Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anladım teşekkürler. piyasada bilinen bi yere gönderdim cihaza naptıklarını bilmiyorum ama donanım olarak çarçur ettiklerini sanmıyorum. server konusunda bana da aynısını söylediler açık değil falan diye ama süre vermiyolar hiçbi şekilde. serverin ne zaman açılacağı konusunda sizin bi tahmininiz...
Olay kısaca şöyle telefon direnç kayıtlı olduğu için twrp üzerinden format data yaptım (doğru twrp indirdiğimden eminim bunu ilk defa yapmıyorum) daha sonra yine twrp üzerinden reboot to twrp seçerek yeniden başlattım. telefon normal bi şekilde ekranı kapandı ama geri açılmadı 30 saniye falan...
Xiaomi.eu adminleri HyperOS stabil sürüm çinde biçok cihaz için yayınlanmasına rağmen henüz stabil değil, stabil sürüm bile stabil değil tarzı şeyler söyleyerek henüz stabil bi rom yapmayacaklarını ima etmişler hyperos beta'dan devam ediyorlar hala. Tahminen ne zaman stabil romlar yayınlanmaya...
Emeğinize sağlık kesinlikle rom'un %95'i türkçe kalanı ingilizce bu biraz can sıkıyor umarım çeviri ekibi değiştirilir
Hocam bir de cihazda root yok romu kurduktan sonra bunu twrp'den flashlasak sorun olur mu?
Slm arkadaşlar MIUI 14 k60 pro'da instagramda bir videoya tıkladığımda veya bazen facebookta reklama falan rastladığımda ekran kendi kendine sarılaşıyor o videoyu veya reklamı geçtiğim an tekrar düzeliyor renk tonu. Ayarlardan AI görüntü motoru HDR falan o tarz şeylere baktım ekran ayarları...
Selam arkadaşlar normalde telefonu ilk aldığım günden beri hep VoLTE aktifti hiçbir ayar değiştirmeme rağmen kendiliğinden üst çubukta vowifi simgesi çıkmaya başladı volte simgesi gitti mobil veri açıkken de kapalıyken de volte gözükmüyor. VoLTE gittiği için çağrıdayken internet kullanamıyorum...