Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.
Bende mi 9 var. android sürümü 9 ve miui sürümü 10.2.14 kararlı.
şimdi ben bu cihazın pil performansını nasıl arttırabilirim? 30 dk 45dk uzasa yeter.
tek anladığım pil tasarrufunu açmak başka ne yapabilirim bilmiyorum.
diğer sorum ise bu telefona android 10 ne zaman gelecek...
Merhabalar.
Bende mi 9 var. android sürümü 9 ve miui sürümü 10.2.14 kararlı.
şimdi ben bu cihazın pil performansını nasıl arttırabilirim? 30 dk 45dk uzasa yeter.
tek anladığım pil tasarrufunu açmak başka ne yapabilirim bilmiyorum.
diğer sorum ise bu telefona android 10 ne zaman gelecek...
merhabalar arkadaşlar. ben böyle şeylerden çok anlamıyorum bilgilerim de gitmesin istiyorum resmi olarak bu güncelleme ne zaman gelir? ekim ayının başları demişler ama ekim bitiyor.
telefonu türkiyeden değil gürcistan'dan aldım acaba bundan dolayı güncellemeler daha geç gelir mi?
teşekkürler
Arkadaşlar ben bu işin uzmanı değilim ama madem hiçbir sorun yok neden bunu xiaomi'nin mühendisleri düşünemedi? Uzun vadede cihaza zarar vereceğini düşünüyorum
Hocam ben de korkmuştum cihaz bozuldu diye ya ikimizin cihaz da bozuk ya da yazılımsal sorun var. Aynı sıkıntı bende de var instagramda bazen yana kaydırmalı postlar kaymıyor. Ama aşağı yukarıda hiçbir sorun yok. Kilidi kapatıp açınca çoğunlukla düzeliyor. Çok önemli olmadığı için bende...