Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi.eu adminleri HyperOS stabil sürüm çinde biçok cihaz için yayınlanmasına rağmen henüz stabil değil, stabil sürüm bile stabil değil tarzı şeyler söyleyerek henüz stabil bi rom yapmayacaklarını ima etmişler hyperos beta'dan devam ediyorlar hala. Tahminen ne zaman stabil romlar yayınlanmaya...
Slm arkadaşlar MIUI 14 k60 pro'da instagramda bir videoya tıkladığımda veya bazen facebookta reklama falan rastladığımda ekran kendi kendine sarılaşıyor o videoyu veya reklamı geçtiğim an tekrar düzeliyor renk tonu. Ayarlardan AI görüntü motoru HDR falan o tarz şeylere baktım ekran ayarları...
Selam arkadaşlar normalde telefonu ilk aldığım günden beri hep VoLTE aktifti hiçbir ayar değiştirmeme rağmen kendiliğinden üst çubukta vowifi simgesi çıkmaya başladı volte simgesi gitti mobil veri açıkken de kapalıyken de volte gözükmüyor. VoLTE gittiği için çağrıdayken internet kullanamıyorum...
Selam arkadaşlar çin sürümü HyperOS'ta merak ettiğim iki şey var:
1- MIUI'da fps kilidi vardı Wild Rift'te ve birkaç oyunda acaba bunlar kalkmış mı ilk beta sürümü yayınlandığına göre üstünde bu kilitle ilgili pek bir değişiklik olmaz deneyebilecek bir arkadaş var mı acaba umarım şu fps kilidi...
Arkadaşlar cihaz 1 günlük 13.10.2023 tarihinde kargodan teslim alındı (kanıtıyla) 2-3 saat kullanıp kutusuna kaldırdım.
Tasarım, yazılım, özellikle malzeme kalitesi her şeyi mükemmel ama oyun beklentimi küçük ekran karşılamadığı için satıyorum.
Sıfır neyse odur yer Bilecik. Marmara çevresinde...
Telefonu global rom kullanmak istediğim için satıyorum Xiaomi 13'e geçtim.
Alındığı günden beri kılıfla kullanılıyor üstündeki ekran koruyucusu duruyor sıfır neyse o durumda.
Fason kutu ve full kutu içeriği orijinal şarj, orijinal kılıf + 2 adet sonradan satın almış olduğum kılıf var
Çift hat...
Merhaba wild rift'i 120 fps'te oynamak için snapdragon 8 gen 2'li k60 pro'yu satın aldım ama wild rift oyununda ayarlarda 120 fps seçili olmasına rağmen oyunda 60'tan yukarı çıkmıyor 30-40-60 arasında değiştirebiliyorum fps'i ama 90-120 seçili olmasına rağmen oralara çıkmıyor. Diğer telefonum...
Merhaba,
Poco F1 telefonuma android 12 Pixel experience romunu kurdum, romu kurduktan sonra kalıcı olan TWRP'm gitti ve Pixel Experience'ın kendi recovery modu ile değişti.
Üstelik cihazda hiçbir şifre olmamasına rağmen (parmak izi, ekran kilidi vb.) tüm dosyalar şifreli.
ADB ile fastboot...