Eclipse543 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Note 7 videolarda asiri goruntu kalitesi dusuk

Telefon yeni alindi ici bos cozum yoksa hard reset atacagim sorun cozulmezse yine p. Tesi iade edecegim
  2. E

Sonsuza dek boyle surecekse evet telefon dun alindi zaten bos ici
  3. E

Cozum gecmis versiyon yuklme yada beta ise yaramadi hardreset deneyecegim ise yarar mi
  4. E

1568382118 Resim ve videodaki bariz fark ortada
  5. E

Acikcasi basit bi cozumu varsa iade etmeyi düşünmüyorum son care iade ederiz 1568363217 Bu arada bir sey farkettim bende miui global 10.3.6 arkadasimin ki 10.3.10 bundan olabilir mi arkadasimin ki i nasil 10.3.6 ya dusurebilirim
  6. E

Tesekkurler bu basligi dun okumuştum instada cozum var diyorlar peki face ve whatsappdaki sorin nasil cozulecek bunun tam bir cozum yolu yok mudur? Telefonu dun aldik iade mi edelim?
  7. E

merhabalar. mi note 7 kullanıcısıyım. Dun arkadasımda mi note 7 aldı. neyse kurduk actık telefonu guncelledık fakat instagram facebook whatsapp gibi ortamlarda videoları izlerken piksel piksel oluyor goruntu kalitesi 144p den bile dusuk bunun çözümü nedir?
  8. E

Yardım Redmi note 7 Instagram ve WhatsApp ta videolar ve fotoğraflar kar kalitesiz

bu sorun arkadasımda da var cihazı bugun aldı. instagram facebook ve whatsapptan video açmak istediginde piksel piksel oluyor bunun çözümü var mı?
Üst Alt