easdasd617 kullanıcısının son içeriği

1. easdasd617

Yardım Dirençli cihaz ve Rom değiştirme

bl kilidi açman lazım rom flashlayabilmen için. onun için de Xiaomi Topluluğu uygulamasından başvuru yapman lazım
  2. easdasd617

Yardım Xiaomi 13 hardbrick oldu açılmıyor

çin cihaz almayacağım bi daha hiçbi şekilde. bir de direnç kayıt falan geçti artık cpid kayıt varsa alırım yoksa almam.
  3. easdasd617

global cihaz olsaydı şu an server açık mı ve fiyatı neydi ortalama peki
  4. easdasd617

anladım teşekkürler. piyasada bilinen bi yere gönderdim cihaza naptıklarını bilmiyorum ama donanım olarak çarçur ettiklerini sanmıyorum. server konusunda bana da aynısını söylediler açık değil falan diye ama süre vermiyolar hiçbi şekilde. serverin ne zaman açılacağı konusunda sizin bi tahmininiz...
  5. easdasd617

çin cihazı, bootloader açıktı en son kendi kendine kapanmadıysa hala açıktır
  6. easdasd617

Olay kısaca şöyle telefon direnç kayıtlı olduğu için twrp üzerinden format data yaptım (doğru twrp indirdiğimden eminim bunu ilk defa yapmıyorum) daha sonra yine twrp üzerinden reboot to twrp seçerek yeniden başlattım. telefon normal bi şekilde ekranı kapandı ama geri açılmadı 30 saniye falan...
  7. easdasd617

Soru Xiaomi.eu HyperOS Stable ne zaman çıkar?

Merhaba hayır sıkıntı yok ama stable rom biraz geriden geliyor her özellik yok ben Dev rom kullanıyorum şu an
  8. easdasd617

Soru Xiaomi.eu HyperOS Stable ne zaman çıkar?

Xiaomi.eu adminleri HyperOS stabil sürüm çinde biçok cihaz için yayınlanmasına rağmen henüz stabil değil, stabil sürüm bile stabil değil tarzı şeyler söyleyerek henüz stabil bi rom yapmayacaklarını ima etmişler hyperos beta'dan devam ediyorlar hala. Tahminen ne zaman stabil romlar yayınlanmaya...
  9. easdasd617

Soru Poco f1 en iyi rom hangisidir?

O cihaz aosp dışında kullanılmaz kendim 4 yıl kullandım. AwakenOS kurun keyfinize bakın
  10. easdasd617

Mod HyperOS EuROM Türkçe dil modülü Magisk/KSU - v24.01.29-dev

Emeğinize sağlık kesinlikle rom'un %95'i türkçe kalanı ingilizce bu biraz can sıkıyor umarım çeviri ekibi değiştirilir Hocam bir de cihazda root yok romu kurduktan sonra bunu twrp'den flashlasak sorun olur mu?
  11. easdasd617

Yardım Instagram'da video izlerken ekran sarı oluyor

Slm arkadaşlar MIUI 14 k60 pro'da instagramda bir videoya tıkladığımda veya bazen facebookta reklama falan rastladığımda ekran kendi kendine sarılaşıyor o videoyu veya reklamı geçtiğim an tekrar düzeliyor renk tonu. Ayarlardan AI görüntü motoru HDR falan o tarz şeylere baktım ekran ayarları...
  12. easdasd617

HyperOS Redmi K60/Poco F5 Pro HyperOS Çin Kararlı İndirme Bağlantısı

hocam bunlara tester build falan deniyor ne anlama geliyor tester olmayan stabil versiyon daha mı çıkacak
  13. easdasd617

Yardım VoLTE kendiliğinden VoWiFi'a dönüştü

benim romda orada volte kullan seçeneği yok
  14. easdasd617

Yardım VoLTE kendiliğinden VoWiFi'a dönüştü

Selam arkadaşlar normalde telefonu ilk aldığım günden beri hep VoLTE aktifti hiçbir ayar değiştirmeme rağmen kendiliğinden üst çubukta vowifi simgesi çıkmaya başladı volte simgesi gitti mobil veri açıkken de kapalıyken de volte gözükmüyor. VoLTE gittiği için çağrıdayken internet kullanamıyorum...
  15. easdasd617

Mod Tüm FPS kilitlerini kaldıran Magisk modülü

bu hyperos'ta çalışır mı? telefonda root yok twrp'den flashlayarak kursam sorun olur mu?
Üst Alt