Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncelledim bende 2 yenilik var gördüğüm birisi telefonu kaldırıp ekranı uyandırmak diğeride acil durum msj gönderebiliyoruz . Stabilite aynı bana göre. Stock rom nihayeyetinde beklenti olmasın fazla
Çinden 5 10 dolara alıncak ürün ne kadar iyidir bilemem ama belli sayıda görüşmeye olanak sunun akıllı çocuk saatleri var bilekten çıkınca kapanınca telefonunuza uyarı veren. Ama 16 yaşında bir gence gerek yok sanırım band3 isteklerinizi karşılıyor bildrim vs
Dediğiniz fiyata gözünüz kapalı alın şık güzel bir ürün. Gürültülü bir ortamda çalışıyorum telefonumu duymuyordum,önceliğim buydu haberdar olmak yani.Ama her açıdan başarılı ben çok sevdim .Bu arada akıllı bileklik saat değil beklentiniz uzay olmasın :)
Ben ilk çıktığı dönemlerde aldım cihazı soyulmalar mevcuttu ilk seride var diğerlerinde olmadı diye rivayet dolandı ama nafile kronik bir sorun. Kılıf falan hikaye hiç kılıf takmayan kişilerde de var . Ha ben sorun etmiyorum delta servis konusundada başı ağrımayan kimseyi görmedim hç bulaşmayın...
Bu imei btk kayıtlı ise imei tamiri yapılmadıysa silinme falan yok bunu çıkarın aklınızdan.
1539462088
Bende genelde sıfırlamam hocam bencede gerek yok.Ama kişisel ayarlamalarınız vb. durumlardan ötürü çakışma yaşanmaması için öneriyolar bence arkadaşlar.Ben sıfırlamadım hiç problemde yaşamadım...