EaStErN kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Yönü Kilitle Sorunu Hk.

Arkadaşlar Merhaba, Xiaomi Poco X3 Nfc kullanıyorum. Daha önceden telefonda "Yönü Kilitle" özelliğini aktif olarak kullanabiliyordum. Son birkaç gündür "Yönü Kilitle" özelliğini aktif etmediğim halde telefonu sağa veya sola çevirdiğimde yönünde herhangi bir değişiklik olmuyor. Bu sorun...
  2. E

Yardım Xiaomi Poco X3 Nfc Mini Pencere Sorunu Hk.

Arkadaşlar Merhaba, Xiaomi Poco X3 Nfc kullanıyorum. Daha önceden telefonla görüşme yaptığımda, görüşmeyi ana ekran simgesine basarak arka plana atsam dahi ana ekranda daire biçiminde görüşmenin devam ettiğine dair kısayol simgesi oluşuyordu. Hatta o simgeye tıkladığımızda çağrıyı sonlandir...
  3. E

Soru Xiaomi kilit ekranı için hareketli duvar kağıdı ayarlama

Arkadaşlar merhaba, Poco X3 nfc kullanıyorum. Zedge programından veya başka bir wallpaper uygulamasından hareketli duvar kağıdını kilit ekranına uygula dediğimde sistem sadece ana ekrana seçili duvar kağıdını uyguluyor. Kilit ekranına seçtiğim hareketli duvar kağıdını nasıl uygulayabilirim...
  4. E

Yardım Root işlemi hakkında

Arkadaşlar merhaba, Rootlu telefonlarda mobil bankacılık,e-devlet,e-nabız,hayat eve sığar, operatör mobil uygulamaları gibi uygulamaları kullandığımızda herhangi bir güvenlik problemi veya sorunla karşılaşır mıyız ?(Yani şahsi bilgilerimiz, kullanıcı kodu,şifre 3. kişiler tarafından ele...
  5. E

Soru Mi Watch hakkında

Arkadaşlar merhaba, Bu sıralar bir akıllı saat almayı düşünüyorum. Xaiomi mi Watch hem fiyat hemde özellik açısından uygun geliyor. Merak ettiğim husus ise Mi watchlarda gelen bildirimi okuyabiliyor muyuz. Yani telefonumuza bir mesaj geldiğinde mi Watch ta o mesajın içeriğini görüp okuyabiliyor...
  6. E

Yardım Xiaomi robot hakkında

Arkadaşlar merhaba, Rootlu telefonlarda mobil bankacılık,e-devlet,e-nabız,hayat eve sığar, operatör mobil uygulamaları gibi uygulamaları kullandığımızda herhangi bir güvenlik problemi veya sorunla karşılaşır mıyız ?(Yani şahsi bilgilerimiz, kullanıcı kodu,şifre 3. kişiler tarafından ele...
  7. E

Yardım IMEI hakkında

Arkadaşlar merhaba, Bana yurtdışından xiaomi poco x3 telefon geldi ve ben bu telefona evdeki eski bir telefonun imei numarasını kaydettirdim fakat sorun şu ki bizim çocuklar eski telefona hat takıp kısa bir süre kullanmışlar. Bu durumda bendeki poco x3 ün kapanma durumu var mıdır ? Yardımlarınız...
  8. E

Soru Uygulama simgeleri hakkında

Arkadaşlar merhaba, Cihazım Poco X3 Nfc Playstore dan indirdiğim uygulamaların simgeleri otomatik olarak ekran masaüstüne atmıyor fakat uygulamalarda görünüyor. Bu hususta yardımcı olabilir misiniz lütfen. Teşekkür ederim...
Üst Alt