Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mıuı 11 in güzel bir özelliği çıktı karşıma bugün, oyundayım WhatsApp mesaj geldi , üzerine tıkladım ..o da ne mesaj ekranın sol tarafında oyun kapanmadan pencere halinde açıldı okuyup X ile kapatiyorsun çok güzel gelen foto bile görünüyor(Yenilenen Game Turbo özelliği olsa gerek)
Aynen global bugün öğle saatlerinde OTA dan aldım..baktım da ben şanslıyım henüz gelmeyenlerde var sanırım hatta aldığımdaki şarj %88 imiş en son ekran süresi 5 saat 30 dk baktım şimdi
Bir şey sormak istiyorum arkadaşlar mi 8 cihazıma MIUI 11 güncellemesini aldım ..%20 şarj kaldı ve şu anda 4 saat 38 dk ekran süresi güncelleme nasıl sizce
Gelir inşallah sabırlı ol, çünkü "Global kararlı" ülkeye giriş yaptı artık kaçarı yok ...OTA dan gelecek inşallah sana da
1572604422
Arkadaşlar 1 gün geç gelmesinin sebebini aciliyorum Android güvenlik yaması EKİM 2019 a güncellenmiş ekim'im çıkması beklenmiş.