edi1907 kullanıcısının son içeriği

1. E

Satış Çok temiz durumda sıfır ayarında Xioami Mi8

Ürünü yurt dışından kendim alıp,iki imei de pasaportuma kaydettirdim.(kesinlikle imei kopyalaması, vs yapılmamıştır) Satış durumunda satış sözleşmesi yapılacaktır. Alındığı anda ekran koruma kaplanmış ve telefon bugüne kadar ekran koruma ve kılıf ile kullanılmıştır. Kesinlikle en ufak bir...
  2. E

Tema Jiyan Colorful miui 11 / 12 uyumlu

Teşekkür ederim hocam, elinize sağlık. Çok güzel olmuş
  3. E

Tema Jiyan Colorful miui 11 / 12 uyumlu

Merhabalar, eu rom için MIUI 12 mtz alabilir miyim lütfen?
  4. E

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Eylül ayında mi 8 için beta desteği bitiyor. Telefona beta yükleyip 3 ay sonra baştan stabil romu kurmak istemiyorum ama ben mi göremedim. Mi 8 için stabil rom çıkmamış mı daha?
  5. E

MIUI 12 Mi 8 Xiaomi.eu Beta (Güncelleme sona erdi)

Eylül ayından itibaren mi8 cihazlar için eu rom beta güncelleme vermeyeceğini duyurdu. Eylül den sonra beta da olanlar ne yapacak? Güncelleme alamayacağı için stabile otomatik geçebilecek mi? Yoksa eylül ayında telefonu sıfırlamamız gerekecek
  6. E

Arkadaşlar root yapabilen var mı. İndirmek için root çıkmasını bekliyorum ben
  7. E

Mi8 root oluyor mu acaba?
  8. E

Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

Merhabalar, yazılar beyaz gözüktüğü için sıkıntı oluyor. Nasıl siyah yapabilirim acaba?
  9. E

Mod [SD 845][Android Q] Google Camera [Mi 8, Mix 2S, Poco F1] [21.11.2019]

Türkçesi var mı acaba bu uygulamanın?
  10. E

Mod [SD 845][Android Q] Google Camera [Mi 8, Mix 2S, Poco F1] [21.11.2019]

Türkçesi var mı acaba bu uygulamanın?
  11. E

Recovery [Sadece Android Q] Xiaomi Mi 8 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam bu twrp yi yükledim. Global rom dan eu roma geçiş yapmak istiyorum. Mi logosunda takılıp kalıyor. 3-4 saattir upraşıyorum, delirmek üzereyim
  12. E

Soru Neden EU Beta Rom kullanıyorum

Arkadaşlar en son geçen sene eu rom kullandım ve global rom ile arasında batarya konusunda neredeyse yarı yarıya fark vardı. Acaba batarya performansı halen eskisi gibi kötü mü, yoksa global rom ayarına geldi mi?
  13. E

Rehber Yeni ROM Kurma - Adım Adım

Arkadaşlar rootlu telefon güncelleme alıyor mu? Güncellemeden sonra root gidiyor mu? Gidiyor sa nasıl yeniden root yapıyoruz? Yardımcı olursanız çok memnun olurum
  14. E

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar geçen sene eu rom yüklemiştim ve bazı sorunlar yaşamıştım, o günden beri global romdayım. En büyük sorunum batarya performansı çok kötüydü ve her update sonrası root gittiği için yeniden rootlamak ve programları tekrar yüklemek gerekiyordu. Şu an bir rom yükleyip 1 yıl boyunca...
  15. E

Soru Xiaomi.EU vs Global Stable

Şarj konusunda global rom çok daha iyi
Üst Alt