eazimetli kullanıcısının son içeriği

1. eazimetli

Soru Eurom

kolay gelsin, iyi çalışmalar. Eurom sürekli fastboot sürüm çıkarıyor, twrp ve magisk yüklenmediğinden banka uygulamalarında bu rom sıkıntı çıkarıyor mu?
  2. eazimetli

Yardım Bildirim Sorunu

Tüm uygulamalar da bildirimler 5 dk sonra geliyor, kısıtlama yok vs yaptığım halde çözümü bilen varmı
  3. eazimetli

Yardım Twrp room klasörünü depoya atamıyorum.

Öncelikle herkese kolay gelsin, twrp kurulumumdam sonra depolama alanına rom dosyasını atamıyorum bu yüzden flashlayamıyorum, SD kartım yok PC win7 32 bit mi flash ile fastboot yapıyorum ama 1000sn sonra sadece error diyor.
  4. eazimetli

Soru Telefon üretim tarihi öğrenmek

Merhabalar telefonun kutusunu kaybettim ve üretim yılını öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim.
  5. eazimetli

Yardım Eu Rom sonrası imei silindi.

Merhabalar telefonum orjinal vatan dan alınma rom yüklemeden önce ne varsa sil tuşuna bastım hep yapıodum ama rom attıktan sonra imei uçtu bu konu hakkında yardımcı olabilecek varnu
  6. eazimetli

Soru Güncelleme

Sağlıklı günler, telefona güncelleme geldi 11.06.... olan telefonum rootlu magisk ve orangefox yüklü direk güncelleme yaparsam herhangibi bir sıkıntı yaşarmıyım yada nasıl güncelleme yapabilirim
  7. eazimetli

Yardım Cihazım brick oldu yardımcı olabilecek varmı acaba?

flash yüklerken yarıda kaldı ve ekran simsiyah bilgisayara taktığımda Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 olarak görülmekte ne yapmam gerek yada nasıl bi yol izlemeliyim bulunduğum yerde sokağa çıkma yasağından bişey de yapamıyorum
Üst Alt