edo35 kullanıcısının son içeriği

1. edo35

Soru Mi 6 10.3.1.0 güncellemesi geldi

ekran kısmında böyle bir seçenek eklenmiş uyandırmak için kaldır
  2. edo35

Soru Mi 6 10.3.1.0 güncellemesi geldi

Güncelledim bende 2 yenilik var gördüğüm birisi telefonu kaldırıp ekranı uyandırmak diğeride acil durum msj gönderebiliyoruz . Stabilite aynı bana göre. Stock rom nihayeyetinde beklenti olmasın fazla
  3. edo35

Soru Mi Band 3 Almaya Gerek Var Mı?

Çinden 5 10 dolara alıncak ürün ne kadar iyidir bilemem ama belli sayıda görüşmeye olanak sunun akıllı çocuk saatleri var bilekten çıkınca kapanınca telefonunuza uyarı veren. Ama 16 yaşında bir gence gerek yok sanırım band3 isteklerinizi karşılıyor bildrim vs
  4. edo35

Soru Mi Band 3 Almaya Gerek Var Mı?

Dediğiniz fiyata gözünüz kapalı alın şık güzel bir ürün. Gürültülü bir ortamda çalışıyorum telefonumu duymuyordum,önceliğim buydu haberdar olmak yani.Ama her açıdan başarılı ben çok sevdim .Bu arada akıllı bileklik saat değil beklentiniz uzay olmasın :)
  5. edo35

Yardım Ana Ekranda Yukarı Kaydırarak Google Açmak

Ben çözemedim henüz
  6. edo35

Soru telefon aramasından görüntülü görüşebileceğimiz yazılım yüklenir mi?? samsunglardaki gibi

Şebeke üzerinden samsung dışında yok diye biliyorum izni onlarda . Nete bağlanarak birçok uygulamayla bağlantı yapabiliyorsunuz
  7. edo35

Yardım MI6 çelik soyulmasi

Ben ilk çıktığı dönemlerde aldım cihazı soyulmalar mevcuttu ilk seride var diğerlerinde olmadı diye rivayet dolandı ama nafile kronik bir sorun. Kılıf falan hikaye hiç kılıf takmayan kişilerde de var . Ha ben sorun etmiyorum delta servis konusundada başı ağrımayan kimseyi görmedim hç bulaşmayın...
  8. edo35

Yardım Ana Ekranda Yukarı Kaydırarak Google Açmak

Bende aynı dertten muzdaribim varsayılanı tarayıcı yaptım yinede olmadı . Google asistan güncellemesi sonrası kendiliğinden oldu
  9. edo35

Rehber My Themer for MIUI ile Üçüncü Parti Hatası Veren Temaları Yükleme

Hocam ben öncesinde uygulamayı denemiştim bir müddet sonra stok temaya dönmüştü fakat delete all yapmamıştım. Emeğinize sağlık çok makbule geçti
  10. edo35

Yardım MI6 Downgrade

Hocam 10.0.1.0 sürümünden 9.5.8.0 sürümünemi döndünüz? Orasını anlamadım da
  11. edo35

Yardım Miui 10 sonrası mi6 sorunları.

Tamam :)
  12. edo35

Micloud hesabını kullanabilirsiniz .Yerel yedekte kullanılabilir. Fotoları direk pcye aktarın yada google fotoğraf,micloud hesabınıza aktarabilirsiniz
  13. edo35

Bu imei btk kayıtlı ise imei tamiri yapılmadıysa silinme falan yok bunu çıkarın aklınızdan. 1539462088 Bende genelde sıfırlamam hocam bencede gerek yok.Ama kişisel ayarlamalarınız vb. durumlardan ötürü çakışma yaşanmaması için öneriyolar bence arkadaşlar.Ben sıfırlamadım hiç problemde yaşamadım...
  14. edo35

Yardım Mi 6 Arka Kapak

Bence problem yok servise göndermeyin ilerde kırılıcaktır zaten yenilersiniz :)
  15. edo35

Soru Tema tavsiye

Siz yazınca detaya bakayım dedim önce versiyon 9 yüklemelisiniz yazmışlar bakayım yine red alırsam v9 denicem
Üst Alt