Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi Max 3 telefonuma eu 12.5.1.0 rom kurdum. Her şey çok güzel çalışıyor fakat arama yapmak için telefon rehberini açıyorum, aramak istediğim kişiye tıkladığımda dokunmatik ekran arızalıymış gibi tepki vermiyor. 3 veya 4 tıkladıktan sonra tepki verip arama yapıyor. Son aranan kişilerden arama...
Mi max 3 telefonuma eu 12.5 rom yükledim. Herşey sorunsuz çalışmasına rağmen çağrı yapmak için rehberi açıyorum, kişi üzerine tıkladığımda sanki dokunmatik çalışmıyormuş gibi hiç tepki vermiyor ve arama yapamıyorum. Rehberden kişi üzerine birkaç defa bazen 4 defa tıkladıktan sonra arama...
Mi Max 3 kullanan arkadaşlardan bilgisi olan var ise paylaşabilirmi
Telefon ile aradığımda veya beni aradıklarında telefon ile konuşmaya başlayın telefon ekranı doğal olarak kapanıyor. Ama bazen konuşma devam ederken ben görüşmeyi kapamak telefonu yanağımdan çekince ekranın gelmesi lazım iken...
Mobizen uygulamasını kullanıyorum ve telefonun görüntüsünü pc ye yansıtarak telefona klavye ve maus ile müdahale edebiliyordum. Mobizen uygulamasında telefona müdahale edilmesi için telefon ayarlarında geliştirici seçeneklerinde usb hata ayıklamayı açtıktan sonra usb hata ayıklama güvenlik ayarl...
Miui 11 betaya üye olamak istedim. Nasıl olunacağını bilmediğimde Wechat kurup üye olmak istedim ama bir tür üyelik işlemini tamamlayamadım. Miui 11 beta kurmanın başka bir yolu varmı ve ya wechat üyeliği nasıl olacak
Arkadaslar telefonun kurulumunda doğrulama mesajını göndermesini nasıl engelleriz. Miui 11 sonrası sanki mesajı direk gönderiyor gibi geldi. Mesaj göndermesini kurulumda nasıl engellerim
Arkadaşlar redmi note 8 e twrp yükledim,romu kurdum ve twr sürümü 3.3.1.0 Yedek almak istediğimde karşıma çıkan menülerde kafamda soru işareti oluştu,Menüler sırasıyla
boot
tdbo
önbellek
recovery
sistem imajı
satıcı imajı
veri
modem
efs var.
Ben ful yedekleme yapmak isytiyorum. Mi maxta sürekli...
Arkadaşlar lazyflasher her telefon modeli için ayrımı yoksa bütün telefonlarda kullanılabilen bir uygulamamı? İndirdiğim bşr sürümü redmi note 8 de kullanabilirmiyim
Herkese merhaba.Redmi Note 8 telefonumda Miui 11 kararlı rom kullanmaktayım. Bildiğim kadarı ile xiaomi beta sürümleri global için vermiyor diye biliyorum Doğrumu emin değilim. Ben telefonuma beta rom yüklemek istesem mümkünü olurmu
Mi Max telefonumun ekranı arızalandı ve ekran degisimi yapıldı ve tabiki orjinal ekran takılmadı .Ekran değişimi sonrası ekranı çift tıklayarak uyandırma çalışmıyor. Ancak ekran açık iken çift tıklama ile ekran kapanıyor . Sorunumun çözümü ne olabilir. Bilgisi olan yardımcı olabilirmi