Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayir denemedim. Yalniz eu eea global hepsini denedim sonuc ayni.
Telefon magazasinda gitdim nite 10 liteleri yakinlik sensorunu test etdim ordakilerde ayni senor bozuk.
İyi gunler. Kardesim ben bu telefonu ilk aldigim gundem simdiki gune kadar her gelen guncellemeni yaptim ve ek olarak eea ve eu romuda kurdum. Yakinlik sensorunden kurtulamadim hatasi hep devam etdim her aramada ama her aramada ekran kendi kedine aciliyor. Ve sunu soyleye bilirim size android...
Kardesim bu ne tarz dusuncedir acaba. İlk defamidir telefon kullaniyoruz?? Bu fikri ben bir iki defada formalrda gormustum. Telefonu duz tutun yazmislardi. Yaa kardes telefonu ister duz ister yan fark etmezz benim kadar siz test yapmadiniz tamammmi?? Ben xiaomiye bile bu konuda sordum sirket...
Arkadaslar 12.1.3 indirip kurdum. Malesef yakinlik sonsoru yinede ayni durumuda. Zaten virseyde beklemiyordum. Cunki 9aydir her gelen guncellemede insallah bu defa duzleir diye bekledim. Artik tamamen sensorun bozuk oldugu kesinlesdi. Cihazi saticam. İphoneye gecicem. Hep iphone kullandim ilk...
Zaten sorun 80% note 10 lite kullananlarda var. Buda donanimsal sorun demektir. Bence. Ben eu romuda kurdum eea romda kurdum fark ayni oldu sensor calismadi.
Onuda yaparim insallah. Fakat 9aydir bu modeli kullaniyorum. Yakinlik sensoru asla duzlmedi hafif duzletmeler oldu ama tam olaraq gecdi diyemedim. Bana gore donanimsal sorun var ama bir umutda yazilim diyerek guncelleme bekliyorum hep. İnsallah bu kez seviniriz
İyi gunler 9aydir yakinlik sensoru duzlemedi. Bu guncellemede ne durumda?? Azda olsa sensor sorunu duzeldimi?? Fark varmi?? En buyuk yakinlik sensorunu test edin lutfen. Yazin.
Mi note 10 lite killaniyorum. 11.0.5 sensor sorunu vardi. 11.0.7 kurdum yine devam etdi. EEA 11.0.11 kurdum yine devam etdi. EU 11.0.8 kurdum yine devam etdi. Suan 12.0.2.0 EA kullaniyorum. Sensoru soru u devam.ediyor. hafif yatay seklinde yediginizde ekran aciliyor. Bu hatadir. Ayib olsun...