Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar s23 ultra aldım 1 ay oldu alalı 6.0 ile yüklüydü 4 - 5 gün önce 6.1 güncellemesi geldi fakat server kayıtlı değil 6.1 güncellemeyi yapsam server kaydını 2 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum bir sıkıntı olur mu acaba yani artılar eksiler olarak bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok...
:) anladım saol alacagım kısı 8 ay kullanabılırsın dedı ben zaten tek hat kullanacagım için alır almaz dırekt ime olayını yaptırmam gerekırmı ısı saglama almak adına yoksa 4 ay kullandıktan sonramı yapsam dıye dusunmekteyım kı o ısı de nasıl yapacagım bılmıyorum artık bır sekılde ogrenecegım
Çok teşekkür ederim bılgın için yani 256 / 8 gerek yok bencede aynı fikirdeyim 11.09.0 sürüm mevcutmuş alacağım kısıdeki cihazda endonezya surumu ıcın cok ıyı dıyorlar sızce bır fıkrınız varmı ?
Merhabalar hemen konuya geçeyim :) Bırsey sormak ıstıyorum bu telefona baya yabancıyım ve ime atılmamıs bır telefon almak uzerıyım pro olan modelı satan kişi 1 haftalık dıyor kutu vb hersey mevcut 3500 tl bırakacak sızce uygun mu? 3200 tl olan düz modelı de var yanı Mİ note 10 ile pro arasında...