edi1907 kullanıcısının son içeriği

1. E

Satış Çok temiz durumda sıfır ayarında Xioami Mi8

Ürünü yurt dışından kendim alıp,iki imei de pasaportuma kaydettirdim.(kesinlikle imei kopyalaması, vs yapılmamıştır) Satış durumunda satış sözleşmesi yapılacaktır. Alındığı anda ekran koruma kaplanmış ve telefon bugüne kadar ekran koruma ve kılıf ile kullanılmıştır. Kesinlikle en ufak bir...
  2. E

Recovery [Sadece Android Q] Xiaomi Mi 8 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam bu twrp yi yükledim. Global rom dan eu roma geçiş yapmak istiyorum. Mi logosunda takılıp kalıyor. 3-4 saattir upraşıyorum, delirmek üzereyim
  3. E

Soru Neden EU Beta Rom kullanıyorum

Arkadaşlar en son geçen sene eu rom kullandım ve global rom ile arasında batarya konusunda neredeyse yarı yarıya fark vardı. Acaba batarya performansı halen eskisi gibi kötü mü, yoksa global rom ayarına geldi mi?
  4. E

Rehber Yeni ROM Kurma - Adım Adım

Arkadaşlar rootlu telefon güncelleme alıyor mu? Güncellemeden sonra root gidiyor mu? Gidiyor sa nasıl yeniden root yapıyoruz? Yardımcı olursanız çok memnun olurum
  5. E

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar geçen sene eu rom yüklemiştim ve bazı sorunlar yaşamıştım, o günden beri global romdayım. En büyük sorunum batarya performansı çok kötüydü ve her update sonrası root gittiği için yeniden rootlamak ve programları tekrar yüklemek gerekiyordu. Şu an bir rom yükleyip 1 yıl boyunca...
  6. E

Soru Xiaomi.EU vs Global Stable

Şarj konusunda global rom çok daha iyi
  7. E

Çözüldü Amazfit bip lite İspanyolca Oldu

Konu başlığı neden düzeldi yazıyor ki, düzelen bir şey yok
  8. E

Uygulama Mi8 Google Kamera

Arkadaşlar bu arstickers nasıl yükleniyor?
  9. E

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.2.15 Global Beta Rom

Cevabınız için çok teşekkür ederim, stabil ile beta rom arasındaki farkları görebileceğim bir yer, yazı var mı acaba?
  10. E

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.2.15 Global Beta Rom

Stabil romdan uygulamalarım silinmeden bu beta roma nasıl geçeceğiz acaba? Eskiden güncelleme kısmında zip paketi seçebiliyorduk, artık onu da kaldırmışlar
  11. E

Soru Mi 8 Pasaport Kayıt Hk.

Doğru diyorsunuz, başka hiçbir ülkede yok böyle bir sistem. Pek çok ülkeye gittim, IMEI için kayıt yaptıran, onun için de ücret ödeyen tek ülke biziz.
  12. E

Çözüldü Amazfit Bip Türkçe karakter sorunu

Bunu yükledikten sonra, birisi aradığı zaman sadece incomming calls yazıyor; numara veya isim çıkmıyor. Bir çözümü var mı acaba bunun?
  13. E

Rehber Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-0214 Otomatik Yükleme Aracı

Bende de aynı sorun oluyor. Bir telefon bu kadar mı zor rootlanır ya
  14. E

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui v10.0.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Ben eu romdan tekrar global roma geçmek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor acaba?
  15. E

Soru mi 8 için en iyi rom hangisi ?

Ben eu romdan global roma geçmek istiyorum. Acaba bu işlem nasıl yapılıyor?
Üst Alt