EaStErN kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Yönü Kilitle Sorunu Hk.

Arkadaşlar Merhaba, Xiaomi Poco X3 Nfc kullanıyorum. Daha önceden telefonda "Yönü Kilitle" özelliğini aktif olarak kullanabiliyordum. Son birkaç gündür "Yönü Kilitle" özelliğini aktif etmediğim halde telefonu sağa veya sola çevirdiğimde yönünde herhangi bir değişiklik olmuyor. Bu sorun...
  2. E

Yardım Xiaomi Poco X3 Nfc Mini Pencere Sorunu Hk.

Evet hocam dün akşam MIUI 14 e guncelledim telefonu ama guncellemeden öncede kontrol ettiğimde gostermiyordu.
  3. E

Yardım Xiaomi Poco X3 Nfc Mini Pencere Sorunu Hk.

Arkadaşlar Merhaba, Xiaomi Poco X3 Nfc kullanıyorum. Daha önceden telefonla görüşme yaptığımda, görüşmeyi ana ekran simgesine basarak arka plana atsam dahi ana ekranda daire biçiminde görüşmenin devam ettiğine dair kısayol simgesi oluşuyordu. Hatta o simgeye tıkladığımızda çağrıyı sonlandir...
  4. E

Soru Xiaomi kilit ekranı için hareketli duvar kağıdı ayarlama

Arkadaşlar merhaba, Poco X3 nfc kullanıyorum. Zedge programından veya başka bir wallpaper uygulamasından hareketli duvar kağıdını kilit ekranına uygula dediğimde sistem sadece ana ekrana seçili duvar kağıdını uyguluyor. Kilit ekranına seçtiğim hareketli duvar kağıdını nasıl uygulayabilirim...
  5. E

Yardım Root işlemi hakkında

Siz çok yaşayın ilginiz alakanız ve anlayışınız için çok teşekkür ederim. Göndermiş olduğunuz bilgileri hemen okuyorum. Esenlikle kalın...
  6. E

Hocam son bir soru. Magisk i hiçbir şekilde güncellemezsem bir sıkıntı olur mu ?
  7. E

Soru Mi Watch hakkında

Merhaba, YouTube dan izledim de bildirimlerin detayı ile ilgili bilgi verilmedi. Kullanan arkadaşlar var ise onlardan bilgi almayı düşündüm. Eğer gelen bildirimin içeriğini göstermiyor sadece bildirim olarak geliyorsa pek önem taşımıyor benim icin
  8. E

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Şu anda magisk uygulaması güncelleme istiyor. Guncelledigim zaman telefonumda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ?(telefonun kapanıp açılmaması gibi) çünkü guncelleye bastığımda bana bir uyarı verdi verilen uyarıda güncelleme...
  9. E

Arkadaşlar merhaba, Rootlu telefonlarda mobil bankacılık,e-devlet,e-nabız,hayat eve sığar, operatör mobil uygulamaları gibi uygulamaları kullandığımızda herhangi bir güvenlik problemi veya sorunla karşılaşır mıyız ?(Yani şahsi bilgilerimiz, kullanıcı kodu,şifre 3. kişiler tarafından ele...
  10. E

Soru Mi Watch hakkında

Arkadaşlar merhaba, Bu sıralar bir akıllı saat almayı düşünüyorum. Xaiomi mi Watch hem fiyat hemde özellik açısından uygun geliyor. Merak ettiğim husus ise Mi watchlarda gelen bildirimi okuyabiliyor muyuz. Yani telefonumuza bir mesaj geldiğinde mi Watch ta o mesajın içeriğini görüp okuyabiliyor...
  11. E

Yardım Xiaomi robot hakkında

Arkadaşlar merhaba, Rootlu telefonlarda mobil bankacılık,e-devlet,e-nabız,hayat eve sığar, operatör mobil uygulamaları gibi uygulamaları kullandığımızda herhangi bir güvenlik problemi veya sorunla karşılaşır mıyız ?(Yani şahsi bilgilerimiz, kullanıcı kodu,şifre 3. kişiler tarafından ele...
  12. E

Yardım IMEI hakkında

Hocam kusura bakmayın vaktinizi alıyorum. Bu mesaj hemen mi gelir.Ona göre telefona program ve veri yükleyeceğim. Hani mesajın belirli bir zamanda gelme periyodu var ise hiç veri yüklemeyeyim. TEkrardan teşekkürler.
  13. E

Yardım IMEI hakkında

Klona düştüğü zaman mesaj hemen mi geliyor ?
  14. E

Yardım IMEI hakkında

Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Söz ettiğiniz eski telefonun birkaç saat kullanımıysa o hususta 5-10 dk açık tuttuklarını söyleyebilirim. Ondan sonra zaten hemen sim kartı çıkarttım eski telefondan. Yani bi 10-15 günlük kullanım söz konusu olmadı. Bu hususta eski telefonunum İmei...
  15. E

Yardım IMEI hakkında

Hocam şu anda herhangi bir mesaj gelmedi kapanmama durumu da olabilir mi ?
Üst Alt