eaytekin35 kullanıcısının son içeriği

1. eaytekin35

HyperOS HyperOS 2.0 EU ROM

60 dolara tek sime server kayıt dönüyor sıra var falan hikaye verıosun parayı uzak baglantı ıle 20 dakıakda atıor adam isa arkadası yemısler bellıkı
  2. eaytekin35

arkadaş kim benim cihaz global direk yaptrırayım
  3. eaytekin35

güncelleme gelse ne olacak yapamıoruz ki :( hem dirençli tel hem çift sim kayıtlı :( server da olmuyor kaldık öle
  4. eaytekin35

8 10 KERE kendı kendıne yenıden basladı acıldı tel ama guncelleme olmadı nvdata yedeği nedir ?
  5. eaytekin35

normal guncelle dedım burda kaldı ne yapmam gerek
  6. eaytekin35

Yardım Xiaomi 14 Pro EU veya Global Rom

evet cıkmıcak yayın yaptılar çine ozel oldu tel
  7. eaytekin35

Yardım Xiaomi 14 ultra bootloader

nasıl yaptınız usta kendınız mı
  8. eaytekin35

Rom Xiaomi 14 Ultra EU ROM

olur tesekkur ederım
  9. eaytekin35

Rom Xiaomi 14 Ultra EU ROM

nasıl actıjn usta bl kilidi
  10. eaytekin35

https://r.resimlink.com/SVjMP.png al bro kendısı guvenılırdır daha once kargo ıle telefon tamırıde yollamıslıgım var tanımayan yoktur kendısını lakabı direnc bükücü :) 1711880545 14 ultra Direnç kayıt işlemi 2000 lira + kargo maliyeti olur. Bootloader kilidi açıksa çift sim olur kapaylısa...
  11. eaytekin35

1000 liraya yapan var
  12. eaytekin35

Yardım 14 Ultra Global mi Çin mi

Canım benim çin global farketmez onları kendin yüklersin bl kilit açılınca sen o fiyata alma 10 bin fazlasına fiyat vermiş salla bro uğraşma diorum
  13. eaytekin35

kayıtlı degıldır o cıhaz hıc bır cıhaz kayıtlı degıl daha dun cıktı kayıt globalde degıldır 45 de cok fazla ayrıca 35 38 arası satılıor suan
  14. eaytekin35

Xiaomi 14 Ultra burdan hangi versıon bakabılırsın çin versıyonalrı OS1.0.7.0.UNACNXM 07 06 04 olarak yuklü globalde en fazla 04 kayıt daha dun cıktı onuda ıstanbuldan sezer buldu ılk cıkaran o ne ara kaydettırmıs arkadas enteresan ıme ide kontrol ettir edevletten sorgulat 1711647669 kayıtlı...
  15. eaytekin35

Yardım xiaomi 13 prp (nuwa) repair işlemi

kayıt cıktı dün denendi direnc işlemı suan yapılıyor
Üst Alt