easede kullanıcısının son içeriği

1. easede

Soru Mi Note 10 Masik 10.1 Parmak İzi

Merhabalar, Aranızda Mi Note 10 kullanıp bu güncellemeyi yapan var mı? Güncelledikten sonra kilit ekranında parmak izi okutunca telefon reset atıp çok kısa süre içerisinde açılıyor. Güncelleme yapan arkadaşlar bir kontrol edebilir mi?
  2. easede

Yardım Aosp Rom Yükleme

Merhaba, Daha önce pek çok farklı Xiaomi cihaz kullandım. Hepsini de custom rom ile kullandım. Twrp ve rom yüklemeyi biliyorum, açıkcası Mi 9 alana kadar biliyorum zannediyordum. Allah aşkına biri bana şu cihazda nasıl aosp kuracağımı anlatsın. Denemediğim yol kalmadı. Yaptığımı ve sorunu...
  3. easede

Yardım Şebeke problemi

Vodafone'da VolTE açıkken yaşıyordum o problemi, çözümü ise ayarlardan Mobil Ağlar - Şebeke ismine tıklayarak VolTE yi kapatıyorsunuz. Bana çözüm olmuştu deneyin isterseniz. Eğer ayarlarda VolTE kısmı yok ise arama kısmından *#*#86523#*#* yaparak tekrar deneyin.
  4. easede

Soru Mi 8 pixel experience android 10 flashlama

Rica ederim şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım. angel~~
  5. easede

Soru Mi 8 pixel experience android 10 flashlama

Merhaba, 1-) ilk olarak firmware indirin https://studentcitruscollege-my.sharepoint.com/:u:/g/personal/raycross399_student_citruscollege_edu/ETnm7_MxmfREs22-sd8C0nQBSlh7Q77Qu52B0ZiPRDkTyA?e=0PLxvs 2-) romu indirin https://download.pixelexperience.org/dipper/ 3-) disable dm verifty...
  6. easede

Yardım Mi 9T yakınlık sensörü

O esnada ekran koruyucu çıkartıp denicem bir dahakine bakalım
  7. easede

Elbette beta rom hataları oluyor da acaba benden başka karşılan ya da bilinen bir hata mı yoksa sadece bende mi problem var o yüzden konu açmayı tercih ettim
  8. easede

Merhaba, Mi9T cihazımın BL kilidi açılınca eu.rom kurdum. Global rom yüklü iken herhangi bir problem yoktu. Temiz kurulum yaptım. Rom değişikliği de denedim. Persist de flashladım. Telefon nadiren de olsa yakınlık sensörü çalışmıyor. Her zaman değil. Genelde bir süre kullanmayınca özellikle...
  9. easede

Mod Mi 9T Pro/Mi 9T Her Zaman Açık [Always on display] [Yeni]

Belirli zaman aralıklarıyla farklı noktalarda gösteriyor, örnek veriyorum 1 dakika boyunca belli ledler diğer 1 dakika farklı led. Ekran ışığı otomatik düştüğü için piksel yanığı veya ghost screen olacağını da düşünmüyorum. Amoled yanıkları ve ghostscreen uzun süre yüksek parlaklıkta ısınmaya...
  10. easede

Yardım Redmi Note 7 Şebeke Sorunu

bende de Mi 8 var migrostan alınma, şebeke problemi mevcuttu Vodafone da. migrostan 2 farklı model daha aldığım da onlarda problemli çıkmıştı. ya getiren ithalatçı firma spot mal alıyor\getiriyor ya da çok şanssızım
  11. easede

Yardım Kameraya bağlanılamıyor hatası

Yeniden başlatınca problem çözülmediyse telefonu sıfırlamayı deneyin, hatta hard reset atın. Eğer problem devam ederse garanti mevcutsa garantiye gönderin. Yeni yazılım atılıp denenir, ya da donanımsal olabilir.
  12. easede

Yardım Kilit ekranında Whatsapp hassas içeriği gizleme

Sanırım telefonda pin, desen vs. güvenlik yok. Bir de ikinci yöntemden bakın, eğer orada da yoksa telefona şifre koyup bu işlemleri yapacaksınız :)
  13. easede

Yardım Mi 8 kapandı açılmıyor.

Yıllardır arabada bende şarj ediyorum ve birçok farklı model/marka cihaz ettim. Marka olarak ne kullanıyorsunuz? Ttec'in ürünleri hem Apple markası için ayrı lisanslı hemde android için farklı teknoloji şarj aleti üretiyor. Ttec kullanıyorum arkadaşlarıma da önerdim. Güvenli şarj için akım...
  14. easede

Yardım Kilit ekranında Whatsapp hassas içeriği gizleme

Tüm bildirimler için diyorsanız; Ayarlar > Kilit ekranı & şifre > Gelişmiş Ayalar > Kilit Ekranında > Tüm bildirimleri göster ama içeriğini gizle Whatsapp için diyorsanız; Ayarlar > Uygulamaları Yönet > Whatsapp > Bildirimler > Mesaj Bildirimleri > Kilit Ekranında > Tüm bildirimleri göster ama...
  15. easede

Yardım Redmi Note 7 Şebeke Sorunu

Yurtiçi garantili cihaz alıp da şebeke problemi yaşayanlar, nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?
Üst Alt