Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 senedir kullandığım K20 Pro telefonuma ilk defa s8 den kalma akg kullaklığımı taktım telekonferans için... Bi baktım ses gitmiyor.. neyse konferans yalan oldu kulaklığı kullanamadım.. ama kafama takıldı.. konferans sonrası araştırma yaptım...
Herkes romu güncelle, hardreset at, bilmem ne...
Bence 10 dan çok daha iyi.. benim telefonumda kameradan galeriye geçiş sorunu, bootloop sorunu MIUI 11 den sonra gitti... bence şu anda gayet stabil durumda...
Öyle animasyonda tıkanma, gboard kalveyde takılma vs de yok
Valla şu anda dili TR yaptım hocam :) riske girdim. bootlop a düşmek istemiyorum
1573124920
11.0.3 versiyonunda Türkçe dilinde bootlop sorunu kalmamış... Kameradan galeriye geçiş sorunsuz (TR dilinde restart etmeme rağmen çalışıyor)... Herhangi bir sorun göremedim arkadaşlar... archesm
Sanırsam...
Türkçe dilde iken, dediğiniz gibi kameradan galeriye geçiş sorunu + bootlop sorunu vardı ve asla tekrar ingilizce dile geçemiyorduk. Şu anda en azından bootlop sorunu kalmış herhalde
İşin garip tarafı, güncellemeyi Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11 at SourceForge.net üzerinden indirip, twrp ile kurdum.
Updateleri kontrol et dediğimde hala aynı versiyona güncellemek için indirin diyor (11.0.2)
Aynı güncellemeyi sanki güncelleme...