eayaz kullanıcısının son içeriği

1. eayaz

Yardım Bu yazı tipini Mtz olarak bulamadım . ttf dosyasını mtz ye dönüştürebilecek var mı

Bu yazı tipini Mtz olarak bulamadım . ttf dosyasını mtz ye dönüştürebilecek var mı
  2. eayaz

Yardım Doktor Bu ne ! :D Telefonun pili Ölmüş mü ?

Selam Arkadaslar kullandıgım rom da mı sıkıntı var yoksa pil ölmüş mü benim bu ekran suresı nedır ? kullandıgım rom: Mi9T/K20 XMorZ MIUI 12 Android 10 20.7.9 .. Yardımlarınızı beklıyorum...
  3. eayaz

Yardım Pilde ki bu nedir?

Bu nedir arkadaşlar pili sömürüyor anlayan var mı
  4. eayaz

Rom Bootleg Custom Rom

aosp tabanlı romlarda tam ekran hareketlerı yok bu yuzden pek sevemedim ama kişiselletirme yonunden baya bişeyler var
  5. eayaz

Soru Miu Pro rom kullanan ?

Anladım hocam sagolun
  6. eayaz

Mi9t/k20 için link bulamadım hocam
  7. eayaz

Miu Pro rom kullanan indirme link paylaşabilir mi ? Ucretli galiba sitesinde
  8. eayaz

İnceleme Mi9T Stabil Google Kamera Portları (Düşük ışıkta muhteşem kareler!)

deneysel ayarlar dediğiniz yer gece görüşü sekmesi altında kı use astrophotography mode yazıyor bunu mu aktıf edecez ?
  9. eayaz

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Uygun romu bulduğunuz da deneyimlersiniz hocam
  10. eayaz

Hocam Android Tools Pro nun kullanımının vıdeosunu cekerseniz sıfırdan arka planda calısan programlarda neleri kapatıp nelerı kapatmadıgınızı gösterirsenız bunun için bi rehber hazırlarsanız arkadaslar için daha faydalı bi deneyim olur zahmet olmazsa tabi ki :)
  11. eayaz

Twrpden magisk dossyasini flasliyosun ve magisk kuruluyor . Kurduktan sonra magiskin içine giriyon orda indir var oradan bu modülleri indirip kuruyorsun
  12. eayaz

Maşallah diyelim hocam
  13. eayaz

Biraz anlatır mısın android tools nasıl kullanılıyor mesela Facebook ta yanında kırmızı rakamlar var onlar mavi mi olması lazım
  14. eayaz

Şimdi dostum kullanim şeklim şu şekilde full şarjdan sonra GPS senik. Kapalı ekran ışığı yüzde 25 lerde kullandım magisk yüklü ve magiskten Nfs injector ve gms doze modülünü kurdum sonuç bu şekilde bu Roma geç bunları yap 1572200536 Gayet iyi bi süre (y)
Üst Alt