Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fastboot moda alıp pcden telefonu görüyormu diye bir kod giriyorduk nasıl yapıldığını unuttum os1 eu dan os2 eu ya geçiş yapacağım. Yardımlarınız için teşekkürler
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Mi 13 ultra yeni aldım. Bl kilidini açmak istemiyorum cihazı bu şekilde dirençli aldım. Güncelleme alır mı yoksa başka bir işlem mi yapmak gerekiyor. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar herkese hayırlı günler. Mi 8 se cihazım kırıldığı için bu seriden bir model almak istiyorum ama çok çeşit var oyun oynayan birisi değilim siz ne tavsiye edersiniz ? 5g ve 5g ne modeline ımeı atılmıyor diyor sadece 4g modeline mi ımeı atılıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden...
arkadaşlar herkese merhaba cihazda miroom 11.0.3 yüklü ben orijinal global roma geçmek istiyorum bunun için twrp den temizliği yapıp orijinal romu kurmalımıyım yoksa başka bir işlem mi yapıyoruz bilgi verirseniz sevinirim. herkese hayırlı forumlar