Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi günler telefonum Xiaomi redmi note 7 ınstagramdan görüntülü konuşma yapamıyorum karşı tarafı görüyorum ama benimki gözükmüyor uygulama izinleri den kameram açık ama bı turlu açılmıyor yardımcı olur musunuz iyi günler
Cihazı alan arkadaşlara hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.bir sorum olacaktı telefonumuz 4.5 g uyumlu mu ? Turkcell hesabım uygulamasinda cihazimin 4.5g uyumlu olmadığı yazıyor sim kartımin 4.5g uyumlu olduğu yazıyor. Ekranın sağ üst köşesinde bulunan sinyal sebekesinde 4g+...
Merhaba arkadaşlar bugün Xiaomi redmi note 7 telefonu satın aldım telefon özelliklernde 4.5 g yazıyordu Turkcell hesabım uygulamasinda cihazimin 4.5 g uyumlu olmadığı yazıyor sim kartım uyumlu olduğu yazıyor.telefon Ana ekranında sağ üstte 4g+ simgesi mevcut.
evet telefonuma uzaktan yardım ile recovery yapıldı
recovery ekranınız geliyor mu power + ses açma tuşuna basınca
evet telefonuma uzaktan yardım ile recovery yapıldı
recovery ekranınız geliyor mu power + ses açma tuşuna basınca
telefonumda eski numaram kayıtlı o yuzden kurulum yaparken direk eski numaram üzerimden işlem yapıyor ve eski numarama mesaj gidiyor. bu eşleşemeyi kaldırım yeni numaramı nasıl ekleyebilirim veya yeni numaramla telefonumu nasıl kurarım ?