eawewae kullanıcısının son içeriği

1. eawewae

Soru Xiaomi mi 9 vs poco x3 NFC

Bugün takas edeceğiz gibi elimde POCO X3 NFC 6/128 var alacağım mi 9 6/128 model. Sizce takas etmeli miyim? oyun olarak dolphin emülatör ppspp emulator oynarım genel mana sosyal medya
  2. eawewae

Soru Note 9s kamera sorusu

Telefonu 2. el olarak aldım. Aldığım kişi kamerayı çok güzel modlamış sanırım YouTube den izlemiş bana söylediğine göre. clean all yapıp sürüm yükseltip custom rom geçtim kameradaki o netlik ve pürüzsüzlük gitti. Tekrar eski sürüme dönüş yaptım ama hala aynı Gcam değildi normal, mi camera idi...
  3. eawewae

Yardım Note 8 Pro sp flash tool sırasında hata

resim_2021-02-18_221042 - Hızlı Resim sp flash tool ile sürüm düşürürken bu sorunu aldım RN8Pro bl kilidi kapalı. Yardımlarınızı bekliyorum
  4. eawewae

Soru Note 8 Pro sorularım

Merhabalar, Note 8 pro 6/64 ürününe sahibim. Cihazımın sürümü android 10 miui 12.0.5 başka bir cihazdan imei klonlandı. Çok konu gördüm ama kafam karıştı açıkcası ben android sürümünü 9 a düşürüp endonezya deodex romu yüklemek istiyorum. Ya da direkt twrp kurup endonezya romunu atabilir miyim...
  5. eawewae

Soru Mi 6 vs Redmi note 7

Elimde mi 6 128 - 6 gb var pil ömrü gerçekten kötü 3 yıllık cihaz, redmi note 7 ile takasa girdik 1 saat içinde takas edeceğiz.. Pil ömrü ve kullanabilirlik açısından iyi olur mu sizce redmi note 7 ? 1 yıl garantisi varmış 64 gb imiş 4 gb ram.. Bir de en iyi pil performansı için şimdiden rom...
  6. eawewae

Yardım Bilgisayarlar cihazı görmüyor

cihazı bilgisayarıma bağladım usb driver vs. Her şeyi yükledim qualcomm driver vs. usb hata ayıklama ve güvenlik için de açık ama pc cihazı görmüyor sadece cihaz sarj oluyor napacağım 2 pc de denedim bi sonuca varamadım 3 kabloda da durum aynı
Üst Alt