Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu romu telegram grubunda birisi ücretsiz paylaşmıştı deneme şansım oldu. şarj süresi hiç tatmin edici değil eu rom daha iyi geliştirici seçeneklerine girmeye çalışınca atıyor şarj su gibi akıyor bir sürü yazılımsal hata ile karşılaştım hemen eu roma geçtim buna para versem gerçekten üzülürdüm
bu konuda size katılıyorum mi serisi gerçekten note serisine göre çok daha kaliteli işler çıkarıyor hayatımda kullandığım beni en çok yoran telefon note 9s oldu mecburiyetten kullanıyorum en kısa sürede mi serisine geri döneceğim belkide bu telefonu sevmememin en büyük sebebi mi serisini...
ucuz olsun kaliteli olsun diye xiaomi kullanıyoruz onda da düzgün şekilde tefefon kullanmak için yıllık haraç ödeyeceksek gidip direk iphone alalım normalde iosu hiç sevmem kullanmamda iphone ama curtana beni bıktırdı denemediğim rom bana küstü 5000 lik batarya var diye telefon alıyoruz su gibi...
sorunun çözümü basit sağlam bir qcn dosyasına kullandığınız imei editleyip tekrar telefona flashlayacaksınız sorun düzelecek. imei repair sonrası çok sık rastlanılan bir durum.
oneos romdan geçiş yaptım normalde google uygulamaları nedeniyle geçmeyecektim ama denemeye değer diye geçtim çok memnun kaldım bana göre masik oneos ve euroma göre çok daha stabil ve pil performansı daha iyi gece boyu %1 tüketim dahi olmuyor ben fastboot ile temiz kurulum yaptım hindistan...
bu romu yüklerken soft brick olma sorununu nasıl aşıyoruz farklı bir yöntem var denmiş ama yöntemden bahseden yok şuan güncel eu romu hangi yöntemle kuruyoruz
eu romdan geçiş yaptım 2 gün oldu deneyeli ama beğenmedim bana göre eu romun şarj ve performansı özellikle kullanış konforu daha iyi abartılacak kadar efsane bir rom değil bildirim konusunda sıkıntı yaşıyorum özellikle poweramp gibi oynatıcıları komple kapatsanız dahi bildirimi silinmiyor vanced...
hocam çok teşekkür ederim gece gece kafa şişirdim şimdilik kapalı cihaz sabah ola hayrola sabah telefoncuya bırakayım temizlesin içini şuan ne izopropil var ne de gözüm kesiyor Elazığ depremleri malum cihaz suya düşmüş ona bile odaklanamıyorum resmen kafam durdu sizlerden yardım istemeye geldim