eczaci41 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Redmi note 7 ınstagram

Tamamdır yaptım arkadaşlar güncel sürümü sildim eski sürümü 117.0.0.28.123 sürümünü yükledim oldum
  2. E

Yardım Redmi note 7 ınstagram

Merhaba iyi günler telefonum Xiaomi redmi note 7 ınstagramdan görüntülü konuşma yapamıyorum karşı tarafı görüyorum ama benimki gözükmüyor uygulama izinleri den kameram açık ama bı turlu açılmıyor yardımcı olur musunuz iyi günler
  3. E

Redmi Pro için MİUİ 9 Sonunda Geldi!

Merhaba benim telefonum MIUI 10.2.1.0 stable.bu yüzden İngilizce nasıl Türkçe yapabilirim?
  4. E

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Öyleyse sorun yok demektir teşekkür ederim
  5. E

Yardım Redmi note 7 programı 4.5 g

Sizde mı note 7 kullanıcısıniz?
  6. E

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Cihazı alan arkadaşlara hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.bir sorum olacaktı telefonumuz 4.5 g uyumlu mu ? Turkcell hesabım uygulamasinda cihazimin 4.5g uyumlu olmadığı yazıyor sim kartımin 4.5g uyumlu olduğu yazıyor. Ekranın sağ üst köşesinde bulunan sinyal sebekesinde 4g+...
  7. E

Allah razı olsun.baska bir yolu yok mu?
  8. E

Merhaba arkadaşlar bugün Xiaomi redmi note 7 telefonu satın aldım telefon özelliklernde 4.5 g yazıyordu Turkcell hesabım uygulamasinda cihazimin 4.5 g uyumlu olmadığı yazıyor sim kartım uyumlu olduğu yazıyor.telefon Ana ekranında sağ üstte 4g+ simgesi mevcut.
  9. E

Rom Redmi Pro Miui 9.3 EU Haftalık ROM

mıuı 9.2 stable yüklü.
  10. E

Rom Redmi Pro Miui 9.3 EU Haftalık ROM

ilk 2-3 gün gercekten cok hızlı şarjı bitiyordu ama suanda normale geldi şarjı. GPS ve senkronizasyonu kapattıgınızda
  11. E

Yardım Cihaz Kilitlendi

hocam yok gibi.ama servise gönder istersen belki onların başka bi yöntemi vardır
  12. E

Yardım Cihaz Kilitlendi

evet telefonuma uzaktan yardım ile recovery yapıldı recovery ekranınız geliyor mu power + ses açma tuşuna basınca evet telefonuma uzaktan yardım ile recovery yapıldı recovery ekranınız geliyor mu power + ses açma tuşuna basınca
  13. E

Yardım Cihaz Kilitlendi

hocam benımde kilitliendi forumdan yardımcı oldular ALLAH razı olsun.fotografları biraz kurtarmak zor.ama telefonun açılır istersen
  14. E

Yardım telefon eşleşmeyi kaldırmak

telefonumda eski numaram kayıtlı o yuzden kurulum yaparken direk eski numaram üzerimden işlem yapıyor ve eski numarama mesaj gidiyor. bu eşleşemeyi kaldırım yeni numaramı nasıl ekleyebilirim veya yeni numaramla telefonumu nasıl kurarım ?
  15. E

redmi pro galeri sorunu

yeni güncellenen rom ile sorun çözülmüş denedim arkadaşlar mıuı 9 rom
Üst Alt