Ebu hafs kullanıcısının son içeriği

1. Ebu hafs

HyperOS Pile ne oldu böyle

Pcyi abim aldı onu yapacaktım tam 45 dk da %10 şarj yedi yine
  2. Ebu hafs

1739815696 Taywan güncellemesi yaptım
  3. Ebu hafs

Evet
  4. Ebu hafs

Dediğiniz ayarları yaptım sizin kullandığınız room'u deneyeceğim bakalım o nasıl olacak
  5. Ebu hafs

kafayı yicem bu ne ya
  6. Ebu hafs

Rehber Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-13}

Hallettim 2-3 gün pil düzeldi lakin bugün aynı şeyleri yapmama rağmen pil çok hızlı bitti ben bişey anlamadım bu işten İki hafta önce Rus room'u kurdum ilk gün pil iyiydi normalde sabah 7 de şarjdan çıkartıyordum akşam 7'de baktığım 50-60 arası şarjla eve geliyordum bu süreçte (8-9 saat )...
  7. Ebu hafs

Valla tam verim aldım sanki bi önceki halinden de iyi
  8. Ebu hafs

Chimera toolu telefona mı kuruyoruz 😐
  9. Ebu hafs

Pcde hata aldım ya tüm yolları izledim ve ADB yazınca telefonu görmüyor hata veriyor
  10. Ebu hafs

Rehber Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-13}

Merhaba telefonda root yok hata ayıklama vs. Yaptım ADB indirdim CMD penceresine ADB devices yazınca hata veriyor
  11. Ebu hafs

İlk denemede başarısız oldu muhtemelen rootsuz diye diğer PC yönetimiyle deneyeceğim
  12. Ebu hafs

Oyun hiç yuklemedim zaten oynamayorum aktif olarak iş yerinde YouTube açık 9-18 saatleri arasında onun dışında paydoslarda da Twitter bakıyorum bazen Telegram da işim olunca yükler geri silerim Telefonda yaptığım bu yani Alalı bir sene oldu güncelleme yapayım dedim pile etki etti...
  13. Ebu hafs

Bana öyle geldi çünkü yüklemeden önce ne yapıyorsam ondan sonrası hafta da aynısını yapmaya devam ettim yok çok aşırı şarjım gidiyor 1738960798 Beekleyin diyorsunuuz yani doğru mu anladım yoksa globale mi geçeyim Rus room'u kurmadan önce MIUI kuruluydu hayprosa geçerken Rus room'u öven bi...
Üst Alt