echoes kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Uygulamaları Kaybetmeden Rom Değişikliği ?

Merhabalar , Telefonda Eu rom a gelen güncellemeyi yapmamla root gitti. Şimdi telefonda rom değiştirip, tekrar rootlamak istiyorum. Ama bütün uygulamaları ve dosyaları kaybetmeden bunu nasıl yapabilirim. ? Sarj konusunda memnun değilim. O yüzden Rom değiştirmek istiyorum. Uygulamaları tekrar...
  2. E

Diğer Muhtelif yedekleme metodları

migrate ile yedek aldım, twrp den yüklemeye çalışınca hata veriyor. magiskte yüklü halbuki, migrateyi google playden yükledim bu sefer restore kısmı yok. anlamadım.
  3. E

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

var mı yardımcı olabilecek birileri ?
  4. E

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

android 9 - muiu 10 eu yüklü telefonumu güncellemek istiyorum, daha önce yapmıştım ancak pc formatladım. şimdi twrp yüklemeye çalışıyorum ancak fastbootta kalıyor. tek tuşla yükleme aracını kullanıyorum güncel dosyaları indirdim. Usb hata ayıklama açık, usb sürücüsünü de yükledim. telefon...
  5. E

Rom [Pie Son Sürüm] Mi 9 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta ve V10.2.16.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

merhaba , bu eu kararlı rom u yüklemeye çalıştım. twrp 3.3.0-0524 yüklü, sizin paylaştığınız rehberden yükledim. ancak romu yükledikten sonra sürekli twrp ekranına geliyor. yardımcı olabilir misiniz
  6. E

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

hangi romu kullanıyorsunuz? var mı önereceğiniz rom ?
  7. E

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

mi 6 mavi ekran var mı ? şu an parmak izi ve home tuşu çalışmıyor. ekran değişimi yapılırsa çalışır mı ? hangi şehirdesiniz ?
  8. E

Satış --SEFA-- Ekran ve Kasa değişimleri (Oneplus ve Xiaomi)

sefa hocam mavi mi 6 nın ekranı değiştirttim orta tuş ve parmak izi çalışmıyor , sadece buranın değişimi yapılıyor mu ? yapılıyorsa fiyat nedir ?
  9. E

o zaman haberdar eder misin beni tuş değişimi için. parmak izi önemli benim için.
  10. E

hocam bana mesaj atacaktın :) ne zaman gelir tekrar. çok önemli benim için . ve fiyat verir misin.
  11. E

mi 6 orta tuş değişimi yapıyor msunuz ? parmak izi de çalışmıyor. mavi telefon.
  12. E

Selamlar mavi mi6 nın parmak izi ve orta tuşunun tamirini yapıyor musunuz
  13. E

Hocam mi 6 ekran değişimi yapıyor musunuz. Mavi. Dokunmatik ve parmak izinde sorun yaşamak istemiyorum.
Üst Alt