Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hard reset attım ve 1 haftadır kullanıyorum. Resetten sonra problemler düzeldi. Şu anda android tüketimi %18'lerde. Resetten sonra tüm güncellemeleri tekrar yükledim.
Teşekkürler, hard reset işlemini müsait bir zamanda deneyeceğim, buradan cevabını yazarım. Aynı problemi yaşayan insanlar içinde yol gösterici olması açısından.
Ürünü yurtdışından getirmiştim. Herhangi bir IMEI attırma işlemi vs yaptırmadım, bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Telefonlardan çok anlamam ama orijinalliğini bozacak hiçbir yazılım yüklemesi yapılmadı. Güncelleme otomatikte, evde WIFI bağlı olduğu için sürekli güncelleme yapıyorum. Şu anda...
Merhaba,
Yaklaşık 6 aydır Xiaomi Mi 9 T 128 gb telefonu sorunsuz olarak kullanıyorum. 10 gün önce telefon durduk yere aşırı derece ısınmaya başladı ve 6 7 saat içerisinde bataryayı bitirdi. Daha sonra tekrar şarja taktım fakat aşırı ısınmıştı. Isınma daha çok kameralarının olduğu üst...