echooz kullanıcısının son içeriği

1. echooz

İnceleme X6 Pro Ana Konu

Bu hafta içi almayı düşünüyorum. Redmi Note 13 Pro Plus 5g niyetindeydim, 1 aydan fazladır stoklarda göremiyorum. Mi Store da da doğum günü sebebiyle 1000 ₺ lik indirim kuponu tanımlamış. Ay sonuna kadar almak için x6 pro 5g de karar kıldım. Kendimi bildim bileli Xiaomi kullanıyorum. Her aldığım...
  2. echooz

Çözüldü Redmi Note 10 Pro Global Sürekli Yeniden Başlatma Sorunu

Merhaba, Sabah işe geldiğimde cihazı yeniden başlatmam gerekti ve başlattığımda sonsuz döndüye girdi hiç durmadan kendini sürekli olarak yeniden başlatıyor. Mi logosu geliyor ve sonra tekrar yeniden başlatıyor. Ses kısma + power tuşu ile recovery moda giriyorum, reboot sisteme geliyorum ama...
  3. echooz

MIUI 14 Redmi Note 10 Pro - Global Kararlı V14.0.8.0. TKFMIXIM İndirme Bağlantısı

Merhaba , recovery dosyası ile sistem güncelleyeci ile 14.0.2.0 dan 14.0.8.0 a doğrulama hatası veriyor, güncelleyemedim. 14.0.4.0 a geçip öyle mi 14.0.8.0 geçmem lazım sistem güncelleyici ile?
  4. echooz

Yardım Redmi Note 10 Pro - İnstagram Reels Sorunu (MIUI Global 14.0.2)

Merhaba, hem aero da hem instapro da sonuç alamadım aynı hata devam etti. Eski bir sürüm modsuz apk indirip kullanıyorum. Bakalım ne zaman kendi kendine güncelleyecek. Sorunun neden kaynaklandığını çözemedim.
  5. echooz

Güncelleme kontrolü sağladığımda mevcut güncelleme yok. Daha bölgeye gelmemiş olabilir. Modluyu deneyip başarı alamassam aero yu deneyeceğim. Teşekkür ederim.
  6. echooz

Merhaba, Cihaz yaklaşık 1.5 yıldır bende, sıfır olarak aldım ve herhangi bir rom işlemi yapmadım. Global 14.0.2 kullanıyorum. İnstagram da uzun süredir reels videolar kısmı yok, arkadaşların dm den attığı reels leri izleyebiliyoırum lakin ne sonraki videoya nede önceki videoya geçemiyorum...
  7. echooz

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Cümleten hayırlı bayramlar.
  8. echooz

Çözüldü Mİ Band 4 - Bildirim Erişim İzni Hatası

Çok sağ ol üstad, çözdüm sayende.
  9. echooz

Tüm veriyi temizle dediğimde otomatik geri atıyor temizlemiyor, büyük ihtimal rom la alakalı bir sorun, sonraki haftalık güncellemede düzeltirler diye umuyorum.
  10. echooz

Veriyi temizleden tüm veriyi temizle mi diyeceğim? Güncellemeleri kaldırmak için bir yer bulamadım.
  11. echooz

Nerden ve nasıl?
  12. echooz

Merhaba MIUI 12 sürümüne geçtim. EU beta 20.5.7 ve önceki 20.3.40 sürümlerinde de aynı hatayı aldım bugün. Play stordaki Mi Fit, forumdaki modlu Mi Fit 4.1 ve Notify & Fitness for Mi band uygulamalarına bildirim erişim iznini bir türlü veremiyorum. Kaldırdım yükledim. Önbellek temizledim...
  13. echooz

Rehber Mi 8 Lite Şebeke Sorunu Çözümü

MIUI 12 'ye güncelledikten sonra bunları görmem yıktı beni ;(;(
  14. echooz

Recovery [Sadece Android 10]Xiaomi Mi 8 Lite - Twrp 3.3.1-0304 Tek Tuş Yükleme Aracı

Araç için teşekkürler, Mi Tools ile yüklenen TWRP de dokunmatik çalışmıyordu. Bu linkteki araçla güncellenince bu sürümde dokunmatik çalışıyor.
Üst Alt