. Mi 8 se cihazım kırıldığı için bu seriden bir model almak istiyorum ama çok çeşit var oyun oynayan birisi değilim siz ne tavsiye edersiniz ? 5g ve 5g ne modeline ımeı atılmıyor diyor sadece 4g modeline mi ımeı atılıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden...
  3. eeryucel

Soru Miroom dan geçiş

arkadaşlar herkese merhaba cihazda miroom 11.0.3 yüklü ben orijinal global roma geçmek istiyorum bunun için twrp den temizliği yapıp orijinal romu kurmalımıyım yoksa başka bir işlem mi yapıyoruz bilgi verirseniz sevinirim. herkese hayırlı forumlar
  4. eeryucel

Yardım mıuı CC 12 stabil

mıuı cc 12 stabil rom arıyorum ama hiçbir yerde bir paylaşımı yok link yok yardım edebilecek olan var mı ?
  5. eeryucel

Yardım İnternet Problemi

Arkadaşlar cihazda bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim. Cihazı kullanırken internet normal ama cihazın tuşlarını kilitlersem 5-10 dk sonra teli açtığımda internet gelmiyor şebekenin çekmediği bir yere girip çıkarsam internet yine gelmiyor sadece telefonu açıp kapatırsam düzeliyor.Şebeke...
  6. eeryucel

Yardım Şebeke artırma

Şebeke çekim gücünü yükseltebilir miyiz ? Sadece mi 8 se ye göre değil aynı binada başka telefon ve hatlarda çekmiyor bu çekim gücünü yükseltmenin bir yolu var mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  7. eeryucel

Yardım Wifi kopması ve cihazı bul hatası

Wifi de sürekli kopmalar yaşıyorum ve aynı zamanda ara ara cihazı bul beklenmedik bir şekilde durduruldu hatası veriyor . Mi cloud da güvenlik ayarlarından cihazı bula giriş yapılmıyor . Lütfen yardım edin redmi note 8 global 11.0.8
  8. eeryucel

Soru DOLBY ATMOS nasıl kurarım

magisk modüllerin içerisinde dolby yok nasıl kurulum yapabilirim yardımcı olur musunuz ???
  9. eeryucel

Yardım Ekran çalışıyor ama ışık yok

Arkadaşlar ekran çalışıyor ama ışık yok ekrana fener tutunca menüyü görebiliyorum bu neden kaynaklı olabilir
  10. eeryucel

Soru mi 8 se eu11.0.3 kararlı rom

arkadaşlar bu rom da sorun var mı ??? sensör , şebeke sorunu vs. birde kullanan arkadaşlar memnun mu ???
  11. eeryucel

Yardım Oyun içi reklamlar

Kafa topu 2 Oyun içerisinde reklamları açmıyor sürekli olarak gösterilecek video bulunamadı uyarısı veriyor system/etc/hosts dosyasının içerinde AdAway vardı bende hosts dosyasını sildim şimdi yine aynı hatayı veriyor acaba başka bir yerde reklam engelleyici var mıdır bu konuda bana yardım eder...
  12. eeryucel

Soru Sahte Konum Türkcell

Türkcell kullanan arkadaşlar bilir sürpriz nokta için sahte konum nasıl kullanabiliriz uygulama yüklemeden
  13. eeryucel

Yardım Kafa Topu 2

Arkadaşlar Kafa Topu 2 oyun içerisinde hiçbir reklamı açmıyor bunun bir çözümü var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Mi rom 11.0.3 yüklü
Üst Alt